Skocz do zawartości

Dziwny sen... hmmmmm ale skąd tam ten koleś?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem ostatnio dziwny sen: śniło mi się, że jestem jakimś tajnym agentem, albo żołnierzem, nie wiem dokładnie, bo nie miałem ani broni, ani nic, na oko byłem w jakiejś fabryce... nie wiem konkretnie jakie miałem zadanie... ale niezwykle uroczystym skokiem XD wskoczyłem do jakiegoś pomieszczenia, opis pokoju:

Pokój nie był taki zwykły (przypominam że to się działo w dziwnym miejscu podobnym do dawno nie działającej fabryki) w pokoju, była też taka duża szklana przegródka... taki jakby szklany pokój w tym pomieszczeniu...

W tym szklanym pokoju był jakiś wróg a obok tego pomieszczenia ze szkła był jeszcze jeden wróg, od razu się na niego rzuciłem (sen wyglądał niesamowicie prawdziwie) kiedy go uderzyłem upuścił karabin Kalashnikov (AK-47)... wtedy poczułem niesmowity strach, po pierwsze ten koleś wyglądał jak postać z gry Call Of Duty 4 Modern Warfare (miał maskę gazową i był ultranacjonalistą) nie wiem czy ktoś to kojarzy... w każdym razie, kiedy upuścił karabin wyjął nóż balistyczny (taki z ząbkami jakich używają żołnierze) chciał wbić mi go w lewe ramię. Byłem przerażony... ale na szczęście usłyszałem niezwykle wyraźny glos ze szklanego pokoiku: Zadaj mu pytanie! Nie wiem skąd ale wiedziałem jakie pytanie mam zadać, więc powiedziałem do gościa z nożem:

- Jak masz na imię?!?

Facet, zanim zaatakował mnie nożem opuścił go i chciał odpowiedzieć, ale kiedy otworzył usta powaliłem go na ziemię prawym sierpowym i lewym sierpowym... żołnierz zmarł na miejscu.

Poszedłem więc do szklanego pomieszczenia aby zabić następnego... ale okazało się, że w szklanym hełmie w tym pokoju siedzi mój brat który wypowiedział słowa: Zadaj mu pytanie!!! Wiem, że to on mnie ocalił od tego noża... JAK TO INTERPRETOWAĆ??? POMÓŻCIE PROSZĘ!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...