Skocz do zawartości

jaki emacie doswiadczenia z karta kaplan-w wygladzie

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

prosze o wasze dowiadczenia. wypadla mi na kogos wyglad

a dokladniej:

Moja reakcja na jego zdjęcie - Kaplan, 5 denarow, 2 denary -> Wisielec, Cesarzowa.

zmarnoway zyciem dojrzaly facet- w sensie z wyglądu ( ale ma 33 lata) niei spodoa mi sie

Edytowane przez Nayala
Napisano

Zabawne jakie to subiektywne jest, dla mnie 33 lata- szczawik co nic o życiu nie wie :-)

A Kaplanka być może podpowiada aby patrzeć głębiej, na to co się kryje pod powierzchnią

Highest truth is highest joy

Napisano

dla mnie tez szczawik...ale pisze,ze moze dojrzale wygladac...ja mam ledwie 26 ;-)

Napisano

Jak dla mnie to mężczyzna "starej daty" jeśli chodzi o maniery, być może wyglądać na starszego niż w rzeczywistości jest - 2 denarów może symbolizować iz on Ma dwie twarze - jedną dla Ciebie - druga dla reszty świata.

Napisano

mi karta Kapłana pokazywała faceta z brzuszkiem, taki trochę "zapuszczony" :P

Napisano

ma lagodne, ja uwazam,ze po zdjiu moge zweryfikowac to te takie na ktorym malo widac tzn jego tak, ale nie calego...usmiechniety mily czlek aczkolwiek uroda hindusa,taki typ...;-) w koncu z Bangladeszu...;] ale wlosy bym mu inaczej obciela ;d