Frambuesa_ Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Wiem, że dużo już tych grudniów, ale przynajmniej to będziemy mogli zweryfikować już za miesiąc Praca - 2 Pucharów, Świat, 4 Monet Myślę, że w porządku, jakieś nowe spotkania, współpraca, możliwy jakiś wyjazd służbowy. Finanse - 3 Buław, Królowa Buław, Księżyc Odłożę pieniądze na wyjazd, może ktoś z rodziny pomoże mi finansowo. Uczucia - 5 Mieczy, As Denarów, Koło Fortuny (dołożyłam 9 Mieczy + 4 Pucharów + As Buław) Na pewno jakaś zmiana. Może odcięcie się od tego co było i zmiana podejścia. Samopoczucie - 5 Buław, 7 Buław, 4 Buław Poczucie ciągłej walki o coś, aczkolwiek będę z siebie i swoich efektów zadowolona. Niespodzianka - 3 Kielichów, 10 Kielichów, Rycerz Kielichów Te karty mnie zaskoczyły... Nie wiem, może spotkam jakiegoś faceta na imprezie, z którym możliwy miły flirt? SYLWESTER - Diabeł, 9 Kielichów, 9 Buław (dołożone Cesarzowa) Możliwy trochę brak zaufania do towarzystwa, ale ogólnie będę się dobrze bawić. Chyba też wyszła duża ilość alkoholu jaka może się tam pojawić... Cytuj
Frambuesa_ Napisano 27 Listopada 2013 Autor Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) Karty tasowane wielokrotnie Edytowane 28 Listopada 2013 przez Frambuesa_ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Praca - 2 Pucharów, Świat, 4 Monet harmonia, dogadywanie się, dobra współpraca, będziesz się jej nadal trzymać Finanse - 3 Buław, Królowa Buław, Księżyc wydatki pod kontrolą, ale może Ci się coś marzyć, może wydatek też na to, na co masz ochotę Uczucia - 5 Mieczy, As Denarów, Koło Fortuny (dołożyłam 9 Mieczy + 4 Pucharów + As Buław) w 5 mieczach jest konflikt i wyjście z niego obronną ręką, w asie możliwości na solidnym podłożu, koło mówi o zmianie, odmieni się los o 180 stopni. W dołożeniach: problemu ze snem, emocjonalne wycofanie się lub niedostrzeżenie pomocnej dłoni, poczujesz impuls do działania) Samopoczucie - 5 Buław, 7 Buław, 4 Buław same buławy oczywiście będziesz ruchliwa, nie będziesz siedzieć w miejscu, w 5 widać potyczkę, w 7 obronę, w 4 radość, więc cokolwiek się zdarzy, wyjdzie to pod koniec miesiąca na dobre Niespodzianka - 3 Kielichów, 10 Kielichów, Rycerz Kielichów zabawa w dobrym/rodzinnym/znanym towarzystwie, może dostaniesz zaproszenie. Dobry nastrój SYLWESTER - Diabeł, 9 Kielichów, 9 Buław (dołożone Cesarzowa) pójdziesz i nie będziesz mogła się oderwać, szampańska zabawa i świetny nastrój, pod koniec możesz stać z boku i wszystko obserwować, możesz być już zmęczona/senna/stracisz ochotę. Diabeł na początku rozkładu może też mówić o pokrzyżowaniu planów(mnie tak raz się pokazał) Cytuj
Frambuesa_ Napisano 28 Listopada 2013 Autor Napisano 28 Listopada 2013 Dziekuje Euterpe Zerknie ktos jeszcze? Cytuj
panna.marta Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 Praca - 2 Pucharów, Świat, 4 Monet -> cesarzowa III Myślę,że w pracy za wiele się nie zmieni. Będziesz dalej robiła to co lubisz a wygląda na to,że lubisz swoją pracę i dobrze ją wykonujesz. Finanse - 3 Buław, Królowa Buław, Księżyc XVIII-> mag I wydaje mi się,że coś uda Ci się osiągnąć może coś o czym marzyłas i długo się o to starałaś? Uczucia - 5 Mieczy, As Denarów, Koło Fortuny (dołożyłam 9 Mieczy + 4 Pucharów + As Buław) -> kochankowie VI Wydaje mi się,że możesz kogoś poznać (koło), będziesz oczekiwała zmian na lepsze, trochę tak w panice- czy coś Ci się uda. Samopoczucie - 5 Buław, 7 Buław, 4 Buław -> wieża XVI chyba trochę nerwów a potem takie uczucie przytłoczenia, rezultacie będziesz potrzebowała odpoczynku Niespodzianka - 3 Kielichów, 10 Kielichów, Rycerz Kielichów -> kapłanka II możliwe,że kogoś poznasz, kogoś kto pasuje do R.K może impreza rodzinna a w gronie ludzi którzy są Ci bliscy SYLWESTER - Diabeł, 9 Kielichów, 9 Buław (dołożone Cesarzowa) -> nie wiem czy nie będziesz trochę marudna tego dnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi