Skocz do zawartości

zdrowie w grudniu

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Diabeł Wieża p.o 7 pucharów p.o ->Cesarz

Nagłe pogorszenie stanu zdrowia, możliwe jakieś złamanie, zabieg pod narkozą,może wypadek samochodowy?

Albo z drugiej strony, choć to mniej prawdopodobne -czeka mnie jakieś załamanie nerwowe, wpadnę w szpony uzależnienia ,alkoholizmu ?

I na bank wyladuje u lekarza

chyba troche dramatyzuje, mógłby ktoś na to rzucić okiem ?

Napisano

nie wiem dlaczego ale skojarzył mi sie jakis mały upadek - poślizg na śmiegu / mokrej powierzchni.

Aż tak dramatycznie raczej nie bedzie.

• Lubię to! 1
Napisano

Nic strasznego nie będzie, w podsumie Cesarz, to jest zdrowa karta.

wg mnie moze byc cos przez co bedziesz musiala brac leki, ale nic powaznego bardziej jakis syrop na gardlo czy cos takiego

• Lubię to! 1
Napisano

Może to być jakiś uraz kości albo ból kręgosłupa przejawiający się silnym bólem (diabeł). Puchary to też wszelkie sprawy związane z moczem, zatem uważaj może na zakażenie, przeziębienia dróg moczowych.

Szpital to może nie, ale w cesarzu dopatrywałabym się wizyty u dobrego lekarza-przynajmniej u mnie jak wychodził cesarz, to był zawsze dobry/ kompetentny lekarz.

• Lubię to! 1
Napisano

choroba może się Ciebie przykuć do łóżka - przeziębienie, grypa itp... Czyli to, co ma większość ludzi w grudniu. Też bym uważała na śliskie powierzchnie.

Gość SooYoung
Napisano

Po prostu nie pij za dużo.

Nie ma tu karty mówiącej o złamaniu - bo nie ma kart buław. Na wypadek samochodowy tez się nie zanosi - nie ma Rydwanu czy karty Koła fortuny.

Diabeł to uzależnia - nałogi, 7 pucharów odloty - więc pasuje i alkohol i leki a Wieże dobrze wyczułeś - coś Cie może przygnieść - może jakaś wiadomość, albo jej brak np. życzeń, czy zaproszenia i to popsuje CI samopoczucie na tyle że zechcesz "zapomnieć" i zamkniesz się na innych w swojej skorupie - jak Cesarz w zbroi.

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

dziewczyny, mialyscie rację;-) Rozlozylo mnie na początku grudnia,ale Na szczęście obeszlo się bez lekarza. Kilka razy też wywinelam orla na lodzie + powrocilo zapalenie dosłownie 2 dni temu :/

Dziekuje :*Wszystkim zycze wszystkiego dobrego w Nowym roku:)

Edytowane przez gucio19