Gość Mana Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Jaki będzie wynik mojego starania się o pracę w p? księżniczka pentakli + 3 mieczy + królowa mieczy dociągnęłam Świat -> s. (wszystkich razem z tą dociągniętą) Cesarz // HB?? Kochankowie bądź Wisielec i Cesarzowa(nie jestem pewna czy dobrze liczę to HB ;P) hmm... trudno mi powiedzieć... z jednej strony może być tak, że będę zbyt młoda i za mało doświadczenia... z drugiej strony Świat może wskazywać, że jednak mi się uda... nie wiem sytuacja wygląda tak, że na początku listopada złożyłam dokumenty teraz się odezwali i zapraszają na postępowanie kwalifikacyjne na początek grudnia.... Co o tym myślicie?? bo ja tak świeżo po telefonie i jasno nie myślę ;P Edytowane 26 Listopada 2013 przez Mana Cytuj
Agiatis Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Jest szansa, najprawdopodobniej rozmowę przeprowadzi kobieta(Królowa mieczy) lub to ona będzie podejmowała decyzje o przyjęciu. Rozmowa według Twojej opinii może pójść " nie tak jakbyś chciała, stać Cie na więcej. " Powinno być dobrze, Świat stoi przed Tobą otworem Głowa do góry. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Dziękuję serdecznie Agiatis zobaczymy... dam znać jak będę coś wiedziała Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Z HB moim zdanie Wisielec i Cesarzowa Księżniczka pentakli - 16 3 miecze - 3 królowa mieczy - 8 świat - 21 16+3+8+21 = 48 -> 4+8=12(Wisielec) -> 1+2=3(Cesarzowa) życzę szczęścia w rozmowie kwalifikacyjnej Cytuj
Trida Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 hmm powiedziałabym, że szanse masz ale uzależnioną od Pani Prezes, która może okazać sie bardzo zimna gdyby nie Świat powiedziałabym, że nic z tego ale ten świat to raczej pozytywne zakończenie Cytuj
Frambuesa_ Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 A moim zdaniem czeka na Ciebie zupelnie inna, bardziej satysfakcjonujaca praca. Mozesz sie troche podlamac ta rozmowa (najprawdopodobniej to bedzie kobieta, niezbyt mila). Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) Z HB moim zdanie Wisielec i CesarzowaKsiężniczka pentakli - 16 3 miecze - 3 królowa mieczy - 8 świat - 21 16+3+8+21 = 48 -> 4+8=12(Wisielec) -> 1+2=3(Cesarzowa) życzę szczęścia w rozmowie kwalifikacyjnej No właśnie nie jestem pewna jak to powinno być... w temacie o sumowaniu Sacral napisała: Tak... HB jest bez dworskich i zlicza sie jak w numerologi, wiec 32 to bedzie 3+2 czyli 5 - V Papiez. i wtedy byłoby bez dworskich czyli 3 +21= 24 2+4=6 jeśli liczyć dworskie to masz rację Ach i bardzo dziękuję za życzenia Edytowane 26 Listopada 2013 przez Mana Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Dziękuję Trida Dziękuję Frambuesa_ :bukiet: Cytuj
panna.marta Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 żeby nie 3 mieczy, powiedziałabym,że wypadniesz świetnie i dostaniesz te pracę. Myślę,że będziesz się starała o coś innego, możesz być trochę zła na siebie. Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Dziękuję bardzo panna.marta zobaczymy co z tego będzie. Na razie muszę się przygotować do tego "procesu kwalifikacyjnego" Cytuj
Gość Mana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 hmm... więc tak... ostatecznie tej pracy nie dostałam. Czy jestem zła na siebie?? i tak i nie. Widać było, że kilka osób "znajomych" było <wobec tych co już pracowali w tym miejscu> więc i tak wielkich szans nie miałam. Mogłam trochę lepiej się przygotować tzn. zwróciłam uwagę na trochę inne zagadnienia niż te podejmowane. Ale cóż do tego się przyzwyczaiłam, że mnie zajmują inne sprawy niż te np. na testach i sprawdzianach w szkole ;P W międzyczasie gdy jeszcze czekałam na rozmowę pojawiły się różne zawirowania i rozważałam podjęcie innej pracy... no ale wybrałam żeby pojechać na tę rozmowę... Tuż przed rozmową tutaj pojawiła się informacja o innym ogłoszeniu i możliwości pracy gdzie indziej... no ale zobaczymy czy nie będzie za późno... Dziękuję Wam serdecznie za pomoc :energia::energia::energia: Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Wiesz co... to, ze rozklad otwiera Paz Monet, moze wskazywac na konkretna szanse. Ale... mi Krolowa Mieczy... zawsze pokazala opuszczenie jakiegos miejsca. Tym bardziej, ze tu poprzedza ja 3 Mieczy a konczy... Swiat. Z podsumowania wg HB na pewno KOCHANKOWIE, jako ze 3 i 21 to 24 czyli 6. Paz Monet, 3 Mieczy, Krolowa Mieczy + XXI Swiat ---> IV Cesarz, HB VI Kochankowie XIX Slonce, XI Moc, VII Rydwan VIII Sprawiedliwosc, XVIII Ksiezyc VI Kochankowie Takze jak dla mnie tu z tej pracy ostatecznie nic nie bedzie, bedziesz szukac pracy w innym miejscu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 hmm... więc tak... ostatecznie tej pracy nie dostałam. Czy jestem zła na siebie?? i tak i nie. Widać było, że kilka osób "znajomych" było <wobec tych co już pracowali w tym miejscu> więc i tak wielkich szans nie miałam. Mogłam trochę lepiej się przygotować tzn. zwróciłam uwagę na trochę inne zagadnienia niż te podejmowane. Ale cóż do tego się przyzwyczaiłam, że mnie zajmują inne sprawy niż te np. na testach i sprawdzianach w szkole ;P W międzyczasie gdy jeszcze czekałam na rozmowę pojawiły się różne zawirowania i rozważałam podjęcie innej pracy... no ale wybrałam żeby pojechać na tę rozmowę... Tuż przed rozmową tutaj pojawiła się informacja o innym ogłoszeniu i możliwości pracy gdzie indziej... no ale zobaczymy czy nie będzie za późno... Dziękuję Wam serdecznie za pomoc :energia::energia::energia: O... dopiero widze, ze jest weryfikacja. Tak to jest, jak ostatnio rzadko zaglada. Szkoda, ze z pracy nic nie wyszlo. Karty "ladnie" to pokazaly. Cytuj
panna.marta Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Wiesz co... to, ze rozklad otwiera Paz Monet, moze wskazywac na konkretna szanse. Ale... mi Krolowa Mieczy... zawsze pokazala opuszczenie jakiegos miejsca. Tym bardziej, ze tu poprzedza ja 3 Mieczy a konczy... Swiat. Z podsumowania wg HB na pewno KOCHANKOWIE, jako ze 3 i 21 to 24 czyli 6. Paz Monet, 3 Mieczy, Krolowa Mieczy + XXI Swiat ---> IV Cesarz, HB VI Kochankowie XIX Slonce, XI Moc, VII Rydwan VIII Sprawiedliwosc, XVIII Ksiezyc VI Kochankowie Takze jak dla mnie tu z tej pracy ostatecznie nic nie bedzie, bedziesz szukac pracy w innym miejscu. jak jest 3 mieczy, to nigdy nic z tego nie bedzie, 5 mieczy tak samo 7 nie lepsza. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Poza tym Krolowa Mieczy... ZAWSZE pokazuje mi odejscie z jakiegos miejsca. Pamietam, jak staralam sie o to, zeby cora zostala w starej szkole, stale wychodzilam w Krolowej Mieczy. Jak ostatnia prace chcialam utrzymac (nie wyszlo z innych powodow) to tez... Krolowa Mieczy. Wiele innych takich przykladow mam... I wlasnie te 3 Mieczy, ktore poprzedza... a i Swiat, ktory zamykajac rozklad otwiera zupelnie inne drogi dla Mieczowej... Cytuj
Gość Mana Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Dziękuję Sacral choć po czasie dziękuję za interpretację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi