Farfalla209 Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Poprzedni rozkład mi się sprawdził w zasadzie w 100% . Aż miło! Talia Crowleya, czytane całościowo Ogólny nastrój miesiąca: Rycerz Pucharów Wow . Bardzo pozytywnie, bardzo do przodu, chęć wybicia się i wypracowania sobie lepszej rzeczywistości. Co bedzie mnie zajmowało w dniach: 1-10: As denarów (O) . Król Mieczy (O) . Księżyc XVIII -> XVI Wieża Bleh, nie wiem. Jakieś burzliwe zmiany. 11-20: 6 buław . As pucharów . 10 mieczy -> V Kapłan Wow, jakiś piękny okres! Czyżby udało mi się uzyskać pracę, do której wysłałam zgłoszenie dosłownie wczoraj? 10 mieczy w towarzystwie takich kart może oznaczać właśnie zdobycie wysokiego stanowiska . Byłoby cudownie. 21-30: I Mag (O) . 9 buław (O) . Wieża XVI -> Cesarz IV Eh... święta . Szykuje się jakaś sroga awantura chyba niestety, jak zawsze w święta i ogólnie nieciekawie, ale w podsumowaniu Cesarz, więc powinnam z tego wyjść ostatecznie w dobrej kondycji... Praca: 4 mieczy Hm, wydaje mi się, że będę musiała po prostu podjąć logiczną decyzję i sobie dokładnie podliczyć i przeanalizować za i przeciw Projekty poza pracą: 5 buław Hm chyba ok, będzie trochę zmagania ze sobą, ale będę działać Finanse: 6 mieczy (O) . Rycerz Mieczy (O) -> Śmierć XIII Chyba tak sobie w tym miesiącu, ale ewidentnie idzie ku nowemu w podsumowaniu Rodzina: Cesarzowa III . Kochankowie VI . 2 mieczy (O) -> Siła XI Hm no bardzo ciekawe w kontekście tych kart co wyszły na 21-30 grudnia. To może jednak święta nie będą takie tragiczne, a tamte karty tyczą się innych wydarzeń... Może ta zmiana pracy tak mną zachwieje, jeśli do niej dojdzie, nie wiem Zdrowie: XI Siła . 9 denarów (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość Chyba wrócę w końcu do zdrowia, ale nie od razu... Studia: Królowa Buław (O) Zaniedbane Uczucia: 7 denarów (O) . XI Pustelnik -> Cesarz IV No niestety koniec sielanki . Chłopak będzie pracował i będzie samotnie i smutno. Niespodzianka: Król Denarów . As mieczy (O) . 7 mieczy -> Kapłan V Niespodzianka będzie, że dostanę pracę na stanowisku, o które się ubiegam, mimo tego, że uważam, że jeszcze nie mam kompetencji wystarczających i wiedzy (as mieczy odw.) Rada na grudzień: 4 denarów (O) . Rycerz Denarów . Królowa Mieczy -> Gwiazda XVII 1. Idź własną drogą, działaj zgodnie ze swoim widzi mi się, bez względu na zakazy, nakazy i ograniczenia 2. pracuj sumiennie i uczciwie 3. kieruj się chłodnym rozsądkiem i wtedy wszystko będzie dobrze i szczęśliwa gwiazdka będzie świecić Edytowane 30 Listopada 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Trida Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 Serca nie macie, żeby wrzucać takie kobyły… A później się dziwicie, że nikt nie chce interpretować… Ogólny nastrój miesiąca: Rycerz Pucharów Nostalgia, rozmyślanie nad świętami, ogólnie pozytywnie i raczej pozytywnie. Co bedzie mnie zajmowało w dniach: 1-10: As denarów (O) . Król Mieczy (O) . Księżyc XVIII -> XVI Wieża tutaj może wstępne zakupy świąteczne, jakieś złudne nadzieje na spotkanie z kimś. Możliwa jakaś mała kłótnia z partnerem / osobą Tobie bliską. 11-20: 6 buław . As pucharów . 10 mieczy -> V Kapłan pogodzenie się z drugą osobą, na pewno jakieś miłe wydarzenia rozjaśnienie sytuacji, choć dalej coś będzie troszkę bolało. 21-30: I Mag (O) . 9 buław (O) . Wieża XVI -> Cesarz IV Tutaj padło na święta wiec uwaga na rozdrażnienie i zabieganie w tym czasie. Praca: 4 mieczy rozczarowanie jakaś sytuacją, może brakiem ‘dodatku świątecznego’. W każdym bądź razie uważaj, co byś niemiała przykrości. Projekty poza pracą: 5 buław dużo pracy, zabieganie. Ale w pozytywnym znaczeniu słowa. Bieganie za prezentami Finanse: 6 mieczy (O) . Rycerz Mieczy (O) -> Śmierć XIII wydawanie pieniążków na prezenty. Wydaje mi się, że z podsumy masz ostrzeżenie, co byś nie wydawała ot tak tylko sprawdziła, czy gdzieś nie będzie taniej, bo szybko może się kaska rozejść. Rodzina: Cesarzowa III . Kochankowie VI . 2 mieczy (O) -> Siła XI będziesz grała pierwsze skrzypce ale z drugiej strony nikt nie będzie Ci za bardzo pomagał. Będziesz w swoim zabieganym żywiole – gotowanie, pichcenie etc ale momentami poczujesz, ze pomoc by się przydała. Zdrowie: XI Siła . 9 denarów (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość wszystko w jak najlepszym porządku. Wydaje mi się, ze obejdzie się nawet bez przeziębień. Studia: Królowa Buław (O) chyba będziesz musiała cos ponadrabiac :> Uczucia: 7 denarów (O) . XI Pustelnik -> Cesarz IV poczekaj, daj sobie czas a może na Sylwestra ktoś się nowy pojawi Niespodzianka: Król Denarów . As mieczy (O) . 7 mieczy -> Kapłan V pieniążki na Mikołaja albo dodatkowa praca, przy której możesz cos zarobić. Możliwe, ze ujawni się prawdziwa twarz tej drugiej osoby, co dla Ciebie tez będzie na reke. Rada na grudzień: 4 denarów (O) . Rycerz Denarów . Królowa Mieczy -> Gwiazda XVII oszczędnie z dystansem do niektórych rzeczy. Cytuj
Farfalla209 Napisano 30 Listopada 2013 Autor Napisano 30 Listopada 2013 Haha dzięki Trida za przekopanie się przez to! Ale przyznam, że dla mnie te co miesięczne rozkłady mają dużą wartość takiej autorefleksji i dzięki nim bardziej zwracam uwagę na większość aspektów w moim życiu i zmuszaja mnie do przysiądnięcia i zastanowienia się co miesiąc, zamiast pędzić przed siebie . Więc wrzucam je głównie dla siebie tutaj, jak ktoś zinterpretuje bardzo mi miło, ale jak nikt to też nie szkodzi . Dlatego nie mam oporów by wrzucać taka kobyłę, bo to ma dla mnie głównie wartość samopoznawczą i refleksyjną . Cytuj
Trida Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 niby tak, ale osobiście wolałabym zinterpretować dwa małe w osobnych tematach ale to moja dygresja Cytuj
panna.marta Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 Ogólny nastrój miesiąca: Rycerz Pucharów będziesz się o coś mocno starać, tak z całego serce, zupełnie szczerze Co bedzie mnie zajmowało w dniach: 1-10: As denarów (O) . Król Mieczy (O) . Księżyc XVIII -> XVI Wieża mozesz zle ocenic jakiegos mezczyzne, cos Ci sie w nim nie spodoba? 11-20: 6 buław . As pucharów . 10 mieczy -> V Kapłan mi się wydaje, że tu chodzi o uczucia, jakby jakiś mały kryzys... 21-30: I Mag (O) . 9 buław (O) . Wieża XVI -> Cesarz IV tak jakbyś żywiła nie chęć do kogoś Praca: 4 mieczy coś się zakończy Projekty poza pracą: 5 buławnie wiem w jakim kontekscie jest to pytanie, ale coś jakby więcej pracy, trochę cięższej Finanse: 6 mieczy (O) . Rycerz Mieczy (O) -> Śmierć XIII Mogą Ci się szybko skończyć pieniądze Rodzina: Cesarzowa III . Kochankowie VI . 2 mieczy (O) -> Siła XI możesz się o coś posprzeczać z mamą albo siostrą? Zdrowie: XI Siła . 9 denarów (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość wydaje mi się,że coś może Cię łamać, ale nie dasz się, będziesz twarda Studia: Królowa Buław (O) nie będzie Ci sie chyba chciało za bardzo nic robić w tym kierunku Uczucia: 7 denarów (O) . XI Pustelnik -> Cesarz IV jeśli jesteś z kimś w związku, to może to być nie to co byś chciała, mogą pojawić się myśli o szukaniu kogoś innego Niespodzianka: Król Denarów . As mieczy (O) . 7 mieczy -> Kapłan V nie wiem czy to podchodzi pod niespodzianke, ale jakiś mężczyzna może Cię zaskoczyć swoim zachowaniem Rada na grudzień: 4 denarów (O) . Rycerz Denarów . Królowa Mieczy -> Gwiazda XVII musisz zawalczyć o lepszą sytuację finansową tudzież o coś o co się starasz w kwestii materialnej/ coś co miałoby by poprawić Twój komfort życia Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Ogólny nastrój miesiąca: Rycerz Pucharów będzie romansowo:-) uczuciowo:-)1-10: As denarów (O) . Król Mieczy (O) . Księżyc XVIII -> XVI Wieża tutaj widać, że mogą być jakieś nieporozumienia z mężczyzną, może szefem albo stracona okazja do wyjaśnienia jakiejś sytuacji nieprzyjemnej11-20: 6 buław . As pucharów . 10 mieczy -> V Kapłan może być jakieś spotkanie, które może sprawić, że pewne rzeczy sobie wyjaśnicie i zakończy się jakiś nieprzyjemny etap w relacji21-30: I Mag (O) . 9 buław (O) . Wieża XVI -> Cesarz IV ogólnie może być dużo jakiejś krzątaniny, bliscy mogą być po prostu przemęczeni i stąd jakieś nieporozumieniaPraca: 4 mieczy czasami ta karta pokazuje L4...Projekty poza pracą: 5 buław będziesz się zmagać... może walczysz z jakąś konkurencją?Finanse: 6 mieczy (O) . Rycerz Mieczy (O) -> Śmierć XIII zatrybi jakaś zmiana, ale efektów w tym miesiącu to jeszcze nie będzieRodzina: Cesarzowa III . Kochankowie VI . 2 mieczy (O) -> Siła XI będziesz skupiona na najbliższych, ale też jakiś problem możesz dusić w sobie...Zdrowie: XI Siła . 9 denarów (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość chorób nie widzę...Studia: Królowa Buław (O) coś troszkę olejesz...Uczucia: 7 denarów (O) . XI Pustelnik -> Cesarz IV no marnie... będziesz się czuła opuszczonaNiespodzianka: Król Denarów . As mieczy (O) . 7 mieczy -> Kapłan V tutaj jakiś mężczyzna Ci pomoże...Rada na grudzień: 4 denarów (O) . Rycerz Denarów . Królowa Mieczy -> Gwiazda XVII wyjść ze swojej skorupki i nie bać się bycia pewną siebie i asertywną Cytuj
Farfalla209 Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) WERYFIKACJA: Ogólny nastrój miesiąca: Rycerz Pucharów Zdecydowanie miesiąc upłynął w nastroju intensywnego starania się o nowe stanowisko i zdobywania wiedzy na ten temat, tutaj panna.marta strzał w 10 Co bedzie mnie zajmowało w dniach: 1-10: As denarów (O) . Król Mieczy (O) . Księżyc XVIII -> XVI Wieża Byłam chora i trochę bez sił . Z nikim się raczej nie pokłóciłam. Poza tym dostałam małą wypłatę i było mi smutno, ale sama sobie naważyłam tego 11-20: 6 buław . As pucharów . 10 mieczy -> V Kapłan Szef mi zaproponował nowe stanowisko . Na razie powolutku, uczyć się tego itd. Trida i Iwka78, tak, to było rozjaśnienie sytuacji i zakończenie nieprzyjemnego etapu, tylko nie w relacji tylko w pracy 21-30: I Mag (O) . 9 buław (O) . Wieża XVI -> Cesarz IV Olałam w zasadzie prawie całkiem pracę w tym okresie, też troszkę słabiej się poczułam, trochę nudno, trochę ze mnie wyłaziło mocno brudów z dzieciństwa, w święta pokłóciłam się z mamą, całkiem miło spędziłam czas z tatą i tak o upłynęło . Praca: 4 mieczy Dużo nieobecności, Iwka78 strzał w 10 Projekty poza pracą: 5 buław Było dość ciężko, co wszystkie napisałyście, ale działałam trochę . Na początku z mocą, potem trochę słabiej. Finanse: 6 mieczy (O) . Rycerz Mieczy (O) -> Śmierć XIII Trida i panna.marta, szybko się kasa skończyła i trzeba było się dokredytować, tak samo zresztą jak rok temu Rodzina: Cesarzowa III . Kochankowie VI . 2 mieczy (O) -> Siła XI Pojawiła się we mnie silna chęć założenia rodziny i partnerska bliskość z moim miłym, wygrzebuję poza tym brudy z psychiki związane z oczekiwaniami i wzorcami odnośnie życia rodzinnego. panna.marta, tak, pokłóciłam się z mamą . Zdrowie: XI Siła . 9 denarów (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość Choroba w pierwszym tygodniu, potem dążenie do równowagi jeśli chodzi o dietę, ćwiczenia itd, pojawiła się taka potrzeba u mnie . Studia: Królowa Buław (O) Zupełnie olałam wszystkie 3 miałyście rację Uczucia: 7 denarów (O) . XI Pustelnik -> Cesarz IV Ogólnie to nie wiem, jakoś bez szału aż do sylwestra kiedy mój miły się bardzo zaktywizował i zadbał o mnie . Więc tutaj Trida. Niespodzianka: Król Denarów . As mieczy (O) . 7 mieczy -> Kapłan V Nie wiem, sylwester bardzo się udał . I mój miły mnie zaskoczył swoim zachowaniem na sylwestrze, więc tutaj też wszystkie 3 miałyście rację . Dziękuję ślicznie za interpretacje . Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Farfalla209 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi