pawkopp Napisano 22 Marca 2009 Napisano 22 Marca 2009 Witam, nawiedził mnie dzisiaj sen o wypadających zębach z dolnej szczęki. Dziwne było to że wyciągałem je ręką zdrowe, ładne i wkładałem je zpowrotem na swoje miejsce i przytrzymywałem je tak gdzie być powinny.. co może oznaczać ten sen?
beniek88 Napisano 22 Marca 2009 Napisano 22 Marca 2009 Generalnie mam radę do ciebie, nie korzystaj z senników, bo wszystkie mówią, ze jak zęby to będzie źle. Ja też miałem taki sen, przy czym sam wyrywałem sobie zęby, po czym zamiast nich wkładałem sobie szkło w dziąsła, więc miałem bardziej drastyczny sen, kilka razy zęby mi się śniły, gdy miałem depresje w sumie, może teraz tez się źle czujesz? Ale teraz już sie bardzo dobrze czuje, wiec nie przejmuj się tym, ważne abyś się lepiej pcozuł, jesli masz problemy Pozdrawiam
_Domi_ Napisano 22 Marca 2009 Napisano 22 Marca 2009 (edytowane) Witam, nawiedził mnie dzisiaj sen o wypadających zębach z dolnej szczęki. Dziwne było to że wyciągałem je ręką zdrowe, ładne i wkładałem je zpowrotem na swoje miejsce i przytrzymywałem je tak gdzie być powinny.. co może oznaczać ten sen? Zęby zdrowe które wyciągasz i wkładasz s powrotem w twoim przypadku, oznaczają -stratę finansową z którą sobie poradzisz i w efekcie wyjdziesz na prosta . Jeszcze pytanie ,czy te zęby się trzymały po ich umieszczeniu, na swoim miejscu? Ale to jest moje zdanie Pozdrawiam. Edytowane 22 Marca 2009 przez _Domi_
Rekomendowane odpowiedzi