SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Wiec rozklad na kolejny miesiac, grudzien. Tasowalam karty osobno do kazdego pytania, wiec karty moga sie powtarzac. W nawiasie to karty, ktore wystrzelily mi badz wypadly podczas tasowania. Dzis bylo ich wyjatkowo duzo. Jakby chcialy cos dodatkowo powiedziec. Ze znakiem "+" jak zwykle sa karty dociagane. Ogolny nastroj miesiaca - As Monet Miesiac szasny lub szans. Cos bedzie na horyzoncie, co bedzie mozna pozytywnie dla siebie wykorzystac. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 grudnia - (wypadlo 2 Monet) 6 Bulaw + XXI Swiat, As Kielichow ---> VI Kochankowie, HB III Cesarzowa Nie wiem, tu widac jakas zmiane. Moze byc, ze cos w kontekscie uczuc sie pojawi, ale moze byc tez ogolnie jakas nowosc, mozliwosc zadzialania, ewentualnie koniecznosc zadzialania. W efekcie widac mozliwosc bycia zadowolona z tego. 11-20 grudnia - Rycerz Monet + 6 Kielichow, 2 Kielichow ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc Tu pewne sprawy trzeba bedzie wyjasnic. Mozliwe, ze odezwie sie cos z przeszlosci. Jakas rozmowa bedzie konieczna. 21-31 grudnia - Paz Mieczy + 3 Bulaw, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB III Cesarzowa Tu nie mam pojecia. Tez kojarzy mi sie z jakas rozmowa. Krol Kielichow, mozliwe, ze jakis urzednik. Musze sie skontaktowac z facetem z Jugendamtu w sprawie tego, jak tam sobie w sprawie kwestii podzialu praw rodzicielskich sie umawiam z mezem. Kiedys wyszedl mi w Krolu Kielichow, wiec moze to wlasnie. Ewentualnie jakas gadka z facetem, ktorego znam netowo i jest z zagranicy. Praca/Rozwoj zawodowy - Krolowa Monet + 0 Glupiec, 6 Mieczy + XIX Slonce---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Tu dociagalam do Krolowej Monet, jako ze ostatnio Monetowa pokazala mi siedzenie w domu na tylku i wyrzeczenia na korzysc domu i rodziny. W zwiazku z czym ostatnia praca i rozklad na nia konczacy sie Krolowa Monet wskazal na wielkie NIC. Takze tu jednak nie wiem, jak to czytac. Widzialabym jednak prace i zadowolenie. Zaczelam cos nowego i widac tu udana wspolprace z ludzmi. Swiat, czyli wyjscie z domu i Pasja z Kaplanka wskazujace na moje zadowolenie i robienie tego, co lubie. Rozwoj duchowy/ezoteryka - XVIII Ksiezyc + 10 Kielichow, XIV Umiarkowanie---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie Tu kurcze nie wiem. Jakby szukala zupelnie nowych mozliwosci. Moze jakas wspolpraca? Finanse - (wypadl IX Eremita) X Kolo Fortuny + XVI Wieza + (wyciagnely sie razem--->) Krolowa Monet, 0 Glupiec---> IX Eremita, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Hmm... powiedzialabym, ze tu moze wyniknac jakis wydatek, ktorego sie nie spodziewam i widac wyraznie moje kombinowanie, zeby sobie poradzic. Nie wiem, tak to czuje. Cos bede musiala inaczej w tej kwestii poukladac. Samopoczucie - 8 Monet Dobre. Jak wielblad dromader. Emocje - III Cesarzowa Dobre. Chociaz w negatywie moze oznaczac egocentryzm i koncentrowanie sie na swoich "odczuciach", co za tym idzie, foszastosc. Zdrowie - (wypadly 4 Bulaw, 3 Monet) Rycerz Kielichow---> VIII Sprawiedliwosc, H VII Rydwan Tu moze byc konieczny przeglad techniczny... Uczucia - XIII Smierc + II Kaplanka, 9 Kielichow ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Tu widze konkretnie zajecie sie soba. Smierc to porzadkowanie spraw rozwodowych (musze papiery jeszcze tam jakies podosylac, ciagle cos tam na drodze stoi, ale trzeba to porobic) i Kaplanka sugeruje, ze na razie nie czas na uczucia. 9 Kielichow to tez zajecie sie soba. Wisielec w podsumie to tez takie zajecie sie soba, odpoczynek od tych spraw, chociaz Kochankowie mowia o potrzebach serca. Ale widocznie nic na sile. Nic na hurra. Niespodzianka - X Kolo Fortuny, 9 Kielichow, Paz Kielichow---> XXI Swiat, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Mozliwe, ze zwyczajnie czeka mnie fajny, milo spedzony czas. Odpoczynek, ladowanie baterii, zajecie sie soba. Zadanie m-ca - 3 Kielichow + Krolowa Monet, 0 Glupiec + XV Diabel---> IV Cesarz, HB XI Pasja i II Kaplanka Mysle, ze zajecie sie swoja rodzina, takze pokonywanie jakis trudnosci, ktore moga sie pojawic w tym miesiacu, bronienie wlasnego gniazda. Rada na grudzien - Krolowa Mieczy, 2 Kielichow, 8 Mieczy---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag Zajecie sie sprawami rozwodowym, czas na to juz. Ale nie tracic w tym wszystkim serca. Nie byc zbyt zimnym, mozna zalatwic to w sposob taki, ze bedzie wzajemny szacunek i nie trzeba bedzie sie niepotrzebnie ranic. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Ogolny nastroj miesiaca - As Monet – dużo opcji do wyboru, dużo szans do wykorzystania pod względem finansowym i rozwoju duchowego Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 grudnia - (wypadlo 2 Monet) 6 Bulaw + XXI Swiat, As Kielichow ---> VI Kochankowie, HB III Cesarzowa – hm tutaj jakbyś chciała zawalczyć o swoje otwarcie się, o swoje uczucia, dla mnie karty otwierające się na związek z drugą osobą, bardzo fajne 11-20 grudnia - Rycerz Monet + 6 Kielichow, 2 Kielichow ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc ktoś z przeszłości się odezwie z kim na nowo fajnie będzie się rozmawiać, możliwe, że będzie to mężczyzna, z którym pracowałaś nad swoją duchowością lub po prostu facet związany z jakąś pracą… 21-31 grudnia - Paz Mieczy + 3 Bulaw, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB III Cesarzowa wydaje mi się, że to będzie czas poświęcony rodzinie, może będziesz podejmować jakąś decyzję związaną z jakimś mężczyzną i swoją rodziną… Praca/Rozwój zawodowy - Królowa Monet + 0 Glupiec, 6 Mieczy + XIX Slonce---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka jakbyś coś rozpoczynała od nowa, jakaś zmiana, nie wiem, może gdzieś będziesz dojeżdżać…. Rozwoj duchowy/ezoteryka - XVIII Ksiezyc + 10 Kielichow, XIV Umiarkowanie---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie no jakiś kontakt z kosmosem się pojawia i taka pełnia, równowaga Finanse - (wypadl IX Eremita) X Kolo Fortuny + XVI Wieza + (wyciagnely sie razem--->) Krolowa Monet, 0 Glupiec---> IX Eremita, HB XII Wisielec i III Cesarzowa karty podkreślają, że jesteś tutaj zdana sama na siebie, i jakiś przypadek losowy sprawi, że będziesz usiała wydać niespodziewanie pieniądze, może to będą jakieś spontaniczne wydatki lub wydatki przewidziane z dziećmi Samopoczucie - 8 Monet Dobre. Jak wielblad dromader. Emocje - III Cesarzowa a mi się wydaje patrząc po kartach na górze, że będziesz się fajnie otwierać na uczucia takie typowo damsko-męskie Zdrowie - (wypadly 4 Bulaw, 3 Monet) Rycerz Kielichow---> VIII Sprawiedliwosc, H VII Rydwan może być jakieś przemęczenie materiału Uczucia - XIII Smierc + II Kaplanka, 9 Kielichow ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie fajna zmiana – w końcu stwierdzisz, że i Tobie jako kobiecie coś należy się od życia! Niespodzianka - X Kolo Fortuny, 9 Kielichow, Paz Kielichow---> XXI Swiat, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag no ja nie wiem, czy tutaj ktoś młodszy nie sprawi, że się duuuużo lepiej poczujesz))) Zadanie m-ca - 3 Kielichow + Krolowa Monet, 0 Glupiec + XV Diabel---> IV Cesarz, HB XI Pasja i II Kaplanka skupienie na dziewczynkach i sobie, jakieś takie próby uwolnienia się…. Rada na grudzien - Krolowa Mieczy, 2 Kielichow, 8 Mieczy---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag być jak królowa mieczy, ale też iść na kompromisy, nie zamykać się w swoich horyzontach… Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Napisano 5 Grudnia 2013 Moze ktos jeszcze by spojrzal? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 Ogolny nastroj miesiaca - As Monet szansa, może na dodatkowy zarobek lub cenną znajomość, początek czegoś trwałego, jedna moneta to mało, ale towarzyszy tej karcie bardziej optymizm niż pesymizm 1-10 grudnia - (wypadlo 2 Monet) 6 Bulaw + XXI Swiat, As Kielichow też tu widzę coś nowego, zdobywanie świata, przebicie skorupy, z której się wylewają uczucia 11-20 grudnia - Rycerz Monet + 6 Kielichow, 2 Kielichow sprawy zawodowe/finansowe, spotkania z bliskimi, obdarowywanie prezentami 21-31 grudnia - Paz Mieczy + 3 Bulaw, Krol Kielichow cenna informacja, wytyczenie szlaku do podróży, teraz tylko kwestia czasu, aby ją podjąć, może być coś wspólnego z mężczyzną, wizyta u lekrza, oby nic poważnego( jak szpital) Praca/Rozwoj zawodowy - Krolowa Monet + 0 Glupiec, 6 Mieczy + XIX Slonce stabilizacja zawodowa, radość, jednak później widać odcięcie, wędrówkę w coś lepszego, zmienisz pracę na lepszą lub spotka Cię coś, co Cię ucieszy Finanse - (wypadl IX Eremita) X Kolo Fortuny + XVI Wieza + (wyciagnely sie razem--->) Krolowa Monet, 0 Glupiec szykują się zmiany, ale nie musi być tak źle - nowa praca, podwyżka, dzień wolnego... Samopoczucie - 8 Monet będziesz musiała nad nim popracować, dobre, stabilne Emocje - III Cesarzowa trochę się zasiedziałaś, optymistyczna karta, będziesz panią sytuacji, możesz też czuć się trochę samotnie Zdrowie - (wypadly 4 Bulaw, 3 Monet) Rycerz Kielichow nie powinno być źle, ewentualnie kontrola u lekarza Uczucia - XIII Smierc + II Kaplanka, 9 Kielichow właśnie coś zakończyłaś lub dopiero to się stanie, uczucia skrywane, duże doświadczenie, zadowolenie, szczęście, ale i samotność... Zadanie m-ca - 3 Kielichow + Krolowa Monet, 0 Glupiec + XV Diabel dobrze się baw, kiedy i ile się da, o nic się nie martw Rada na grudzien - Krolowa Mieczy, 2 Kielichow, 8 Mieczy czym się różni królowa mieczy od ósemki? królowa jest bardziej otwarta, nikt jej na siłę nigdzie nie uwiąże, znajdź równowagę między tym co konieczne(praca, dom) a samą sobą. Nie zamykaj się do końca. Jak jest okazja do spotkań w towarzystwie, korzystaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi