gucio19 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Zapytałam o byłego, z którym kontaktu nie mam od prawie roku. Ostatnie spotkania raczej miłe nie były. Czy myśli o mnie? Świat 7 pucharów 6 buław p.o Moc Diabeł -> Mag Co myśli? Cesarzowa 6 pucharów 7 pucharów -> Umiarkowanie Raczej myśli ale tylko na myślach się kończy,a nawet czuje się w pewien sposób pokonany ( zerwałam z nim i nie wywiązałam się z pewnej obietnicy ) Cesarzowa to chyba mój sygnifikator ( obecnie nikogo nie ma ) wspomina mnie miło, ale nie wiem co ma oznaczać umiarkowanie w podsumie, chyba zdystansował się Witaj, zapoznaj się proszę z regulaminem działu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html, wątek zamykam - Cornelia Edytowane 25 Listopada 2013 przez Czarownica niezgodny z regulaminem
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) to chyba powinno byc we wzajemnej, Wydaje mi sie,ze nie mysli. Swiat odbieram jako opuszczenie tego co jest tu i teraz i poplyniecie dalej (7 pucharow), 6 bulaw (o), no i diabel niezbyt on szczery Proszę, nie interpretuj postów niezgodnych z regulaminem - Cornelia Edytowane 25 Listopada 2013 przez Czarownica 1
gucio19 Napisano 25 Listopada 2013 Autor Napisano 25 Listopada 2013 Ten diabel też mi nasunął takie skojarzenia, ale raczej do niego to nie pasuje - nie ten typ......
Rekomendowane odpowiedzi