pretoria Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Rozkład robiłam cały, ale dodam tylko interesujące mnie zagadnienia : 1. Studia -> 8buław, 4mieczy Więcej 'pracy' niż dotychczas - w końcu wezmę się do roboty. 2. Uczucia -> 6mieczy, giermek buław, królowa denarów Odetnę się od tego giermka, brak komunikacji z nim, pozostawienie za sobą. 3. Otoczenie -> król pucharów, księżyc, kapłan Niejasność związana z facetem z otoczenia ( ??? ) 4. Dom -> rycerz denarów, as mieczy Ok. 5. Niespodzianka -> słońce, królowa mieczy, giermek pucharów Radosne chwile, mile spędzony czas z jakimś facetem. Znajomość -> 10buław, 9denarów, 7mieczy, kapłan Znajomość zaczęła nam ciążyć, rozpad . Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 1. Studia -> 8buław, 4mieczy będzie się dużo działo i raczej tylko na nauce będziesz skupiona, będziesz się izolować od reszty świata2. Uczucia -> 6mieczy, giermek buław, królowa denarów tu będzisz przeżywać rozstanie lub oddalenie się jakiejś osoby, która chyba nie jest do końca dojrzała...3. Otoczenie -> król pucharów, księżyc, kapłan jakiś pan będzie Cię czarować:-)4. Dom -> rycerz denarów, as mieczy w domu będzie stabilnie, mogą też być jakieś rozmowy wyjaśniające, oczyszczające5. Niespodzianka -> słońce, królowa mieczy, giermek pucharów będziesz zadowolona z odcięcia się od kogoś...Znajomość -> 10buław, 9denarów, 7mieczy, kapłan jakieś przeciążenie znajomością, może się okazać, że ten "znajomy" nie tylko nic nie robi, ale też oszukuje.... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 1. Studia -> 8buław, 4mieczy na początku bardzo dużo ruchu, działania. pod koniec zastój - chyba nie zrobią kolokwium w ostatnim tygodniu przed świętami Uczucia -> 6mieczy, giermek buław, królowa denarów tak, odcięcie się, będziesz pełna emocji, ale możesz je ukrywać, dużo zastanawiania się 3. Otoczenie -> król pucharów, księżyc, kapłan z kimś, z kim jesteś w związku lub ktoś z rodziny, uczelni, ktoś znajomy bardzo na Ciebie wpłynie; 4. Dom -> rycerz denarów, as mieczy spokój, może jakiś prezencik pod choinkę? Niespodzianka -> słońce, królowa mieczy, giermek pucharów informacja/rzecz, może od kobiety, bardzo Cię rozraduje Znajomość -> 10buław, 9denarów, 7mieczy, kapłan coś/ktoś bardzo Ci ciąży, później widać zadowolenie z samej siebie(ciężar już zrzucony, można poczuć się wyzwoloną), trochę cwaniarstwa(może kogoś okłamiesz, aby mieć święty spokój), kapłan może być związany z uczelnią lub ktoś inny będzie Cię pouczać lub Ty jego/ją, wyciągniesz lekcję dla siebie Mimo tych nieprzyjemności z kolegą( lub partnerem?) grudzień nie wydaje się być taki zły Cytuj
gucio19 Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 Rozkład robiłam cały, ale dodam tylko interesujące mnie zagadnienia : 1. Studia -> 8buław, 4mieczy w podsumie masz wisielca, może Ci zabraknąć motywacji ,"zawiesisz się" w nauce albo opcja nr 2 skupisz się tylko na tym, trochę odizolujesz się od rozrywek itp Więcej 'pracy' niż dotychczas - w końcu wezmę się do roboty. 2. Uczucia -> 6mieczy, giermek buław, królowa denarów -> kochankowie Może dostaniesz wiadomość z daleka;) będziesz wahała się, co zrobicOdetnę się od tego giermka, brak komunikacji z nim, pozostawienie za sobą. 3. Otoczenie -> król pucharów, księżyc, kapłan -> pustelnik hmm może ktoś lęka się wyznac uczucia? Niejasność związana z facetem z otoczenia ( ??? ) 4. Dom -> rycerz denarów, as mieczy -> księżyc Może jakieś niejasności przejściowe, rozmowy, które zakoncza się dobrze Ok. 5. Niespodzianka -> słońce, królowa mieczy, giermek pucharów ->Głupiec Cos sprawi Ci duza radość, może jakaś wiadomość, randka, albo odcięcie się od czegoś/kogoś przykrego? Radosne chwile, mile spędzony czas z jakimś facetem. Znajomość -> 10buław, 9denarów, 7mieczy, kapłan ->Słońce Nawet jeśli rozpadnie się, to raczej tego nie przeżyjesz, a nawet będziesz się cieszyła z takiego obrotu spraw Znajomość zaczęła nam ciążyć, rozpad . Jestem poczatkujaca także potraktuj moja odpowiedz z przymrużeniem oka Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Sanya Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 1. Wydaje mi się, że po takim okresie, w którym będzie dosyć "gęsto" i będzie dużo jakichś tam rzeczy do zrobienia, nastąpi zasłużony odpoczynek. Z tymi obowiązkami powinnaś poradzić sobie gładko 2. Nastąpi zerwanie znajomości z jakimś mężczyzną, jednak nie będzie to dla Ciebie bolesne, powiedziałabym, że ruszysz do przodu z nowymi planami i wzmocni to poczucie Twojej wartości (ta Królowa o tym mówi:) 3. Jakieś niejasności, niedomówienia związane z jakimś starszym człowiekiem. 4. Ten rycerz oznacza kogoś z Twojej rodziny w średnim wieku z kim będziesz prowadzić jakieś rozmowy wyjaśniające, generalnie będziecie się dużo komunikować. 5. Nie widzę tutaj rozpadu, bardziej, że coś Ci będzie ciążyć i w związku z tym zaczniesz myśleć o sobie, nastąpi takie "szarpanie się" z tym trochę, ale w końcu będzie ochłodzenie, zatrzymanie w miejscu odnośnie tej relacji, po prostu "pas". Pozdrawiam Cytuj
Cicha23 Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 1. Studia -> 8buław, 4mieczy Będzie dużo się działo w okół Ciebie możesz być trochę zabiegana. A z drugiej strony 8 buław to też pozytywne wiadomości może jakiś zdany egzamin? 4 miecze to później będzie czas na odpoczynek. 2. Uczucia -> 6mieczy, giermek buław, królowa denarów Słyszałam kiedyś ze 6 mieczy to karta kompromisu, więc może odetniesz się od jakiegoś chłoptasia? 3. Otoczenie -> król pucharów, księżyc, kapłan Jakieś podejrzenia w kierunku pewnego mężczyzny, całkiem możliwe ze niesłuszne. 4. Dom -> rycerz denarów, as mieczy Rozmowa/wy wyjaśniające wiele byc może z osobą w typie Rycerza den > czyli pracowita, stąpającą twardo po ziemi. 5. Niespodzianka -> słońce, królowa mieczy, giermek pucharów Bardzo miłe wiadomości lub mile spędzony czas z jakimś trochę dziecinnym facetem lub młodym duchem. Zaskoczy Cię to mile na pewno. Znajomość -> 10buław, 9denarów, 7mieczy, kapłan Czujesz troche przeciążnie jakąs znajomościa, to takie "musi byc ale ja tego nie chce" Ktoś cie oszukuje... Cytuj
pretoria Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Napisano 29 Grudnia 2013 Studia -> więcej się nie uczyłam, miałam taki zamiar, ale nie wyszło. karty może przestrzegają by w końcu wziąć się do roboty. Z drugiej strony było troszkę więcej rzeczy do roboty niż dotychczas. Uczucia -> odcięłam się od jednego pana, od drugiego trochę też, ale jemu nadal odpisywałam jeśli się odezwał. GUCIO - fakt, wiadomość dostałam. Otoczenie -> byli czarusie, ktoś na mnie poniekąd wpłynął, podejrzliwa też byłam. Dom -> było kilkudniowe nieporozumienie, ale się wyjaśniło. Niespodzianka -> myślę, że tu chodziło o odcięcie. Znajomość -> zaczęła mnie bardziej męczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi