panna.marta Napisano 26 Listopada 2013 Napisano 26 Listopada 2013 Znalazlam dzisiaj ogloszenie z firmy X i bardzo, bardzo mi sie ono podoba. Wyslalam CV,ale mam obawy czy ktos sie do mnie odezwie i czy gdyby ktos sie odezwal ,to czy dam rade. Probowalam sie tam dostac kiedys i mi sie nie udalo stad obawy. 1. Jakie mam szanse na to, by otrzymac tam prace? król mieczy, giermek pucharów, 6 monet dołożone 4 buław -> świat XXI wydaje mi się,że szanse są 2. Co powinnam zrobić, żeby otrzymać tę pracę? księżyc XVIII, 6 pucharów, 10 monet-> koło fortuny X mam wrażenie, że te karty mówią o tym,że powinnam wierzyć w sukces i pokazać to komuś. Pokazać,że to moje marzenie.... z drugiej strony chyba nic nie mogę za bardzo zrobić ponadto, bo koło jak to koło nie wszystko jest ode mnie zależne. Czy ktoś ma jakiś pomysł jeśli chodzi o dwójkę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi