Gość Euterpe Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) Szukam pracy w swoim wyrobionym zawodzie. Ostatnio dzwoniąc do firmy A dowiedziałam się, że proces przyjmowania CV skończył się i będą dzwonić. 1-obecna sytuacja II Kapłanka obecnie siedzę i myślę(między innymi nad podjęciem kursu z całkowicie innej dziedziny) 2-moje oczekiwania, nadzieje 7 mieczy oczekuję, że dzięki sprytowi i odrobinie szczęścia dostanę posadę 3-możliwości rzeczywiste As buław już coś zostało zasiane lub mam jeszcze energię, czuję się pobudzona do działania 4-na czym stoję? 8 mieczy nie widzę, bo mam przepaskę na oczach? Boję się wykonać krok na przód w innej dziedzinie(strach przed doszkoleniem się w czymś innym) 5-okoliczności sprzyjające 3 puchary pozytywne nastawienie, optymizm, wsparcie bliskich 6- rada i pokazuje czas VII Rydwan mam działać szybko i zdecydowanie, nie wahać się, muszę być pewniejsza siebie i swoich możliwości; może to też dotyczyć tego, abym obrała inną drogę kariery? Zaproszą mnie na rozmowę? 4 buławy, III Cesarzowa, 10 pucharów tak same optymistyczne karty, więc dlaczego nie Dostanę pracę w firmie A? 2 buławy, 6 denarów, 3 buławy a tutaj już mam problem. po pierwszych dwóch kartach powiedziałabym, że tak(planowanie podróży + 6 denarów), ale te 3 buławy mnie zbijają z tropu. Kiedyś na pytanie "czy pan wykona krok w moją stronę" odpowiedziały "nie". Zweryfikuję w kolejnym tygodniu Zależy mi na pracy w tej firmie, posada idealnie łączy się z tym, czego się uczyłam w szkole oraz jest blisko mojego miejsca zamieszkania(dojazd jest, ale da się znieść ). Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Marieve Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 Doskonale wczuwam się w Twoją sytuację ivi123, również stoję przed podjęciem kilku ważnych decyzji dotyczących pracy. Bardzo podoba mi się rozkład i Twoja interpretacja, super jasna i na temat. Jeśli chodzi o 3 Bulaw to ja powiedziałabym, że to może być wskazówka żeby się otworzyć na coś nowego, pomyśleć niestereotypowo i twórczo. Dla mnie ta karta oznacza przejęcie inicjatywy, wykonanie pierwszego ruchu. Trzymam kciuki, powodzenia :-) Highest truth is highest joy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 Doskonale wczuwam się w Twoją sytuację ivi123 ?Chyba pomyliłaś wątki albo użytkowników... Cytuj
Marieve Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 Ups przepraszam, wątek był słuszny, komentarz był do postu Euterpe, tylko nazwę użytkownika wzięłam z nagłówka. Sorry za zamieszanie Highest truth is highest joy Cytuj
Trida Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 1-obecna sytuacja II Kapłanka masz nadzieję, widać, że wkładasz w to wszystko sporo energii, jesteś pozytywnie nastawiona do tego wszystkiego. 2-moje oczekiwania, nadzieje 7 mieczy że to, że oddzwonią nie okaże się kłamstwem. Że to nie będzie takie gadanie. Ze nikt inny nie zgarnie Ci ‘posadki’ sprzed nosa. 3-możliwości rzeczywiste As buław nooo potencjał jest jak najbardziej 4-na czym stoję? 8 mieczy tutaj wybijają Twoje obawy, zastanowienie… Troszeczkę Cię uwiera ten temat. Taki wiercipięta z Ciebie i czekasz w oczekiwaniu. 5-okoliczności sprzyjające 3 puchary podpasowałaś im wg mnie 6- rada i pokazuje czas VII Rydwan jako rada – pewność siebie na pewno:) a czas – no szybkość także i przyszły tydzień bym powiedziała Zaproszą mnie na rozmowę? 4 buławy, III Cesarzowa, 10 pucharów jak najbardziej z podsumy gwiazda wiec jest nadzieja Dostanę pracę w firmie A? 2 buławy, 6 denarów, 3 buławy stawiam, że tak. Podsuma Sprawiedliwość. 2 buław i 6 denków to dla mnie takie – podpisanie umowy. Ja na jednej z kart mam takie – przekazywanie sobie pieniążków, jakby podawanie ręki a 3 buławy – brama czyli rozpoczęcie czegoś Powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Chyba w tych kartach wyszły moje nadzieje... Zmienię zakres poszukiwań i znajdę coś dla siebie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Nie. Może oddzwonią później, ale w między czasie rozszerzę swoją wiedzę i zakres poszukiwań. Dziękuję za pomoc Trida Może ta interpretacja się sprawdzi, ale w przypadku innej firmy Cytuj
Trida Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 będę trzymała kciuki szkoda, że nikt więcej nie zinterpretował :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi