Skocz do zawartości

zdjęcia

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jutro robię zdjecia- jak wyjdą?

król buław, moc VIII, 2 denarów dołożone wieża XVI, księżyc XVIII -> sprawidliwość XI

pan fotograf wyglada na to,że to profesjonalista, ale mi sie chyba nie beda podobać?:(

Napisano

możesz uznać, że jesteś na nich niepodobna do siebie;), ale to wcale nie znaczy, że źle na nich wyjdziesz

Napisano

haha może za duży retusz, chociaż jest moc,więc powinny wyjść ładnie.

Napisano

Kurna, wygląda na to tak jakbyś Ty była przygotowana perfekt, starannie i specjalnie na te zdjęcia, a on jakby zrobił szybko swoje i nawet nie dał Ci możliwośći powtórzenia i będziesz musiała wybierać z tego co tam nacyka, w efekcie będziesz się wahać... Bo będą takie, że będziesz widzieć, że mogłabyś wyjść lepiej... ewentualnie w ogóle ich jutro nie zdążysz zrobić? Tak mi się wydaje, ale jakby co to nie wahaj się poprosic o powtórkę.

Napisano

powinny wyjść dobrze, chociaż możesz też mieć nadzieję na lepsze

Gość AngeloYasmine
Napisano

Wydaje mi się ,że Pan fotograf zrobi Ci super zdjęcia ,będziesz mimo wszystko zadowolona ale w trakcie tych zdjęć olsni Cię coś, wpadnie do głowy związane z tymi zdjęciami cos i wyjdzie to co ukrywasz głęboko w sobie........

Napisano

WERYFIKACJA!

wyszły bardzo ładnie (moc),ale mam na nich takie smutne romantyczne spojrzenie-księżyc! I ogólnie to troche taka rozbieżność- wieża. Mam nadzieję,że przy odbiorze będę zadowolona :)