ivi123 Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 1-obecna sytuacja finansowa 2 BUŁAW- miotam się i rozważam różne kwestie poprawy finasowej, muszę podjąć jakieś decycje ale w sumie nie wiem, które są słuszne 2-moje oczekiwania, nadzieje 4 MIECZE- chcę w końcu odpocząć i nie martwić się o finanse 3-możliwości rzeczywiste 10 MIECZY- oj chyba nie wygląda to ciekawie, przytłoczenie problemami 4-na czym stoję? 8 DENARÓW- pracuję, kombinuję żeby byo lepiej 5-okoliczności sprzyjające 4 KIELICHY- nie ma, wszystko jest marzeniami o dobrej przyszłości 6- rada i pokazuje czas. PUSTELNIK- wygląda na czas teraźniejszy, muszę sama podjąć poważne decje dociągnęłam kartę WYNIK - jeśli dostosuję się do rady co mnie czeka- 2 KIELICHÓW- hmmm... poradzę sobie z problemami, może z kimś będę współpracować Cytuj
panna.marta Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 1-obecna sytuacja finansowa 2 BUŁAW- do 2 buław coś bym dołożyła póki co wygląda mi to na nadzieję,że ten temat zostanie w łatwy i lekki sposób popchnięty do przodu 2-moje oczekiwania, nadzieje 4 MIECZE- chcesz odciąć się od problemów 3-możliwości rzeczywiste 10 MIECZY- narazie to chyba nic nie możesz zrobić, ale to nie Twoja wina.10 mieczy to jak wbicie noża w plecy przez los 4-na czym stoję? 8 DENARÓW- pracujsz, kombinujesz żeby było lepiej 5-okoliczności sprzyjające 4 KIELICHY- nie ma, ale to dlatego,że czegoś nie dostrzegasz 6- rada i pokazuje czas. PUSTELNIK- myślę,że w okolicach wakacji 2014 powinnaś się odkuć dociągnęłam kartę WYNIK -2 kielichy- rozejdzie sie po kościach musisz to przetrwać Cytuj
bridaa Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 dla mnie wszystkie te karty wskazują na to że drepczesz ciągle w tym samym miejscu, środowisku. Musisz dostrzec ten 4 kielich :-) tak mi się ta karta w okolicznościach sprzyjających skojarzyła. Ktoś może wyjść z jakąś propozycją którą powinnaś przyjąć. Jesli to dostrzeżesz to może początek lata być już dużo lepszy. A Pustelnik to znak Panny, więc do jesieni powinno powolutku się wszystko poukładać. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Uważam że w IV kielichów jest dużo fantazji,niejako mżonek ale i kreatywnych pomysłów które mogłabyś realizować.Faktycznie coś działasz, jednak na jednym sprawdzonym gruncie i w jednym środowisku. Nie widze natomiast żadnych kart "popychających" Cie to przodu,skłaniających do działania poza szablonem który obrałaś. Narazie gdybasz. Czujesz że tkwisz w jednym punkcie. Co do rady- jest nią przeanalizowanie swoich pragnien i "odczekanie".Nie jest to sprzyjający dla Ciebie czas. Cytuj
Agiatis Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 1-obecna sytuacja finansowa2 BUŁAW- miotam się i rozważam różne kwestie poprawy finasowej, muszę podjąć jakieś decycje ale w sumie nie wiem, które są słuszne 2-moje oczekiwania, nadzieje 4 MIECZE- chcę w końcu odpocząć i nie martwić się o finanse 3-możliwości rzeczywiste 10 MIECZY- oj chyba nie wygląda to ciekawie, przytłoczenie problemami 4-na czym stoję? 8 DENARÓW- pracuję, kombinuję żeby byo lepiej 5-okoliczności sprzyjające 4 KIELICHY- nie ma, wszystko jest marzeniami o dobrej przyszłości 6- rada i pokazuje czas. PUSTELNIK- wygląda na czas teraźniejszy, muszę sama podjąć poważne decje dociągnęłam kartę WYNIK - jeśli dostosuję się do rady co mnie czeka- 2 KIELICHÓW- hmmm... poradzę sobie z problemami, może z kimś będę współpracować 1. Stoisz w miejscu, taka sytuacja jak poprzednio... 2. Wyjść z letargu, poczucia bezsilności 3. Możliwe iż zakończą sie problemy, gdyż 10tka oznacza zakończenie pewnego etapu... 4 Na czym stoisz - pracujesz i pracujesz niczym mrówka, być może otrzymasz dodatkowe zadanie w pracy... 5. tutaj musisz sie rozejrzeć nie widzisz wyjścia z sytuacji... ( okolicznością sprzyjającą może być właśnie podpowiedz abyś się rozglądała, była otwarta na pomoc - której być może nie chcesz przyjąć) 6. Karta rada - nie izoluj się od świata, ludzi, przemyśl wszystko jeszcze raz;) Jeśli dostosujesz się do rady powinnaś wyjść problemom na przeciw Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 1-obecna sytuacja finansowa tutaj jest dużo wahań i rozmyślań... 2-moje oczekiwania, nadzieje chciałabyś po prostu nie mieć takich problemów...3-możliwości rzeczywiste możliwe, że to się skończy... 10 mieczy też często pokazuje tak jakby przewartościowanie w naszym myśleniu, zmiany...4-na czym stoję? tak ciężko pracujesz....5-okoliczności sprzyjające są możliwości, może możesz liczyć na pomoc ze strony rodziny, czego nie bierzesz pod uwagę6- rada i pokazuje czas. z czasem jestem na bakier, więc nie wiem jak to ugryźć.... natomiast 2 kielichów mówi, że będziesz miała w sam raz pieniążków, nie będzie się przelewać z kielicha, ale też nie będzie Ci ich brakować Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 w okolicznościach sprzyjających jest to, że ta praca jest blisko pod samym nosem i nie widzisz tego. W pustelniku - wycofanie, zgłębianie siebie, odnalezienie własnego ja, doskonalenie się. W Twoim wypadku może też chodzić o podnoszenie kwalifikacji(dokształcić się), zapytaj sama siebie, czego chcesz, złap i nie pozwól uciec. A może też lepiej czasem odetchnąć i po odpoczynku znowu wyruszyć na poszukiwania. 2 puchary - jak dostosujesz się do rady, czeka Cię współpraca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi