katty9 Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) Karty Rw. (nie stosuje odwroconych) Dot. Koleżanki i jej byłego. Umieszone za jej zgoda Jego myśli o niej: 9 kielichow Rozerwie sie przy niej, zakosztuje trochę zycia Jej myśli o nim: giermek bulaw Ona przeczuwa, ze coś sie niebawem rozwiąże w ich relacji Jego pragnienia związane z nią: mag Chce podjąć inicjatywę, Ukształtować relacje z nią Jej pragnienia związane z nim: 6 denary chciałaby dać coś od siebie dla niego Czy wrócą do siebie: glupiec Hm.. Wydaje mi sie dwojaka możliwość z tymi kartami: ",never ending story" czyli rozstania i powroty Lub nowy początek od zera. Będę bardzo wdzięczna za każda pomoc w interpretacji Pozdrawiam Edytowane 4 Grudnia 2013 przez katty9 Cytuj
Agiatis Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Jego myśli o niej: 9 kielichowRozerwie sie przy niej, zakosztuje trochę zycia Mam wrażenie jakby myślał o niej iż jest Pewna siebie, jednocześnie przechwala się, jest " rozrywkowa" Jej myśli o nim: giermek bulawOna przeczuwa, ze coś sie niebawem rozwiąże w ich relacji Mam wrażenie że ona skupia sie na jego fizycznej stronie...seksualnie ją pociąga... Jego pragnienia związane z nią: mag Chce podjąć inicjatywę, Ukształtować relacje z nią tutaj zapewne chciłaby rozmowy.... J ej pragnienia związane z nim: 6 denarychciałaby dać coś od siebie dla niego Moim zdaniem ona chce do niego wyciągnąć ręka, wykonać ruch.... Czy wrócą do siebie: glupiecHm.. Wydaje mi się dwojaka możliwość z tymi kartami: ",never ending story" czyli rozstania i powroty Lub nowy początek od zera. Jeśli wrócą to na chwilę.. Pozdrawiam;) Edytowane 26 Listopada 2013 przez Agiatis Cytuj
katty9 Napisano 26 Listopada 2013 Autor Napisano 26 Listopada 2013 Dziękuje za pomoc Agiatis Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi