Skocz do zawartości

Grudzień 2013

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Poprzedni rozkład mi się sprawdził w zasadzie w 100% :). Aż miło!

Talia Crowleya, czytane całościowo

Ogólny nastrój miesiąca: Rycerz Pucharów

Wow :). Bardzo pozytywnie, bardzo do przodu, chęć wybicia się i wypracowania sobie lepszej rzeczywistości.

Co bedzie mnie zajmowało w dniach:

1-10: As denarów (O) . Król Mieczy (O) . Księżyc XVIII -> XVI Wieża

Bleh, nie wiem. Jakieś burzliwe zmiany.

11-20: 6 buław . As pucharów . 10 mieczy -> V Kapłan

Wow, jakiś piękny okres! :) Czyżby udało mi się uzyskać pracę, do której wysłałam zgłoszenie dosłownie wczoraj? :) 10 mieczy w towarzystwie takich kart może oznaczać właśnie zdobycie wysokiego stanowiska :). Byłoby cudownie.

21-30: I Mag (O) . 9 buław (O) . Wieża XVI -> Cesarz IV

Eh... święta :(. Szykuje się jakaś sroga awantura chyba niestety, jak zawsze w święta i ogólnie nieciekawie, ale w podsumowaniu Cesarz, więc powinnam z tego wyjść ostatecznie w dobrej kondycji...

Praca: 4 mieczy

Hm, wydaje mi się, że będę musiała po prostu podjąć logiczną decyzję i sobie dokładnie podliczyć i przeanalizować za i przeciw :)

Projekty poza pracą: 5 buław

Hm chyba ok, będzie trochę zmagania ze sobą, ale będę działać :)

Finanse: 6 mieczy (O) . Rycerz Mieczy (O) -> Śmierć XIII

Chyba tak sobie w tym miesiącu, ale ewidentnie idzie ku nowemu w podsumowaniu ;)

Rodzina: Cesarzowa III . Kochankowie VI . 2 mieczy (O) -> Siła XI

Hm no bardzo ciekawe w kontekście tych kart co wyszły na 21-30 grudnia. To może jednak święta nie będą takie tragiczne, a tamte karty tyczą się innych wydarzeń... Może ta zmiana pracy tak mną zachwieje, jeśli do niej dojdzie, nie wiem :)

Zdrowie: XI Siła . 9 denarów (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość

Chyba wrócę w końcu do zdrowia, ale nie od razu...

Studia: Królowa Buław (O)

Zaniedbane

Uczucia: 7 denarów (O) . XI Pustelnik -> Cesarz IV

No niestety koniec sielanki :(. Chłopak będzie pracował i będzie samotnie i smutno.

Niespodzianka: Król Denarów . As mieczy (O) . 7 mieczy -> Kapłan V

Niespodzianka będzie, że dostanę pracę na stanowisku, o które się ubiegam, mimo tego, że uważam, że jeszcze nie mam kompetencji wystarczających i wiedzy (as mieczy odw.)

Rada na grudzień: 4 denarów (O) . Rycerz Denarów . Królowa Mieczy -> Gwiazda XVII

1. Idź własną drogą, działaj zgodnie ze swoim widzi mi się, bez względu na zakazy, nakazy i ograniczenia

2. pracuj sumiennie i uczciwie

3. kieruj się chłodnym rozsądkiem

i wtedy wszystko będzie dobrze i szczęśliwa gwiazdka będzie świecić :)

Edytowane przez Farfalla209
Napisano

Serca nie macie, żeby wrzucać takie kobyły…

A później się dziwicie, że nikt nie chce interpretować…

Nostalgia, rozmyślanie nad świętami, ogólnie pozytywnie i raczej pozytywnie.

tutaj może wstępne zakupy świąteczne, jakieś złudne nadzieje na spotkanie z kimś. Możliwa jakaś mała kłótnia z partnerem / osobą Tobie bliską.

pogodzenie się z drugą osobą, na pewno jakieś miłe wydarzenia rozjaśnienie sytuacji, choć dalej coś będzie troszkę bolało.

Tutaj padło na święta wiec uwaga na rozdrażnienie i zabieganie w tym czasie.

rozczarowanie jakaś sytuacją, może brakiem ‘dodatku świątecznego’. W każdym bądź razie uważaj, co byś niemiała przykrości.

dużo pracy, zabieganie. Ale w pozytywnym znaczeniu słowa. Bieganie za prezentami :D

wydawanie pieniążków na prezenty. Wydaje mi się, że z podsumy masz ostrzeżenie, co byś nie wydawała ot tak tylko sprawdziła, czy gdzieś nie będzie taniej, bo szybko może się kaska rozejść.

będziesz grała pierwsze skrzypce ale z drugiej strony nikt nie będzie Ci za bardzo pomagał. Będziesz w swoim zabieganym żywiole – gotowanie, pichcenie etc ale momentami poczujesz, ze pomoc by się przydała.

wszystko w jak najlepszym porządku. Wydaje mi się, ze obejdzie się nawet bez przeziębień.

chyba będziesz musiała cos ponadrabiac :>

poczekaj, daj sobie czas a może na Sylwestra ktoś się nowy pojawi ;)

pieniążki na Mikołaja albo dodatkowa praca, przy której możesz cos zarobić. Możliwe, ze ujawni się prawdziwa twarz tej drugiej osoby, co dla Ciebie tez będzie na reke.

Rada na grudzień: 4 denarów (O) . Rycerz Denarów . Królowa Mieczy -> Gwiazda XVII

oszczędnie :D z dystansem do niektórych rzeczy.
Napisano

Haha :D dzięki Trida za przekopanie się przez to! :D

Ale przyznam, że dla mnie te co miesięczne rozkłady mają dużą wartość takiej autorefleksji i dzięki nim bardziej zwracam uwagę na większość aspektów w moim życiu i zmuszaja mnie do przysiądnięcia i zastanowienia się co miesiąc, zamiast pędzić przed siebie :).

Więc wrzucam je głównie dla siebie tutaj, jak ktoś zinterpretuje bardzo mi miło, ale jak nikt to też nie szkodzi :D.

Dlatego nie mam oporów by wrzucać taka kobyłę, bo to ma dla mnie głównie wartość samopoznawczą i refleksyjną :D.

Napisano

niby tak, ale osobiście wolałabym zinterpretować dwa małe w osobnych tematach ;) ale to moja dygresja ;)

Napisano

będziesz się o coś mocno starać, tak z całego serce, zupełnie szczerze

mozesz zle ocenic jakiegos mezczyzne, cos Ci sie w nim nie spodoba?

mi się wydaje, że tu chodzi o uczucia, jakby jakiś mały kryzys...

tak jakbyś żywiła nie chęć do kogoś

coś się zakończy

Projekty poza pracą: 5 buławnie wiem w jakim kontekscie jest to pytanie, ale coś jakby więcej pracy, trochę cięższej

Mogą Ci się szybko skończyć pieniądze

możesz się o coś posprzeczać z mamą albo siostrą?

wydaje mi się,że coś może Cię łamać, ale nie dasz się, będziesz twarda :D

nie będzie Ci sie chyba chciało za bardzo nic robić w tym kierunku

jeśli jesteś z kimś w związku, to może to być nie to co byś chciała, mogą pojawić się myśli o szukaniu kogoś innego

nie wiem czy to podchodzi pod niespodzianke, ale jakiś mężczyzna może Cię zaskoczyć swoim zachowaniem

musisz zawalczyć o lepszą sytuację finansową tudzież o coś o co się starasz w kwestii materialnej/ coś co miałoby by poprawić Twój komfort życia

Napisano
będzie romansowo:-) uczuciowo:-)
tutaj widać, że mogą być jakieś nieporozumienia z mężczyzną, może szefem albo stracona okazja do wyjaśnienia jakiejś sytuacji nieprzyjemnej
może być jakieś spotkanie, które może sprawić, że pewne rzeczy sobie wyjaśnicie i zakończy się jakiś nieprzyjemny etap w relacji
ogólnie może być dużo jakiejś krzątaniny, bliscy mogą być po prostu przemęczeni i stąd jakieś nieporozumienia
czasami ta karta pokazuje L4...
będziesz się zmagać... może walczysz z jakąś konkurencją?
zatrybi jakaś zmiana, ale efektów w tym miesiącu to jeszcze nie będzie
będziesz skupiona na najbliższych, ale też jakiś problem możesz dusić w sobie...
chorób nie widzę...
coś troszkę olejesz...
no marnie... będziesz się czuła opuszczona
tutaj jakiś mężczyzna Ci pomoże...
wyjść ze swojej skorupki i nie bać się bycia pewną siebie i asertywną
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA:

Zdecydowanie miesiąc upłynął w nastroju intensywnego starania się o nowe stanowisko i zdobywania wiedzy na ten temat, tutaj panna.marta strzał w 10 :)

Byłam chora i trochę bez sił :). Z nikim się raczej nie pokłóciłam. Poza tym dostałam małą wypłatę i było mi smutno, ale sama sobie naważyłam tego :)

Szef mi zaproponował nowe stanowisko :). Na razie powolutku, uczyć się tego itd. Trida i Iwka78, tak, to było rozjaśnienie sytuacji i zakończenie nieprzyjemnego etapu, tylko nie w relacji tylko w pracy :)

Olałam w zasadzie prawie całkiem pracę w tym okresie, też troszkę słabiej się poczułam, trochę nudno, trochę ze mnie wyłaziło mocno brudów z dzieciństwa, w święta pokłóciłam się z mamą, całkiem miło spędziłam czas z tatą i tak o upłynęło :).

Dużo nieobecności, Iwka78 strzał w 10 ;)

Było dość ciężko, co wszystkie napisałyście, ale działałam trochę :). Na początku z mocą, potem trochę słabiej.

Trida i panna.marta, szybko się kasa skończyła i trzeba było się dokredytować, tak samo zresztą jak rok temu :)

Pojawiła się we mnie silna chęć założenia rodziny i partnerska bliskość z moim miłym, wygrzebuję poza tym brudy z psychiki związane z oczekiwaniami i wzorcami odnośnie życia rodzinnego. panna.marta, tak, pokłóciłam się z mamą :).

Choroba w pierwszym tygodniu, potem dążenie do równowagi jeśli chodzi o dietę, ćwiczenia itd, pojawiła się taka potrzeba u mnie :).

Zupełnie olałam :) wszystkie 3 miałyście rację :)

Ogólnie to nie wiem, jakoś bez szału aż do sylwestra kiedy mój miły się bardzo zaktywizował i zadbał o mnie :). Więc tutaj Trida.

Nie wiem, sylwester bardzo się udał :). I mój miły mnie zaskoczył swoim zachowaniem na sylwestrze, więc tutaj też wszystkie 3 miałyście rację :).

Dziękuję ślicznie za interpretacje :).

Edytowane przez Farfalla209