Gość Mana Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Grudzień 2013 Praca/Rozwój zawodowy – głupiec +księżniczka pentakli + sąd-> s. Umiarkowanie/ Kapłan tu może być chęć rozpoczęcia czegoś nowego… poszukiwanie tego bądź podjęcie nowego zajęcia Rozwój duchowy/ezoteryka – wypadła: as mieczy Wylosowałam: 8 mieczy + 8 kielichów + księżniczka buław-> s. Sprawiedliwość chyba będę miała głowę zajętą innymi sprawami Finanse – król mieczy Hmm… trudno powiedzieć… ale chyba będzie trzeba na nie uważać Samopoczucie – 10 pentakli pozytywne Emocje – królowa kielichów rozmarzenie takie… Zdrowie – 7 kilichów nie najgorzej… może jedynie uważać by się nie przejeść na wigilii ;P Uczucia – papież + 6 buław + rycerz kielichów-> s. Wisielec chyba ok… mogę być trochę rozmarzona ale też będę chciała obstawić na swoim Niespodzianka – 2 kielichów + 8 buław + 4 pentakli-> s. Wisielec nie wiem… coś ciekawego może ukazać się na horyzoncie Rada – 10 buław + 10 mieczy + królowa buław-> s. Głupiec Nie przeciążać się i nie brać wszystkiego do siebie… Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Praca/Rozwój zawodowy – głupiec +księżniczka pentakli + sąd szczęśliwy początek lub chęci takowego, jak szukasz pracy, może się coś trafić, w przeciwnym wypadku też będzie dobrze Rozwój duchowy/ezoteryka – wypadła: as mieczy Wylosowałam: 8 mieczy + 8 kielichów + księżniczka buław szczerze, nie ma pojęcia Samopoczucie – 10 pentakli poczujesz stabilność, pewność jutra, zadowolenie, ogólnie samopoczucie dobre Może ono jednak mieć podłoże materialne, tzn. szczęścia przez wydanie pieniędzy na coś lub ktoś Ci ofiaruje(może to też być prezent), szczęście płynące ze spotkania rodzinnego Emocje – królowa kielichów podejdziesz do wszystkiego emocjonalnie jak na kobietę(płacz na filmach, gniew przy niesprawiedliwym czynie, smutek na czyjś widok itd...), taka bardziej uczuciowa będziesz, możesz też brać zbyt wiele do siebie... Zdrowie – 7 kilichów tutaj też mam problem... karta fantazji w miejscu zdrowia? Uczucia – papież + 6 buław + rycerz kielichów jesteś w związku? jak tak: bardzo pogodny dla Was czas. Jak nie: może nawiązać się współpraca, spotkanie z kilkoma osobami, poczujesz, że coś wygrałaś, wkroczysz gdzieś z tryumfem, przekażesz wiadomość lub sama do Ciebie dotrze Niespodzianka – 2 kielichów + 8 buław + 4 pentakli niespodziewany gość, spotkanie z drobnymi wydatkami, poczujesz nagły impuls do oszczędzania, trzymania bliżej siebie pieniążków... Rada – 10 buław + 10 mieczy + królowa buław nie bierz zbyt wiele na siebie, to Ty decydujesz co i jak lub po ciężkim wysiłku czeka Cię nagroda Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Dziękuję bardzo Euterpe mam nadzieję, że będzie pozytywnie Pozdrawiam Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Praca/Rozwój zawodowy – głupiec +księżniczka pentakli + sąd-> s. Umiarkowanie/ Kapłan tu będziesz myślała o czymś nowym, będziesz sprawdzała, czy masz odpowiednie kwalifikacje Rozwój duchowy/ezoteryka – wypadła: as mieczy Wylosowałam: 8 mieczy + 8 kielichów + księżniczka buław-> s. Sprawiedliwość tak jakbyś się zatrzymała i skoncentrowała na jakichś emocjach negatywnych, może będziesz coś rozpamiętywać…. Finanse – król mieczy tu trzeba zawalczyć o te finanse, użyć głowy i pokombinować Samopoczucie – 10 pentakli pozytywne Emocje – królowa kielichów rozmarzenie takie… Zdrowie – 7 kilichów nie najgorzej… może jedynie uważać by się nie przejeść na wigilii ;P Uczucia – papież + 6 buław + rycerz kielichów-> s. Wisielec chyba jakiś pan zawalczy o Twoje uczucia Niespodzianka – 2 kielichów + 8 buław + 4 pentakli-> s. Wisielec będzie dużo różnych fajnych kontaktów Rada – 10 buław + 10 mieczy + królowa buław-> s. Głupiec Nie przeciążać się i nie brać wszystkiego do siebie… - dokładnie Cytuj
Gość ANEZ Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 W pracy możesz powrócić do propozycji która kiedyś dostałaś, możę być ponowiona, ale efekty w nowym roku. W ezoteryce dasz sobie trochę odpoczynku by póżniej bardziej zaangażować się ale już w wybranym kierunku. Na finanse uważaj a zwłaszcza na mężczyznę, który może Ci ich uszczuplić. Samopoczucie raczej stabilne ale więcej ruchu się przyda. Emocje będą ale pod kontrolą, kieruj się intuicja. W zdrowiu zwróć uwagę na swój wzrok. W uczuciach mężczzyna nad którym warto się zastanowić. Jako niespodzianka to romans z którego może być dobry związek. Możę być ciężko ale zamknij przeszłość i otwórz się na nowe, nieznane ale może okazać trwałe. Idz do przodu, realizuj swoje plany. Cytuj
Gość Mana Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Grudzień 2013 Praca/Rozwój zawodowy – głupiec +księżniczka pentakli + sąd-> s. Umiarkowanie/ Kapłan tu może być chęć rozpoczęcia czegoś nowego… poszukiwanie tego bądź podjęcie nowego zajęcia Rozwój duchowy/ezoteryka – wypadła: as mieczy Wylosowałam: 8 mieczy + 8 kielichów + księżniczka buław-> s. Sprawiedliwość chyba będę miała głowę zajętą innymi sprawami Finanse – król mieczy Hmm… trudno powiedzieć… ale chyba będzie trzeba na nie uważać Samopoczucie – 10 pentakli pozytywne Emocje – królowa kielichów rozmarzenie takie… Zdrowie – 7 kilichów nie najgorzej… może jedynie uważać by się nie przejeść na wigilii ;P Uczucia – papież + 6 buław + rycerz kielichów-> s. Wisielec chyba ok… mogę być trochę rozmarzona ale też będę chciała obstawić na swoim Niespodzianka – 2 kielichów + 8 buław + 4 pentakli-> s. Wisielec nie wiem… coś ciekawego może ukazać się na horyzoncie Rada – 10 buław + 10 mieczy + królowa buław-> s. Głupiec Nie przeciążać się i nie brać wszystkiego do siebie… jak na razie w sprawach zawodowych jest dużo latania a nic sensownego nie ma... zobaczymy może jeszcze grudzień mnie czymś zaskoczy... Finanse... no za dobrze nie jest... sporo różnych wydatków... bardziej przewidzianych i mniej ... Samopoczucie... czasami jest takie odczucie, że jest to co jest i już nic więcej nie będzie... jak na razie ta 10 taka melancholijna w większości wyszła... Emocje... nawet nieźle pokazane... normalnie jestem wrażliwa... a tu chwilami już taka nadwrażliwość na różne sytuacje i słowa Rada to prawdopodobnie żeby nie poddawać się zmęczeniu i takiemu przemęczeniu wszystkim (choć jakiś konkretnych powodów do tego przemęczenia nie ma) oraz nie przejmować się za bardzo trudnościami i swego rodzaju niepowodzeniami a resztę to jeszcze zobaczymy Cytuj
Gość Mana Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 w sprawach zawodowych kilka spraw pozaczynało się w grudniu i jeszcze się nie zakończyło... zobaczymy czy coś z tego wyjdzie... w każdym razie coś zostało wprawione w ruch...a wynik teraz już ode mnie nie zależy tylko od decyzji innych osób. W spr. rozwoju i ezoteryki, były chwile przerwy i dania sobie trochę czasu na co innego... ale przemyślenia pewne też były... Zdrowie - ehm... tak jak przypuszczałam to był znak by uważać na system trawienny i uważać co i ile się je ;P hmm z tą niespodzianką to może chodzi o to że ruszyły się sprawy, które już myślałam, że się nie ruszą do końca roku... oraz może obudzenie pewnej tęsknoty Dziękuję za pomoc :brum: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi