Skocz do zawartości

MOja robota i moje zmiany....

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dalej męczę ten temat...

Zadałam kartom pytanie:

jakie zmiany czekają mnie w umowie przy przejściu na nowe stanowisko?

3 denary, 5 mieczy, 5 pucharów+8 buław => suma XXI świat, III cesarzowa - da mi jakieś stanowisko specjalisty, a nie typu "kiero"... generanie będę się czuła oszukana i będę bardzo rozczarowana... i chyba będzie jakaś szybka akcja tutaj...

jak zmieni się moja pensja przy przeniesieniu na nowe stanowisko?

zostanie obniżona - 8 pucharów + X koło

pozostanie bez zmian - 6 buław

będzie podwyżka - 9 pucharów

i nie bardzo wiem jak to zinterpretować, bo tak na prawdę to wszystko mi pasuje...

zostanie obniżona - no tak, jest moje rozczarowanie i jakaś zmiana

pozostanie bez zmian - no jest karat zwycięstwa... więc pozostanie bez zmian

będzie podwyżka - no i też może być, bo siedzę sobie zadowolona

zgłupiałam....

Napisano
Dalej męczę ten temat...

Zadałam kartom pytanie:

3 denary, 5 mieczy, 5 pucharów+8 buław => suma XXI świat, III cesarzowa - da mi jakieś stanowisko specjalisty, a nie typu "kiero"... generanie będę się czuła oszukana i będę bardzo rozczarowana... i chyba będzie jakaś szybka akcja tutaj...

jak zmieni się moja pensja przy przeniesieniu na nowe stanowisko?

i nie bardzo wiem jak to zinterpretować, bo tak na prawdę to wszystko mi pasuje...

zostanie obniżona - no tak, jest moje rozczarowanie i jakaś zmiana

pozostanie bez zmian - no jest karat zwycięstwa... więc pozostanie bez zmian

będzie podwyżka - no i też może być, bo siedzę sobie zadowolona

zgłupiałam....

3 denarów wskazuje iż dostaniesz to nowe stanowisko, mimo ze go nie chcesz, czujesz się oszukana w jakiś sposób ze Cie przenoszą, jakby zadali Ci cios w plecy? ponadto 5 pucharów tutaj może wskazywać na to że Ty widzisz w tym problem nie zauważasz pozytywu, która 8buław Ci niesie....

Co do wypłaty...

Nie zostanie obniżona - w ogóle jakbyś nie miała na to wpływu co będzie...

Uważam że dostaniesz podwyżkę po jakimś czasie, zostaniesz poinformowana że po tym jak zobaczą jak Ci idzie będą chcieli zweryfikować wysokość pensji...

Napisano

Wg mnie zostaniesz skierowana na stanowisko, przy którym będziesz musiała się o wiele bardziej wykazywać i to będzie dla Ciebie męczące, będziesz się czułą w jakiś sposób niedoceniana, przegrana, niezadowolona..

Natomiast jeśli chodzi o wypłatę wg mnie zostanie podniesiona.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

• Lubię to! 1
Napisano

Zadałam kartom pytanie:

3 denary, 5 mieczy, 5 pucharów+8 buław => suma XXI świat, III cesarzowa

na początek fajnie fajnie, nowe obowiązki, nauka i doszkalanie ale później-duze rozczarowanie… wydaje mi się, ze bd chciała wrócić na stare śmieci.

jak zmieni się moja pensja przy przeniesieniu na nowe stanowisko? zostanie obniżona - 8 pucharów + X koło

pozostanie bez zmian - 6 buław[/b

powiedziałabym, że początkowo się nie zmieni, ale jak już się wdrążysz i będziesz ‘samodzielna’ to możliwa podwyższa / premie

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

3 denary, 5 mieczy, 5 pucharów+8 buław

współpraca z ludźmi, ale i też możesz nimi w jakiś sposób kierować, 5 mieczy to nieprzyjemności, o jedną osobę za dużo, 5 to też ruch i zmiany, kłótnie, walka o swoje, drobny konflikt, może będziesz musiała stoczyć potyczkę, aby ruszyć dalej, co jest w ośmiu buławach, 5 pucharów kojarzy mi się z żałobą, osoba na karcie nie widzi co jeszcze ma i ubolewa nad stratą, możesz też czuć się samotna

wycofasz się emocjonalnie, odsuniesz się i zechcesz zmian

ok, ewentualnie pójdziesz do szefa po podwyżkę

podwyżka bardzo by Cię uszczęśliwiła

Też obstawiam jak koleżanki, że kiedyś dostaniesz podwyżkę :)

Napisano

Zadałam kartom pytanie:

3 denary, 5 mieczy, 5 pucharów+8 buław => suma XXI świat, III cesarzowa - Wg mnie karty mówią, że ta zmiana przedstawiana jest Tobie jako awans nawet jeśli nie jest to zmiana stanowiska na wyższe to może chodzi o zajmowanie się bardziej prestiżowymi sprawami\zadaniami. Jednak kolejne karty pokazują, ze nie tak to wszystko sobie wyobrażałaś i twoje poczucie krzywdy. Nie wiem jak koleżeństwo pracowe zareaguje na te zmiany - mogą nie być przychylni albo wręcz pod Tobą dołki kopać, co jeszcze bardziej może Cię dołować. 8 buław może przy tych kartach mówić, że mimo wszystko zechcesz zawalczyć o swoje, a jeśli Ci się nie uda poszukać dla siebie nowej przestrzeni zawodowej.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

****WERYFIKACJA****

przeszłam na nowe stanowisko:-) jestem zadowolona, mimo tego, że nie otrzymałam ani grosza podwyżki...

ale wiem, że niedługo pójdę na szkolenia, które mają dla mnie bardzo dużą wartość.

DZiękuję wszystkim:-)