Sanya Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Witam serdecznie, zapytałam jak potoczy się moja relacja z moim dawnym, bardzo dobrym kolegą, obecnie nie mamy kontaktu od jakiegoś czasu gdyż urwał go ze mną po długim czasie. 1. Rys. osoby: Mag 2. Mój stosunek do tej osoby: Kapłan 3. Świadoma postawa tej osoby wobec relacji: Sprawiedliwość 4. Nieświadoma postawa osoby wobec relacji: 5 kielichów 5. Przeszłość: 2 mieczy 6. Najbliższa przyszłość: Królowa kielichów 7. Intencje tej osoby wobec relacji: Sąd 8. Wpływ z zewnątrz: Koło 9. Nadzieje/ obawy osoby wobec relacji: As buław 10. Dalsza przyszłość relacji: Księżyc, 3 pucharów, 8 monet Widać, że ja mam do niego poważny stosunek, jest dla mnie ważny, natomiast on.. troszkę krętacz i bajerant, może nie być do końca szczery, może oszukiwać, tak czuję maga w tym rozkładzie. Świadomie ucina naszą relację, gdyż czuje się nią w jakiś sposób rozczarowany, niespełniony do końca, tak jakby oczekiwał czegoś innego, mimo tego, że jest mu żal, pokazuje, że to koniec. I są tutaj faktycznie problemy z komunikacją, jasnym wyrażaniem myśli w przeszłości. Tak jakby też zmiana warunków zewnętrznych przyczyniła się do tego, bo faktycznie znaleźliśmy się w obliczu nowych sytuacji, osób i to na pewno spowodowało, że nasza relacja się rozpadła. Ja widzę, że on by chciał ją odnowić mimo wszystko, ale tylko wtedy, kiedy ja wyjdę z inicjatywą - jest sąd i as buław. No ale wydaje mi się, że ta królowa kielichów to właśnie ja, czyli strona bierna, która nie podejmuje działania... No i na dalszą przyszłość również karty pokazały, że nic z tego, myśli, marzenia, potem czai się 3 pucharów, tak jakbyśmy się spotkali gdzieś na jakiejś imprezie, natknęli się niechcący, gdyż 8 monet w mojej talii Initiatory Golden Dawn przedstawia kobietę, która wychodząc, w drzwiach napotyka się na węża Cytuj
Frambuesa_ Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 1. Rys. osoby: Mag Troche kreci, bajeruje, zwodzi, uwodzi.. 2. Mój stosunek do tej osoby: Kapłan Masz powazne zamiary wobec niego, podchodzisz do tej znajomosci bardzo serio. 3. Świadoma postawa tej osoby wobec relacji: Sprawiedliwość Raczej kumpelska postawa. 4. Nieświadoma postawa osoby wobec relacji: 5 kielichów Odsunal sie od tej relacji i chyba niepredko wroci.. 5. Przeszłość: 2 mieczy Przyjaciolmi to raczej nie byliscie... Jakies leki przed zmiana sytuacji, ktos nie chcial wyjsc pierwszy z propozycja, odwlekanie. 6. Najbliższa przyszłość: Królowa kielichów Bedziesz sie starac naprawic te sytuacje miedzy wami. 7. Intencje tej osoby wobec relacji: Sąd Czy on przypadkiem nie jest w zwiazku? 8. Wpływ z zewnątrz: Koło Szkoda, ze nie dolozylas. Duzo sie zmienilo, ktos pojawil sie w jego zyciu. 9. Nadzieje/ obawy osoby wobec relacji: As buław Kumpelstwo, mozliwe jakies spotkanie w przyszlosci. 10. Dalsza przyszłość relacji: Księżyc, 3 pucharów, 8 monet Poki co to ty bys bardzo chciala ozywienia tej relacji. Mozliwe, ze spotkacie sie gdzies przypadkiem na imprezie. 2 Cytuj
gucio19 Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 Myślę , że możesz mu się podobać, ale może i jest trochę nieszczerości z jego strony, luźno traktuje ta znajomosc. Ty kierujesz się zasadami, podchodzisz poważniej do tego wszystkiego,on się wycofał bo się czymś rozczarował, a może pojawiła się inna?(rozdarcie w 2 mieczy) Jego intencje chyba się zmieniają pod wpływem zew. czynników,ma nadzieję na jakiś romans, mysle tez, ze liczy na Twoja inicjatywę. Jestem poczatkujaca, mogłam się pomylić wiec potraktuj to z przymrużeniem oka . Pozdrawiam 1 Cytuj
Trida Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 1. Rys. osoby: Mag ciekawa świata, młoda duchem bym powiedziała, chwyta świat pełnymi garściami ale jednocześnie nie do końca jest ukierunkowany na cel. 2. Mój stosunek do tej osoby: Kapłan pozytywny ale dużo myślisz, zastanawiasz się 3. Świadoma postawa tej osoby wobec relacji: Sprawiedliwość wg niego to jest zakończone, że relacja jest ‘czysta’ od emocji. Po koleżeńsku. 4. Nieświadoma postawa osoby wobec relacji: 5 kielichów jakiś wewnętrzny ból smutek, trochę pożałowanie, zę nie macie kontaktu. Ale jak to facet – nie przyzna się 5. Przeszłość: 2 mieczy jeśli relacji – wychodzi odcięcie 6. Najbliższa przyszłość: Królowa kielichów tutaj koleżankę chyba korci, co by napisać, odezwać się. Ty zagrasz pierwsze skrzypce jeśli chodzi o relacje, od Ciebie będzie zależało, czy się odezwiecie. On raczej nie myśli o tym. 7. Intencje tej osoby wobec relacji: Sąd odrodzenie czyli pozytywne nastawianie wg mnie. 8. Wpływ z zewnątrz:Koło raczej wpływ przeszłości wg mnie i mieszane uczucia kolegi. Że odcięto znajomość a tu nagle ‘powrót’ hmmm mieszane uczucia. 9. Nadzieje/ obawy osoby wobec relacji: As buław że będzie raz pach, zachłyśniecie i po krzyku lub – stricte fizyczna relacja 10. Dalsza przyszłość relacji: Księżyc, 3 pucharów, 8 monet cos tam może się ruszyć, może niekoniecznie spotkacie się f2f ale spotkanie powinno jakieś być. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 1. Rys. osoby: Mag chodzący czaruś z niego, pan, który potrafi kombinować, na spotkaniach nie jest z nim nudno, gdy mu zależy 2. Mój stosunek do tej osoby: Kapłan 1. musisz go czegoś nauczyć 2. on musi Ciebie czegoś nauczyć 3. łączą Was studia/praca/hobby/zainteresowania/znajomi 4. uczucia są skrywana, podchodzenie do wszystkiego rozważnie 3. Świadoma postawa tej osoby wobec relacji: Sprawiedliwość opłaca się czy nie? co z tego będę mieć? jakie jest za i przeciw? skutki, korzyści i straty? 4. Nieświadoma postawa osoby wobec relacji: 5 kielichów nieświadomie czuje się samotny, odcięty od Ciebie 5. Przeszłość: 2 mieczy 1. byliście ze sobą - chodzenie, koleżeństwo, współpraca itp... 2. koniec, odcięcie się, zamknięcie czegoś lub na kogoś 3. chłód 4. kontakt, głównie przez Internet/telefon itp... 6. Najbliższa przyszłość: Królowa kielichów 1. pozytywna, znowu wrócicie do siebie 2. jeszcze będziesz to odczuwać, podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie 7. Intencje tej osoby wobec relacji: Sąd 1. chce to ożywić( w 9. pytania 1 buława) 2. skupia się teraz bardziej na rodzinie 3. jeszcze myśli czy warto( w poprzednim pytaniu była sprawiedliwość) 8. Wpływ z zewnątrz:Koło 1. los, przeznaczenie, karma 2. nie masz na otoczenie wpływu 9. Nadzieje/ obawy osoby wobec relacji: As buław rozpoczęcie wszystkiego od nowa 10. Dalsza przyszłość relacji: Księżyc, 3 pucharów, 8 monet 1. księżyc na początku może mówić o tym, że dwie kolejne karty to tylko to, o czym marzysz 2. ponowne zejście się - znowu kolega-koleżanka i praca nad tam wszystkim Cytuj
Sanya Napisano 30 Listopada 2013 Autor Napisano 30 Listopada 2013 Dzięki dziewczyny za pomoc w interpretacji i za trafne spostrzeżenia Lubię jak piszecie, bo pozwala mi na rozkład spojrzeć z innej strony. To raczej ja byłam jego przewodnikiem i tutaj on odciął się od relacji.. Widzę jednak, że w środku chciałby żeby to wszystko powróciło, z tym, że jest problem z jego inicjatywą.. 1 Cytuj
Trida Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 Lubię jak piszecie, bo pozwala mi na rozkład spojrzeć z innej strony. dlatego zapraszamy też do naszych wątków, żebyś się wypowiedziała Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 1. osoba o żywym umyśle, działacz 2. chcesz być przewodnikiem tej osoby, prowadzić ją, może wręcz i "poprawiać" 3. przeanalizowała relację i świadomie ją zakończyła 4. czuje żal, ale nie przyjmuje go w sposób świadomy 5. były jakieś nieporozumienia, bardziej kojarzy mi się ta karta z czymś co nie zostało wypowiedziane do końca 6. będziesz nadal przeżywać tą sytuację 7. chciałaby wszystko wyjaśnić i oczyścić ją 8. generalnie los/przeznaczenie jak zwał tak zwał, miał duże znaczenie 9. chciałabyś, aby była jakaś szansa do wyjaśnienia 10. możliwe, że się spotkacie w jakimś większym gronie i pogadacie na ten temat, ale nie widać karty, która mówiłaby o całkowitym oczyszczeniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi