Skocz do zawartości

za ivi123 - praca + rozmowa kwalifikacyjna(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Szukam pracy w swoim wyrobionym zawodzie. Ostatnio dzwoniąc do firmy A dowiedziałam się, że proces przyjmowania CV skończył się i będą dzwonić.

1-obecna sytuacja II Kapłanka

obecnie siedzę i myślę(między innymi nad podjęciem kursu z całkowicie innej dziedziny)

2-moje oczekiwania, nadzieje 7 mieczy

oczekuję, że dzięki sprytowi i odrobinie szczęścia dostanę posadę

3-możliwości rzeczywiste As buław

już coś zostało zasiane lub mam jeszcze energię, czuję się pobudzona do działania

4-na czym stoję? 8 mieczy

nie widzę, bo mam przepaskę na oczach? Boję się wykonać krok na przód w innej dziedzinie(strach przed doszkoleniem się w czymś innym)

5-okoliczności sprzyjające 3 puchary

pozytywne nastawienie, optymizm, wsparcie bliskich

6- rada i pokazuje czas VII Rydwan

mam działać szybko i zdecydowanie, nie wahać się, muszę być pewniejsza siebie i swoich możliwości; może to też dotyczyć tego, abym obrała inną drogę kariery?

Zaproszą mnie na rozmowę? 4 buławy, III Cesarzowa, 10 pucharów

tak :) same optymistyczne karty, więc dlaczego nie :)

Dostanę pracę w firmie A? 2 buławy, 6 denarów, 3 buławy

a tutaj już mam problem. po pierwszych dwóch kartach powiedziałabym, że tak(planowanie podróży + 6 denarów), ale te 3 buławy mnie zbijają z tropu. Kiedyś na pytanie "czy pan wykona krok w moją stronę" odpowiedziały "nie".

Zweryfikuję w kolejnym tygodniu :) Zależy mi na pracy w tej firmie, posada idealnie łączy się z tym, czego się uczyłam w szkole oraz jest blisko mojego miejsca zamieszkania(dojazd jest, ale da się znieść :) ).

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Doskonale wczuwam się w Twoją sytuację ivi123, również stoję przed podjęciem kilku ważnych decyzji dotyczących pracy. Bardzo podoba mi się rozkład i Twoja interpretacja, super jasna i na temat. Jeśli chodzi o 3 Bulaw to ja powiedziałabym, że to może być wskazówka żeby się otworzyć na coś nowego, pomyśleć niestereotypowo i twórczo. Dla mnie ta karta oznacza przejęcie inicjatywy, wykonanie pierwszego ruchu. Trzymam kciuki, powodzenia :-)

Highest truth is highest joy

Napisano
Doskonale wczuwam się w Twoją sytuację ivi123
?

Chyba pomyliłaś wątki albo użytkowników...

Napisano

Ups przepraszam, wątek był słuszny, komentarz był do postu Euterpe, tylko nazwę użytkownika wzięłam z nagłówka. Sorry za zamieszanie

Highest truth is highest joy

Napisano

1-obecna sytuacja II Kapłanka

masz nadzieję, widać, że wkładasz w to wszystko sporo energii, jesteś pozytywnie nastawiona do tego wszystkiego.

2-moje oczekiwania, nadzieje 7 mieczy

że to, że oddzwonią nie okaże się kłamstwem. Że to nie będzie takie gadanie. Ze nikt inny nie zgarnie Ci ‘posadki’ sprzed nosa.

3-możliwości rzeczywiste As buław

nooo potencjał jest :D jak najbardziej :)

4-na czym stoję? 8 mieczy

tutaj wybijają Twoje obawy, zastanowienie… Troszeczkę Cię uwiera ten temat. Taki wiercipięta z Ciebie i czekasz w oczekiwaniu.

5-okoliczności sprzyjające 3 puchary

podpasowałaś im wg mnie

6- rada i pokazuje czas VII Rydwan

jako rada – pewność siebie na pewno:) a czas – no szybkość także i przyszły tydzień bym powiedziała

Zaproszą mnie na rozmowę? 4 buławy, III Cesarzowa, 10 pucharów

jak najbardziej :D z podsumy gwiazda wiec jest nadzieja :D

Dostanę pracę w firmie A? 2 buławy, 6 denarów, 3 buławy

stawiam, że tak. Podsuma Sprawiedliwość. 2 buław i 6 denków to dla mnie takie – podpisanie umowy. Ja na jednej z kart mam takie – przekazywanie sobie pieniążków, jakby podawanie ręki ;) a 3 buławy – brama czyli rozpoczęcie czegoś:D

Powodzenia :D

Gość Euterpe
Napisano

Chyba w tych kartach wyszły moje nadzieje...

Zmienię zakres poszukiwań i znajdę coś dla siebie :)

Gość Euterpe
Napisano

Nie. Może oddzwonią później, ale w między czasie rozszerzę swoją wiedzę i zakres poszukiwań.

Dziękuję za pomoc Trida :)

Może ta interpretacja się sprawdzi, ale w przypadku innej firmy :)

Napisano

będę trzymała kciuki :)

szkoda, że nikt więcej nie zinterpretował :/