Skocz do zawartości

Wyjeżdżam dziś o 21:00. Dojadę szczęśliwie??

niemamtipsow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

proszę Was o pomoc w interpretacji krótkiego rozkładu.

Wyjeżdżam z chłopakiem do pracy za granicę (pierwszy raz do tego kraju i miejsca pracy). Użyłam rozkładu na 3 karty:

1. Jak podróż się rozpocznie? - 2 KIELICHÓW

2. Jak będzie przebiegać? - RYCERZ BUŁAW

3. Dotarcie do celu? - KOŁO FORTUNY.

Moim zdaniem początek i sama podróż przebiegną OK: jadę samochodem z ukochanym, będziemy gnać do tej Szwajcarii, on kieruje już nie pierwszy raz więc jest pewny swoich umiejętności (czyli powinniśmy dojechać bezpiecznie?). Tylko to koło fortuny mnie zastanawia: bo czyżby oznaczało, że jednak nie dotrzemy na miejsce? Czy raczej, że będąc już na miejscu coś nas zaskoczy? Wydaje mi się, że powyższe karty nie wróżą tragedii, a jedynie cos nieoczekiwanego po przyjeździe. Co Wy na to?

Kasia

Napisano

Podróż w miłej atmosferze się rozpocznie, będzie energiczna ;) a koło może oznaczać, iż jakieś czynniki niezależne od Was zmienią bieg spraw - dociągnęłabym karty o co może chodzić ;)

Napisano

Dociągnęłam 3 karty i się wystraszyłam:/

1. Co się wydarzy u celu? - GIERMEK MIECZY

2. Jakie znaczenie będzie to dla nas mieć - WIEŻA

3. Jak to się dla nas zakończy? -KRÓLOWA BUŁAW

Giermek mieczy może oznaczać spory, ale tez wyjaśnienie sytuacji. Wieża to szok, złe wydarzenia, które nami wstrząsną, które zmienią wszystko (strata pieniędzy, nie daj Boże wypadek!). Królowa buław, to jednak dość optymistyczna karta,więc możemy liczyć na pomoc, lub pozytywne zakończenie tej sprawy? Dla lepszego obrazu sprawy: umowę mamy podpisaną i nasze nazwiska jako personel widnieją na stronie internetowej hotelu, w którym mamy pracować. Tylko nie otrzymaliśmy do teraz odpowiedzi gdzie dokładnie mamy się spotkać po przyjeździe. Może będąc już tam to się wyjaśni, albo i nie (giermek mieczy)? Może wieża oznacza, że jednak nie dostaniemy tej pracy, a giermek oznacza kłótnię z pracodawcą? Ale królowa buław oznacza raczej powodzenie w sprawach zawodowych, więc..? Pomocy, bo już nie wiem, co myśleć. Napisaliśmy jeszcze raz z pytaniem o spotkanie na miejscu. Mój chłopak chce i tak jechać, bo on nie wierzy ani w tarota, ani w moje obawy. Pojedziemy więc, bo liczę, że ta królowa buław nam pomoże, a wieża i tak zawsze oznaczała dla mnie dobre zakończenie po przykrym początku zdarzeń. Dodam też, że tasując karty bardzo nie chciałam wyciągnąć wieży..;) Może jeśli ktoś ma czas i ochotę chciałby dla mnie powróżyć korzystając z powyższego układu? Ja juz jestem zestresowana i moje emocje pewnie trochę utrudniają obiektywizm.

Kasia

Napisano (edytowane)

Wyjeżdżam z chłopakiem do pracy za granicę (pierwszy raz do tego kraju i miejsca pracy). Użyłam rozkładu na 3 karty:

1. Jak podróż się rozpocznie? - 2 KIELICHÓW

sama podróż w fajnej atmosferze, rozmowy, uczucia. Emocje.
2. Jak będzie przebiegać? - RYCERZ BUŁAW
szybko zleci. Wydać wg mnie takie 'podjaranie' sprawą ;)
3. Dotarcie do celu? - KOŁO FORTUNY.
dotrzecie ale z opóźnieniem

Dociągnęłam 3 karty i się wystraszyłam:/

1. Co się wydarzy u celu? - GIERMEK MIECZY

2. Jakie znaczenie będzie to dla nas mieć - WIEŻA

przyszła mi na myśl zmiana miejsca pobytu, będziecie musieli szukać nowego hotelu / noclegowni. Sprawdźcie dobrze adres, upewnijcie się odnośnie wszystkich danych. Nie ma co panikować na zapas.
3. Jak to się dla nas zakończy? -KRÓLOWA BUŁAW
tutaj wg mnie Ty staniesz na wysokosci zadania i wszystkim dobrze pokierujesz lub - zatrzymacie sie u kogos na noc, żeby przekoczowac. U jakiejs kobiety.

Kolezanko informuj na bieżąco.

Powodzenia

Edytowane przez Trida
Napisano

Dzięki, uspokoiłaś mnie:) Na pewno dam znać jak przebiegła podróż i jak sprawa się zakończyła.

Napisano

Jak dla mnie to zostaniecie przywitani "chłodno" a wieża zwiastuje zmianę planów, być może jak pisze Trida miejsce zamieszkania się zmieni, a Ta Królowa Buław zadziała szybko i skutecznie :)

Napisano

Wszystko bedzie dobrze, w dniu wyjazdu bedziesz pelna uczuc,ale raczej dobrych. Bedziesz sie czula bezpiecznie przy swoim mezczynie, byc moze nagle poczujesz,ze tak bardzo go kochasz (2 puchary). On zrobi wszystko,zebys nie czula sie w tej sytuacji zle (rycerz bulaw). Moim zdaniem dotrzecie szybko i bezpiecznie, moze Was na miejscu spotkac cos milego (kolo)

Napisano

Przepraszam, że tak późno piszę, ale mam tu problem z netem. Zatem: dojechaliśmy bezpiecznie, choć kilka km przed celem podróży przy skręcaniu kierownicy w prawo coś nam w aucie piszczało. strasznie się zestresowałam, że nam się auto sypie ( a przecież musimy za kilka miesięcy wracać do Polski), ale ostatecznie uznałam, że najwyżej damy je do naprawy (choć tu w Szwajcarii koszty mogą być duże). I wczoraj musieliśmy zjechać do miasteczka (pracujemy i mieszkamy w hotelu 2100 m n.p.m.) i okazało się, że już nic nie piszczy:) Podsumowując: podróż przebiegła spokojnie i szybko, tylko u celu ta kierownica spłatała małego figla (Koło fortuny pasuje idealnie:) ). Wieża pokazała moje zdenerwowanie i stres związany z awarią auta i poczucie, że świat mi się zawalił, a królowa buław podsunęła rozwiązanie.

Napisano

fajnie, ze dojechaliście bezpiecznie :)

jak widać - Tarot w tym przypadku bardzo mocno wyłapał Twoje emocje :)

Napisano

Wyłapał, bo ja byłam przerażona tym całym wyjazdem. Choć z drugiej strony nie wierzyłam, że coś złego może się zdarzyć. I, jak pisałam wcześniej, u mnie wieża, zawsze oznacza silne przeżycie, po którym jednak potrafię się pozbierać i które ostatecznie dobrze się dla mnie kończy:)