Skocz do zawartości

bardzo proszę o interpretację

MM19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rozwój relacji

---1

2-----3

4-----5

---6

1. Relacje na ten moment

2. Twoje nadzieje związane z tą relacją

3. Jego nadzieje związane z relacją

4. twoje obawy

5. Jego obawy

6. W tym kierunku potoczy się znajomość

zrobiłam ten rozkład, znalazłam go na forum

oto wynik:

1- 4 buław

2- 8 kielichów odwrócona

3- księżyc

4- paź kielichów

5- paź mieczy odwrócony

6- paź pałeczek

zapytałam karty o konkretną osobę, którą znam, ale jest ona w innym związku;

wyczuwam jednak wibracje z Jego strony, ja darzę go uczuciem; intuicyjnie czuję, że może coś się wydarzyć..i być z tego. nie wiem czy dobrze interpretuję..

to już mówię jak ja to analizuję i czekam z niecierpliwością na odp. czy dobrze odczytuję:)

1. Obecna relacja (4 buław)- jest to ogólnie pozytywna karta; powiedziałabym, że wskazuje na dobre rozwiązanie sytuacji, szczęście, które nadejdzie, jakieś uwolnienie od złych rzeczy i szczęście na przyszłość

2.Moje nadzieje (8 kielichów odwrócona)- symbolizuje rzeczywiście moje nadzieje na szczęście, wesele i na stabilizacje uczuć- to wszystko co chciałabym mieć w związku z tą osobą

3. Jego nadzieje księżyc- obawia się tej relacji

4.Moje obawy (paź kielichów)- może symbolizuje moje obawy- boje się, że wie o moich uczuciach; może obawy związane z inicjatywą..może symbolizuje jego bojącego się ujawnić uczucia

5. Jego obawy (paź mieczy odwrócony)- w rzeczywistości uważam, że on wiele nakłamał i namieszał, mamy wspolne towarzystwo. uważam, ze ma dziewczyne, której nie kocha. podejrzewam, ze ta karta symbolizuje jego kłamstwa, fałsz i nieumiejętność wybrnięcia z sytuacji

6. Finalny rozwój (paź pałeczek)- może oznacza rychły kontakt, którego obecnie brak? nowy obrót sytuacji, w inną stronę niż obecnie. i nastapi to do 2 tygodni?

Edytowane przez Trida
przeniesione z innego wątku (powielony wątek)
Napisano

1. Relacje na ten moment – 4 buławy

Cos się kręci , jakieś spotkania, ciche nadzieje. Przyciąganie. Myślenie o sobie wzajemnie.

2. Twoje nadzieje związane z tą relacją – 8 kieli

że masz racje, że może coś z tego być, ze to się nie skończy obiciem tyłeczka

3. Jego nadzieje związane z relacją - księżyc

oj niestety on tylko myśli… raczej działań nie będzie podejmował

4. twoje obawy – paź kielichów

że to się nie rozwinie, zostanie na poziomie myśli, bez czynów

5. Jego obawy – paź mieczy

że włąśnie może cos z tego być izrani siebie, Ciebie lub swoją obecna dziewczynę

6. W tym kierunku potoczy się znajomość – paź buław

no waśnie mały szybki romans albo dużo spojrzeń, podtekstów ale bez uczuć za bardzo wg mnie
Napisano

a czy księżyc nie oznacza tez jakiś obaw, obsesyjnych myśli i w towarzystwie pozytywnych kart nie oznacza jednak czegoś dobrego? właśnie długo sie na ta karta zastanawiałam. Nie oznacza jakiś przeczuc poprzedzających zrozumienie sytuacji? Z drugiej strony może tez pokazuje oszukiwanie samego siebie ze wszytsko jest okej? Takie duszenie w sobie czegoś? W sensie- czy pośród reszty kart tutaj nie może miec dobrego wydzwieku?

Napisano

Księżyc z paziem mieczy raczej nic dobrego ze sobą nie niesie ;)

na przyszłość - jeśli jesteś w coś zaangażowana emocjonalnie / uczuciowo - nie stawiaj sobie sama kart - jest tryliard razy ciężej zinterpretować ;)

Napisano

Giermka bulaw odczytałam jako szybki kontakt z jego strony, ponieważ pytałam karty o najbliższa przyszłość, nie wybiegalam dalej aż na tyle, w sensie związku

Napisano

na przyszłość - chodziło mi o radę dla Ciebie a nie dalszą interpretację kart ;)