panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 kiedy skoncza sie moje bole i wroce do zdrowia? kapłanka II, 9 buław, kochankowie VI -> gwiazda XVII do 9 dni? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2013 Maestro Napisano 24 Listopada 2013 Wydaje mi się,że musisz byc jeszcze cierpliwa o czym mówi Kapłanka, ta 9 buław może faktycznie informować o czasie do 9 dni....Gwiazda wrózy poprawę zdrowia:) 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 nie jestem znawcą tematów związanych z czasem, ale zdaje się AW mówią o tym co dzieje się praktycznie teraz... Możliwe więc, że już coś się dzieje w tym kierunku, ale na widoczne rezultaty jeszcze chwilkę przyjdzie Ci poczekać. Teoria tych 9 dni też jest możliwa. Możliwe jest też to, że bóle znikną gdy zdecydujesz się na coś co na razie jest odkładane... coś związane z jakąś decyzją... A ta Gwiazda może wskazywać byś nie traciła nadziei i myśli, że będzie dobrze... Cytuj
joana_o Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Marta czas Kapłanki to moment kiedy dobrze jest zadbać o swoje zdrowie, zająć się sobą w szerszym aspekcie, nie tylko w zakresie aktualnych dolegliwości. Kapłanka i 9 Buław z zasady nie wprowadzają konkretnego, szybkiego ruchu, to karty statyczne, więc wydaje mi się, że na całkowity powrót do zdrowia przyjdzie poczekać Ci nieco dłużej niż się spodziewasz. Nie znaczy to, że bóle wcześniej nie miną. W 9 Buławach widać, że stoisz i czekasz na kolejny cios\ból i boisz się czy uda się Ci z tym poradzić, jednocześnie widać, że dasz sobie radę, bo to karta, która mówi, że cierpliwość i wytrwałości zostanie nagrodzona sukcesem, to karta wojownika, który zwycięża bój. Kochankowie moim zdaniem mówią o współpracy z lekarzem i wyborze odpowiedniego sposobu leczenia oraz lekarstw, co jest kluczowe w tej sprawie. Trzymam kciuki. Będzie dobrze:) 1 Cytuj
emilr Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Nie znam sie kompletnie na czasie Kapłanka jednak może mówic po prostu o twoim problemie (sprawy kobiece?) lub też o tym, że troche bedziesz musiała poczekać na pełny powrót do zdrowia. Odnosnie 9 bułąw - to sugestia, ze bedziesz musiała przez jakis czas na siebie uważać, czyli moze bóle znikną, ale osłabiony organizm bedzie potzrebował jeszcze przez jakis czas wsparcia, ochrony.Jednak postepy bedą, gwiazda kjarzy mi sie też z obiegiem wody w organiźmie (jak na mojej karcie). Moze powinnaś pic dużo płynów, co pomoze przyspieszyć proces powrotu do zdrowia? 1 Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 a mnie się wydaje, ze karty obrazowo Ci mówią, że do gwiazdki własnie się polepszy Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 zgadzam się z tym co napisala Trida - do gwiazdki będzie dobrze a 9 buław to znak strzelca, który dopier co sie zaczął Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 Nie znam sie kompletnie na czasieKapłanka jednak może mówic po prostu o twoim problemie (sprawy kobiece?) lub też o tym, że troche bedziesz musiała poczekać na pełny powrót do zdrowia. Odnosnie 9 bułąw - to sugestia, ze bedziesz musiała przez jakis czas na siebie uważać, czyli moze bóle znikną, ale osłabiony organizm bedzie potzrebował jeszcze przez jakis czas wsparcia, ochrony.Jednak postepy bedą, gwiazda kjarzy mi sie też z obiegiem wody w organiźmie (jak na mojej karcie). Moze powinnaś pic dużo płynów, co pomoze przyspieszyć proces powrotu do zdrowia? pije 3 litry, dostalam tez specjalna wode na kamice nerkowa. Rany!!!do gwiazki to ja nie wyrobie! Cytuj
joana_o Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Martucha najczęściej chorym na kamice nerkową zaleca się spożywanie dużej ilości płynów (do kilku litrów dziennie), w tym naparów zwiększających diurezę, czyli wydalanie moczu. Pomóc mogą Ci zioła, takie jak herbatka z pokrzywy, mniszka lekarskiego czy korzeni poziomki, działające moczopędnie. Zaleca się także wzmożony ruch fizyczny - szybszy poród kamienia. W przypadku silnych bóli dolegliwości złagodzić można przyjmując leki o działaniu rozkurczowym ewentualnie silne preparaty przeciwbólowe. Dodatkowo możesz zastosować ciepłe kąpiele czy też ciepłe okłady, które działają uspokajająco i rozluźniająco, co sprzyja złagodzeniu bólu. W grę wchodzi również rozbicie kamieni falami ultradźwiękowymi, za pomocą litotrypsji laserowej ale to już nie jest metoda naturalna. Jak duży jest ten kamień czy to jest piasek? Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 kochanie wiem to wszystko,ale on nie idzie 6mm wiec on sie nie kwalifikuje do rozbicia go.Musze sama dac rade Cytuj
joana_o Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 pójdzie, w końcu pójdzie, głowa do góry:) Cytuj
panna.marta Napisano 28 Listopada 2013 Autor Napisano 28 Listopada 2013 to niesamowite,ale wróciłam do zdrowia! dostałam od mamy wodę taką specjalną i po 2-3 dniach przeszło. Czuję się mega szczęśliwa, że mam to za sobą Cytuj
joana_o Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 "wydałaś na świat" kamień nerkowy? Cytuj
panna.marta Napisano 28 Listopada 2013 Autor Napisano 28 Listopada 2013 woda mi jest chyba rozpuściła i urodził się piasek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi