ivi123 Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 czy x jest docelowym życiowym partnerem 1. czy x docelowym partnerem 2 DENARY- hmmm... wraca i odchodzi... dociągnęłam karty CESARZOWA, 3 BUŁAW/ DIABEŁ, KOCHANKOWIE = ŚWIAT czyli tak jak myślałam odchodzi i wraca, łączy nas namiętność i nieumiejętność dokonania wyboru, czyli w rezultacie się rozejdziemy 2. czy poznam kogoś innego 10 DENARÓW- myślę, że tak... będzie to wartościowa osoba dociągnęłąm karty 3 KIELICHY, SPRAWIEDLIWOŚĆ/PUSTELNIK, ARCYKAPŁANKA= SPRAWIEDLIWOŚĆ hmmm... wygląda na to że będziemy w trójkącie (może pan będzie w związku) i trzeba będzie tą sytuację prawnie rozwiązać stąd SPRAWIEDLIWOŚĆ 3. czy będę szczesliwa w miłości ŚĄD OSTATECZNY- zacznę coś od nowa, nowa miłość, związek, nadzieje... dociągnęłam karty 2 KIELICHY, 5DENARÓW/ KOŁO FORTUNY/WIARA= DIABEŁ jejku będę w zwiazku ale będę odczuwała niedosyt emocjonalny lub sama nie będę potrafiła dać tyle uczuć ile ktoś by oczekiwał. W rezultacie muszę zdać się na los, ale będzie łąćzyła namiętność Proszę o interpretację i dziękuję, ponieważ sama nie jestem obiektywna Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) Witajm 1. czy x docelowym partnerem 2 DENARY- Hmm, przy 2 monet raczej nie, ta karta ma w sobie duzo niestabilnosci. Na karcie mamy czlowieka, ktory zongluje dwiema monetami, to oznacza niestabilne podstawy do budowania czegos powaznego z tym facetem. To hustawka, miedzy tym, czy powinien zostac, czy odejsc, albo czy ty powinnas zostac albo odejsc. Ta karta moze rowniez mowiec o tym, ze np: ty teraz albo jakis czas temu zostalas postawiona przed wyborem miedzy dwoma mezczyznami, oraz ze to np: ty moglabys miec problem z decyzja, ma kogo sie zdecydowac. Ta karta to niepowazne podejscie do uczuc, niestalosc. On moze nie traktowac tej relacji powaznie (2 monet), zachowywac sie jak lekkoduch, niestaly facet w milosci. 2. czy poznam kogoś innego 10 DENARÓW- Tak poznasz, wartosciowa osobe, bo monety to wartosc. Osobe, z ktora zamieszkasz, moze nawet wspolne majatki. 3. czy będę szczesliwa w miłości ŚĄD OSTATECZNY- Uwolnisz sie w koncu od tej niestabilizacji, na karcie mamy osoby, ktore zostaly uwolnione. Mozliwe ze rodzina w zyciu da ci radosc (Sad). Edytowane 27 Listopada 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
joana_o Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 ]czy x jest docelowym życiowym partnerem 1. czy x docelowym partnerem 2 DENARY- jak dla mnie ten Pan nie jest Twoim docelowym, bo 2 Monety to niezdecydowanie, trudności w podjęciu decyzji i w końcu lawirowanie a to wszystko nie prowadzi do celu. 2. czy poznam kogoś innego 10 DENARÓW- jak najbardziej tak:) to będzie ktoś b. ważny dla Ciebie 3. czy będę szczesliwa w miłości ŚĄD OSTATECZNY- tak, ale moim zdaniem dopiero w przyszłym związku. Rozliczysz się ze starymi sprawami\ z przeszłością i wejdziesz w nową relację, dopiero wtedy odnajdziesz to wszystko czego szukałaś, do czego tęskniłaś w relacjach damsko-męskich:) Cytuj
violetta7726 Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 a ja kiedyś byłam u wróżki i pytam się kiedy spotkam tego docelowego partnera ;p no to mi powiedziała że w lipcu i wgl będzie taki i taki, będzie pracował gdzieś tam wgl miód malina, i na koniec..ale on nie bedzie Twoim mężem. Nie skumałam totalnie tej wróżby ;p Cytuj
ivi123 Napisano 28 Listopada 2013 Autor Napisano 28 Listopada 2013 a to ciekawe... może miałaś z nim żyć bez slubu Cytuj
Debora Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 bałabym się pytać, czy ktoś jest docelowy. Przecież takie pytanie może zepsuć fajną, dobrą relację! Bo skoro wiesz, że to nie ten to nie będziesz się już tak starać! Nawet jak jakby ktoś zaprzeczył, to nie wierze, że niczego by to nie zmieniło. Cytuj
violetta7726 Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 Tylko ze ja jeszcze go nie znałam, wyobraźcie sobie jak sie ucieszyłam że to już raptem za 3 miechy a tu taki klops na koniec 10 mieczy wyszło wiec watpie ze nawet bez slubu bo wrozka miala racje się nie układa ;P ale czy nie mogła powiedzieć np. no jeszcze nie predko itd ;p nie robiłabym sobie takich nadziei Cytuj
Trida Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 popieram Deborę... pytanie o takie rzeczy jest trochę nie na miejscu ale zinterpretuję... 1. czy x docelowym partnerem 2 DENARY- hmmm...dociągnęłam karty CESARZOWA, 3 BUŁAW/ DIABEŁ, KOCHANKOWIE = ŚWIAT Ty nie do końca wiesz czy chcesz żeby on był docelowym. Macie szanse ale to będą powroty i rozstania, istny rollercoaster 2. czy poznam kogoś innego 10 DENARÓW dociągnęłąm karty 3 KIELICHY, SPRAWIEDLIWOŚĆ/PUSTELNIK, ARCYKAPŁANKA= SPRAWIEDLIWOŚĆ masz szanse poznać kogoś na pierwszy rzut oka ułożonego ale bardziej będzie Cię łaczyla z nim więź psychiczna niż jakieś emocje. Fajne rozmowy ok ale uczucia – bardziej związek z rozsądku 3. czy będę szczęśliwa w miłości SĄD OSTATECZNY dociągnęłam karty 2 KIELICHY, 5DENARÓW/ KOŁO FORTUNY/WIARA= DIABEŁ będziesz ale to też może być podszyte jakimś podstępem małym (np. jakiś chłopak odejdzie od innej dla Ciebie etc) I Ivi tak szczerze – czy te karty nie zmieniły choć trochę Twojego podejścia, myślenia, zachowania w stosunku do partnera? Cytuj
ivi123 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Napisano 29 Listopada 2013 nie.. bo wszystko mi się zgadza. Co do 3 pytanka, faktycznie chłopak chce odejść od innej, powiedziałam, ze nic miedzy nami nie będzie póki spraw nie ureguluje... a pierwsze pytanko... to ktoś kogo kochałam i faktycznie rozstania i powroty. jejku jestem durna już z tego wszystkiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi