joana_o Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 2 Buławy, 9 Monet, Król Buław suma Głupiec Może paść taka propozycja. Chociaż nie do końca jest dla mnie jasna w tym rozkładzie 2 Buław i Głupiec jako suma Niby karty nie są złe, ale ... Cytuj
panna.marta Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 zaproszą 2 buław, to karta partnerstwa, współpracy, 9 monet efektywność, głupiec może zaczniesz coś nowego. A jak poszły testy w firmie X?Masz już wyniki? Cytuj
joana_o Napisano 29 Listopada 2013 Autor Napisano 29 Listopada 2013 mieszane, jak to zwykle bywa:) Cytuj
Gość gość5 Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 2 Buławy, 9 Monet, Król Buław suma Głupiec Może paść taka propozycja. Chociaż nie do końca jest dla mnie jasna w tym rozkładzie 2 Buław2 bulaw to wspolpraca ktora jeszcze nie daje wymirnych efektow- w tym przypadku kontakty/ zaproszenie na kolejną rozmowę i Głupiecnowa droga- co p[rawda nie wiadomo jakaale jestem dobrej mysli jako suma Niby karty nie są złe, ale ... Cytuj
Trida Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 2 Buławy, 9 Monet, Król Buław suma Głupiec Wg mnie zaproszą. A Głupiec nie bezie przypadkiem 'nowym początkiem' w tym wypadku kariery w nowym miejscu ? tak bym to odbierała Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 mnie dwa kije nie pokazały współpracy, jeżeli chodzi o pracę ani też rozmowy kwalifikacyjnej. Na każdej kolejnej karcie osoby są same, więc obstawiam, że nie zaproszą. obym się myliła. Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 mnie dwa kije nie pokazały współpracy, jeżeli chodzi o pracę ani też rozmowy kwalifikacyjnej. Na każdej kolejnej karcie osoby są same, więc obstawiam, że nie zaproszą. obym się myliła. ja niestety uważam podobnie jak Euterpe.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi