joana_o Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Mag, Diabeł, 5 Buław suma Świat Opcje są co najmniej 2: - Pieniądze, które zdobędę\zarobię bez większego trudu - np. wygrana w lotto;). - Pan, który będzie o mnie zabiegał\ będzie chciał zdobyć wszelkimi dostępnymi sposobami, ale nie wiem czy to może dać mi zadowolenie, bo w tych kartach to Pan na trochę opętanego wygląda;). Co jeszcze widzicie w tych kartach, coś czego ja nie dostrzegłam? Cytuj
emilr Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Ja tu widze Pana, który jest (wybacz) napalony na Ciebie. Dla mnie to mocno seksualne karty, niekoniecznie sam akt,a le gorąca atmosfera, flirtowanie, ale juz nie takie niewinne. Cytuj
joana_o Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 tylko ja nie wiem czy taki napalony facet sprawiłby mi radość, no chyba, że ja byłabym równie bardzo napalona na niego;))) Cytuj
slawa Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Ja tu pieniazkow nie widze ala za to bardzo seksualne energie. Cytuj
Czarownica Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 Kasy nie widzę, natomiast seks (tak naprawdę to jak dla mnie duuużo udanego seksu), dobre imprezy, przystojny facet kręcący się wokół, to wszystko na jakimś wypadzie, więc prawdopodobnie to Sylwester będzie tak bardzo udany;) Koleś ma dobre gadane, podejdź do tego luźno, bo wygląda mi to dosłownie na tę zabawę, a nie wiadomo co z tej euforii wyniknie na dalsze "zadowolenie/radość/spełnienie" po tym okresie. Miłego;) Cytuj
joana_o Napisano 25 Listopada 2013 Autor Napisano 25 Listopada 2013 to wszystko na jakimś wypadzie, więc prawdopodobnie to Sylwester będzie tak bardzo udany;) Corni do Sylwestra jeszcze daleko:). Wróżba była na aktualny tydzień Cytuj
Czarownica Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 O rety, racja, przepraszam Zamotałam się, że chodzi o połowę stycznia... No to będzie owocny we wrażenia wypad na party w tym czasie ewentualnie ten Pan będzie wypad oferował ;D 1 Cytuj
joana_o Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Napisano 1 Grudnia 2013 WERYFIKACJA A jednak o kasę chodziło. Dostałam informację, że w najbliższym czasie mogę spodziewać się całkiem sporej kwoty:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi