Skocz do zawartości

Kolejny GRUDZIEŃ

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że dużo już tych grudniów, ale przynajmniej to będziemy mogli zweryfikować już za miesiąc :)

Praca - 2 Pucharów, Świat, 4 Monet

Myślę, że w porządku, jakieś nowe spotkania, współpraca, możliwy jakiś wyjazd służbowy.

Finanse - 3 Buław, Królowa Buław, Księżyc

Odłożę pieniądze na wyjazd, może ktoś z rodziny pomoże mi finansowo.

Uczucia - 5 Mieczy, As Denarów, Koło Fortuny (dołożyłam 9 Mieczy + 4 Pucharów + As Buław)

Na pewno jakaś zmiana. Może odcięcie się od tego co było i zmiana podejścia.

Samopoczucie - 5 Buław, 7 Buław, 4 Buław

Poczucie ciągłej walki o coś, aczkolwiek będę z siebie i swoich efektów zadowolona.

Niespodzianka - 3 Kielichów, 10 Kielichów, Rycerz Kielichów

Te karty mnie zaskoczyły... Nie wiem, może spotkam jakiegoś faceta na imprezie, z którym możliwy miły flirt?

SYLWESTER - Diabeł, 9 Kielichów, 9 Buław (dołożone Cesarzowa)

Możliwy trochę brak zaufania do towarzystwa, ale ogólnie będę się dobrze bawić. Chyba też wyszła duża ilość alkoholu jaka może się tam pojawić...

Napisano (edytowane)

Karty tasowane wielokrotnie :)

Edytowane przez Frambuesa_
Napisano
Praca - 2 Pucharów, Świat, 4 Monet

harmonia, dogadywanie się, dobra współpraca, będziesz się jej nadal trzymać

Finanse - 3 Buław, Królowa Buław, Księżyc

wydatki pod kontrolą, ale może Ci się coś marzyć, może wydatek też na to, na co masz ochotę

Uczucia - 5 Mieczy, As Denarów, Koło Fortuny (dołożyłam 9 Mieczy + 4 Pucharów + As Buław)

w 5 mieczach jest konflikt i wyjście z niego obronną ręką, w asie możliwości na solidnym podłożu, koło mówi o zmianie, odmieni się los o 180 stopni. W dołożeniach: problemu ze snem, emocjonalne wycofanie się lub niedostrzeżenie pomocnej dłoni, poczujesz impuls do działania)

Samopoczucie - 5 Buław, 7 Buław, 4 Buław

same buławy :) oczywiście będziesz ruchliwa, nie będziesz siedzieć w miejscu, w 5 widać potyczkę, w 7 obronę, w 4 radość, więc cokolwiek się zdarzy, wyjdzie to pod koniec miesiąca na dobre

Niespodzianka - 3 Kielichów, 10 Kielichów, Rycerz Kielichów

zabawa w dobrym/rodzinnym/znanym towarzystwie, może dostaniesz zaproszenie. Dobry nastrój :)

SYLWESTER - Diabeł, 9 Kielichów, 9 Buław (dołożone Cesarzowa)

pójdziesz i nie będziesz mogła się oderwać, szampańska zabawa i świetny nastrój, pod koniec możesz stać z boku i wszystko obserwować, możesz być już zmęczona/senna/stracisz ochotę. Diabeł na początku rozkładu może też mówić o pokrzyżowaniu planów(mnie tak raz się pokazał)

Napisano

Praca - 2 Pucharów, Świat, 4 Monet -> cesarzowa III

Myślę,że w pracy za wiele się nie zmieni. Będziesz dalej robiła to co lubisz a wygląda na to,że lubisz swoją pracę i dobrze ją wykonujesz.

Finanse - 3 Buław, Królowa Buław, Księżyc XVIII-> mag I

wydaje mi się,że coś uda Ci się osiągnąć może coś o czym marzyłas i długo się o to starałaś?

Uczucia - 5 Mieczy, As Denarów, Koło Fortuny (dołożyłam 9 Mieczy + 4 Pucharów + As Buław) -> kochankowie VI

Wydaje mi się,że możesz kogoś poznać (koło), będziesz oczekiwała zmian na lepsze, trochę tak w panice- czy coś Ci się uda.

Samopoczucie - 5 Buław, 7 Buław, 4 Buław -> wieża XVI

chyba trochę nerwów a potem takie uczucie przytłoczenia, rezultacie będziesz potrzebowała odpoczynku

Niespodzianka - 3 Kielichów, 10 Kielichów, Rycerz Kielichów -> kapłanka II

możliwe,że kogoś poznasz, kogoś kto pasuje do R.K może impreza rodzinna a w gronie ludzi którzy są Ci bliscy

SYLWESTER - Diabeł, 9 Kielichów, 9 Buław (dołożone Cesarzowa) -> nie wiem czy nie będziesz trochę marudna tego dnia