JagodowaTruskawka Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 Czy pan X jest moim docelowym partnerem:[/b]Sad ostateczny (O) nie stosuje odwrocynych i nie mam pojecia jak mi taka wypadla - Czy bede z kims innym : Kolo fortuny Kolo i sad mowia mi, ze rozejde sie z panem, ale sie zejdziemy ponownie Czy bede szczesiwa w milosci: 5 mieczy eee, jak to :/ nie podoba mi sie tak karta Cytuj
Trida Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 powiedziałabym po tych kartach, że będziesz próbowała utrzymać trochę na siłę ten związek. Gdyby sąd (zmartwychwstanie) wypadło Ci jako pp to jak najbardziej ale odwrócona - dosadnie na nie. A kolejne karty - czy bd z kimś innym - jeśli na to pozwolisz, jeśli nie będziesz się blokowała. Wszystko zależy od Ciebie. A 5 mieczy wg mnie tyczy się 'trzymania na siłę' obecnego partnera. Cytuj
Agiatis Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Czy pan X jest moim docelowym partnerem:[/b]Sad ostateczny (O) nie stosuje odwrocynych i nie mam pojecia jak mi taka wypadla - Czy bede z kims innym : Kolo fortuny Kolo i sad mowia mi, ze rozejde sie z panem, ale sie zejdziemy ponownie Czy bede szczesiwa w milosci: 5 mieczy eee, jak to :/ nie podoba mi sie tak karta Według mnie niewiele masz wpływu na to co dzieje się w tym związku, decyzyjną osoba jest partner, a ta 5 Mieczy mówi iż rozstaniecie się - być może w nieprzyjemny sposób. Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Czy pan X jest moim docelowym partnerem:[/b]Sad ostateczny (O) nie stosuje odwrocynych i nie mam pojecia jak mi taka wypadla - Czy bede z kims innym : Kolo fortuny Kolo i sad mowia mi, ze rozejde sie z panem, ale sie zejdziemy ponownie Czy bede szczesiwa w milosci: 5 mieczy eee, jak to :/ nie podoba mi sie tak karta Witaj, Gdyby karty ktore sa obok Sadu, byly pozytywne, to bylaby szansa, ze to, ze to bedzie docelowy partner, ale widzac ze sa niekorzystne karty obok, to prawdopodobnie nie bedzie to partner docelowy. Bo Karta Sadu mowi albo o tym, ze sie od czegos uwolnimy, czyli uwolnienie od jakiejs znajomosci, zwiazku, (na karcie mamy sytuacje, gdzie ludzie zostali uwolnieni od czegos, od trosk), albo wrecz przeciwnie, zalozymy z ta osoba rodzine (bo na karcie mamy rodzine, dziecko, ojciec i matka,a to tez jest symbol związku, i zalozenia rodziny), ale pod warunkiem, ze karty obok beda temu sprzyjac. Cytuj
beatrycze18 Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Myślę, że nie będziesz z tym panem, 5 mieczy to brzydka karta-rozstanie w niezbyt dobrej atmosferze,jakieś kłamstwa, nieuczciwosc być moze ze strony pana. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 odwrocony sad juz sam o sobie mowi,ze raczej nie, spotkasz kogos innego, 5 mieczy-blokady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi