Skocz do zawartości

jakie plany?

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

mam się przenieść na inne stanowisko, na którym mam mieć część starych obowiązków z większą przewagą nowych...

w związku z tym zadałam krótkie pytanko kartom: jakie plany zawodowe wobec mnie ma mój szef do końca lipca 2014 roku?

oczywiście jest to jak najbardziej do zweryfikowania:-)

karty czytane chronologicznie: 2 buław, królowa mieczy, 8 denarów, rycerz pucharów możliwe, że ta dwójka buław pokazuje, że ma się zająć głównie dwoma tematami lub zmianę umowy, królowa mieczy potwierdzałaby, że będzie to samodzielne stanowisko i będę mieć kupę pracy.... ale jakiś tutaj większych planów nie ma...

a jak Wy to widzicie?

Napisano

Moim zdaniem 2 buław przy KM może wskazywać, iż szef uznał, że nadajesz się do tego aby kierować innymi i może mieć właśnie takie plany wobec Ciebie.

• Lubię to! 1
Napisano

zastanawiam się, czy to nie bezie niby współpraca z Klientami a z drugiej strony - sama będziesz musiała realizować 'zamówienia'.

Skojarzyła mi się moja praca - komercjalizuję powierzchnie biurowe - sama pozyskuje klientów / zgłaszają się do mnie. Sama wyszukuję im oferty bla bla bla a mój szef (wygodnicki...) dopiero na końcowym etapie 'przygląda sie sprawie' albo ją 'przejmuje' czy coś.

Tu wydaje mi się, że możesz mieć podobnie.

• Lubię to! 1
Napisano
karty czytane chronologicznie: 2 buław, królowa mieczy, 8 denarów, rycerz pucharów możliwe, że ta dwójka buław pokazuje, że ma się zająć głównie dwoma tematami lub zmianę umowy, królowa mieczy potwierdzałaby, że będzie to samodzielne stanowisko i będę mieć kupę pracy.... ale jakiś tutaj większych planów nie ma...

a jak Wy to widzicie?

Mama wrażenie jakbyś obawiała się tej zmiany, jakbyś nie chciała tego stanowiska. Szef widzi cie na Tym stanowisku, uważa za odpowiednią osobę, będziesz dużo pracowała, na pewno więcej niż do tej pory...Moim zdaniem będziesz zadowolona z tego co ci zaproponują:)

• Lubię to! 1
Napisano
Mama wrażenie jakbyś obawiała się tej zmiany, jakbyś nie chciała tego stanowiska.

dokładnie....