panna.marta Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 jutro robię zdjecia- jak wyjdą? król buław, moc VIII, 2 denarów dołożone wieża XVI, księżyc XVIII -> sprawidliwość XI pan fotograf wyglada na to,że to profesjonalista, ale mi sie chyba nie beda podobać? Cytuj
joana_o Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 możesz uznać, że jesteś na nich niepodobna do siebie;), ale to wcale nie znaczy, że źle na nich wyjdziesz Cytuj
panna.marta Napisano 25 Listopada 2013 Autor Napisano 25 Listopada 2013 haha może za duży retusz, chociaż jest moc,więc powinny wyjść ładnie. Cytuj
Czarownica Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 Kurna, wygląda na to tak jakbyś Ty była przygotowana perfekt, starannie i specjalnie na te zdjęcia, a on jakby zrobił szybko swoje i nawet nie dał Ci możliwośći powtórzenia i będziesz musiała wybierać z tego co tam nacyka, w efekcie będziesz się wahać... Bo będą takie, że będziesz widzieć, że mogłabyś wyjść lepiej... ewentualnie w ogóle ich jutro nie zdążysz zrobić? Tak mi się wydaje, ale jakby co to nie wahaj się poprosic o powtórkę. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 powinny wyjść dobrze, chociaż możesz też mieć nadzieję na lepsze Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Wydaje mi się ,że Pan fotograf zrobi Ci super zdjęcia ,będziesz mimo wszystko zadowolona ale w trakcie tych zdjęć olsni Cię coś, wpadnie do głowy związane z tymi zdjęciami cos i wyjdzie to co ukrywasz głęboko w sobie........ Cytuj
panna.marta Napisano 26 Listopada 2013 Autor Napisano 26 Listopada 2013 dziekuje, dzis zweryfikuje Cytuj
Gość Nayala Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 ale raczej: kurde wyszlam jakbym cos jarala...;/ oby nie Cytuj
panna.marta Napisano 26 Listopada 2013 Autor Napisano 26 Listopada 2013 WERYFIKACJA! wyszły bardzo ładnie (moc),ale mam na nich takie smutne romantyczne spojrzenie-księżyc! I ogólnie to troche taka rozbieżność- wieża. Mam nadzieję,że przy odbiorze będę zadowolona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi