Skocz do zawartości

co ucieszy, co wzbogaci - grudzień i styczeń

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

ładnie mi się sprawdza ten rozkład, więc i na te dwa nadchodzące miesiące postanowiłam sobie zrobić.

Może ktoś zerknie?

dziękuję (RW, ułożenie proste)

Co ucieszy i wzbogaci: królowa kielichów, rycerz mieczy, as mieczy+ 10 buław – suma HB XI moc, II kapłanka – myślę, że mimo emocji wykorzystam szansę i zawalczę o swoje w pracy

Co trzymac jak najblizej siebie: 8 mieczy, 4 buławy, X koło+XV diabeł – suma HB X koło, I mag - wyjście poza swój schemat, szczęście rodzinne i nie bać się zmiany, który będzie uwalniająca….

Na co wplywu miec nie bede: 9 denarów, II kapłanka, I mag – suma HB XII wisielec, III cesarzowa – kurcze no nie wiem… może będę bardziej asertywna?

Co zmienic moge: paź mieczy, XVI wieża, król mieczy – mogę zmienić szefa heheheheeh

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): XIII śmierć, XIV równowaga, 4 miecze – suma HB IV cesarz – powiedziałabym, że czeka mnie duża transformacja, która doprowadzi do równowagi i w końcu wyjdę na zewnątrz

Stan uczuc/Obraz emocjonalny: rycerz buław, As pucharów, 3 denary – suma HB IV cesarz – no będzie trochę szarpaniny, ale później dobrze

Rada kart:5 mieczy, 4 denary, 5 pucharów+8 denarów – suma HB IV cesarz – może wyjść poza swoje rozczarowanie?

Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: królowa kielichów, rycerz mieczy, as mieczy+ 10 buław – suma HB XI moc, II kapłanka

Będzie emocjonalnie. Pierwsze co mi się skojarzyło z tymi mieczami to coś związanego z pracą. Będziesz musiała trochę popracować, by wywalczyć swojego. Ale po podsumie mam wrażenie, że jak najbardziej Ci się to uda.

Co trzymac jak najblizej siebie: 8 mieczy, 4 buławy, X koło+XV diabeł – suma HB X koło, I mag

nie rozumiem pytania,

Na co wplywu miec nie bede: 9 denarów, II kapłanka, I mag – suma HB XII wisielec, III cesarzowa

na czas wolny bym powiedziała. Będzie się po prostu działo. Tutaj też uczucia wybijają i będzie trochę spraw niezależnych od Ciebie. Pewne sprawy w pracy też mogą się przeciągnąć.

Co zmienic moge: paź mieczy, XVI wieża, król mieczy

decyzje szefostwa nt Twojej pracy / podwyżki etc

Co osiągnę (a czego się nie spodziewam): XIII śmierć, XIV równowaga, 4 miecze – suma HB IV cesarz

odetniesz się od czegoś, zmieni się Twoje podejście ale na lepsze. Tutaj mężczyzna będzie miał na to spory wpływ. Czyżby znów wybijała nam tutaj praca ;)?

Stan uczuc/Obraz emocjonalny: rycerz buław, As pucharów, 3 denary – suma HB IV cesarz

czy ja wiem, czy szarpanina… Raczej bym powiedziała, że sprzeczka słowna, po której jedno z Was postaw swego rodzaju ultimatum (3 denary – brama na końcu dająca wybór). Będą obiecane zmiany ale co z tego wyjdzie zależy od Was.

Rada kart:5 mieczy, 4 denary, 5 pucharów+8 denarów – suma HB IV cesarz

nie trzymać się kurczowo swoich przekonań, wyjść poza pewien schemat, zapracować trochę nad pewnością siebie
Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: królowa kielichów, rycerz mieczy, as mieczy+ 10 buław – suma HB XI moc, II kapłanka

Poczujesz, że masz za dużo obowiązków, jednak dzięki swojej upartości wykonasz wszystkie powierzone zadania.

Co trzymac jak najblizej siebie: 8 mieczy, 4 buławy, X koło+XV diabeł – suma HB X koło, I mag -

Nie zamykaj się na nowości, zmiany, podejmij decyzję, bo ostatecznie wyjdzie Ci na dobre.

Na co wplywu miec nie bede: 9 denarów, II kapłanka, I mag – suma HB XII wisielec, III cesarzowa –

Mimo bardzo dobrego wykonywania swoich obowiązków, nadal będziesz trochę niepewna siebie.

Co zmienic moge: paź mieczy, XVI wieża, król mieczy

Możesz zmienić swoje podejście i zachowanie i z pazia mieczy stać się królem mieczy ;)

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): XIII śmierć, XIV równowaga, 4 miecze

Osiągniesz psychiczną równowagę, wiele sobie przemyślisz i dojdziesz do konstruktywnych wniosków.

Stan uczuc/Obraz emocjonalny: rycerz buław, As pucharów, 3 denary – suma HB IV cesarz

Masz kogoś? Jeśli tak to będą jakieś niespodziewane ruchy z jego strony, będzie trzeba sobie trochę wyjaśnić, ostatecznie wyjdzie na jego ;)

Nie trzymaj się uparcie przy swoim, daj sobie wyjaśnić, pracuj nad sobą, nie przesądzaj wszystkiego z góry,

• Lubię to! 1
Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: królowa kielichów, rycerz mieczy, as mieczy+ 10 buław – suma HB XI moc, II kapłanka – widać zaciętą walkę o coś na czym mocno Ci zależy nie wiem czy to chodzi o pracę, bo kart pracy tu nie widzę, ale będzie Ci bardzo ciężko ucieszy Cię Twoja siła, charyzma i wola walki

Co trzymac jak najblizej siebie: 8 mieczy, 4 buławy, X koło+XV diabeł – suma HB X koło, I mag - staraj się unikać sytuacji przykrych i niekomfortowych w których mołabyś być skompromitowana albo źle potraktowana. Zaufaj sobie, unikaj ludzi fałszywych, zakłamanych

Na co wplywu miec nie bede: 9 denarów, II kapłanka, I mag – suma HB XII wisielec, III cesarzowa – tak jakby starała się o lepszą sytuację materialną, ale będziesz niestety musiała przeczekać ten kiepski/ gorszy na chwilę obecną okres. Wisielec taki jest,że to jest taka bezsilność na którą się nie ma wpływu-nic nie poradzisz....

Co zmienic moge: paź mieczy, XVI wieża, król mieczy – odetnij się od jakiegoś wpływowego, wysoko postawionego mężczyzny

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): XIII śmierć, XIV równowaga, 4 miecze – suma HB IV cesarz – odetniesz się od kogoś kto Ci w chwili obecnej ciąży, da Ci to duży spokój i dojdziesz powoli do siebie

Stan uczuc/Obraz emocjonalny: rycerz buław, As pucharów, 3 denary – suma HB IV cesarz – walczysz o swoje szczęście na zasadzie ugadania się z kimś

Rada kart:5 mieczy, 4 denary, 5 pucharów+8 denarów – suma HB IV cesarz – jakiś facet chce Cię dobić, nie daj się!

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

– ucieszy Cię Twoja wewnętrzna siła i charyzma w sobie, dzięki której będziesz mieć chęci do działania by podjąć się zadań nieco trudniejszych.

Co trzymac jak najblizej siebie: 8 mieczy, 4 buławy, X koło+XV diabeł – suma HB X koło, I mag

- priorytety w postaci projektów,planów, do których się przymierzasz w przyszlości. Troszkę trzeba będzie jeszcze poczekać, ale co sie odwlecze...:D

Na co wplywu miec nie bede: 9 denarów, II kapłanka, I mag – suma HB XII wisielec, III cesarzowa

– na pojawienie się kogoś obok Ciebie nie będziesz miec wpływu, ale także na własną mądrość, którą potrafisz wykorzystać w dobry sposób z korzyścią dla siebie przewidując kroki jak wizjonerka zanim rozpoczniesz cokolwiek:)

Co zmienic moge: paź mieczy, XVI wieża, król mieczy->Pustelnik

– możesz przemysleć własne podejście do pewnego mężczyzny, wobec ktorego jesteś cięta i negatywnie nastawiona. Może przyjść czas na wybaczeie nawet jeśli to trudne i gromy poleca początkowo :lol:

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): XIII śmierć, XIV równowaga, 4 miecze – suma HB IV cesarz

– osiągniesz harmonie i bezpiczeństwo, pewną stabilizacje,którą lubisz.Uważaj na przeziębienia bo tu jakby w 4 mieczy widzę albo zasiedzenie w domu i lenistwo, ewentualnie chorobę ktra Cię może rozłożyć. Albo podemowanie jakichś działań,zabiegów? :mysli:

– bardzo doby nastrój będzie Ci towarzyszyć, bedziesz pełna energii w grudniu, w styczniu może sie pojawić kilka nowych znajomości.

– nie zniechęcaj się na starcie do czegoś, nie oceniaj z góry negatywie zanim coś poznasz lub ze strachu:). Pracuj nad własnym myśleniem bo tylko ono Cie jest w stanie zahamować w uzyskaniu tego czego pragnie Twoje wnętrze głęboko ukryte w Tobie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

****WERYFIKACJA*****

– ucieszy Cię Twoja wewnętrzna siła i charyzma w sobie, dzięki której będziesz mieć chęci do działania by podjąć się zadań nieco trudniejszych.

dokładnie...

- priorytety w postaci projektów,planów, do których się przymierzasz w przyszlości. Troszkę trzeba będzie jeszcze poczekać, ale co sie odwlecze...:D

racja... muszę poczekać aż z firmy zostanę wysłana na szkolenia, które mnie interesują...

– na pojawienie się kogoś obok Ciebie nie będziesz miec wpływu, ale także na własną mądrość, którą potrafisz wykorzystać w dobry sposób z korzyścią dla siebie przewidując kroki jak wizjonerka zanim rozpoczniesz cokolwiek:)

pięknie to zinterpretowałaś:-) przeprowadzałam rekrutację na swoje stanowisko i nikt szefowi nie pasował... po czym kazał mi się spotkać ze swoją siostrzenicą... no i ją zatrudnił, a moim zadaniem było wprowadzenie jej w swoje obowiązki...

Co zmienic moge: paź mieczy, XVI wieża, król mieczy->Pustelnik

– możesz przemysleć własne podejście do pewnego mężczyzny, wobec ktorego jesteś cięta i negatywnie nastawiona. Może przyjść czas na wybaczeie nawet jeśli to trudne i gromy poleca początkowo

oczywiście mowa o moim Szefie... i gdyby nie moja koleżanka, która jest Zen Coachem to nadal byłabym w jednym miejscu....

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): XIII śmierć, XIV równowaga, 4 miecze – suma HB IV cesarz

– osiągniesz harmonie i bezpiczeństwo, pewną stabilizacje,którą lubisz.Uważaj na przeziębienia bo tu jakby w 4 mieczy widzę albo zasiedzenie w domu i lenistwo, ewentualnie chorobę ktra Cię może rozłożyć. Albo podemowanie jakichś działań,zabiegów?

przeziębienia, ani zabiegu żadnego nie miałam. Myślę, że karty pokazały właśnie tą moją transformację, która się dokonała dzięki coachingowi i dystans jaki osiąnęłam do wielu spraw....

– bardzo doby nastrój będzie Ci towarzyszyć, bedziesz pełna energii w grudniu, w styczniu może sie pojawić kilka nowych znajomości.

Dokładnie, a w styczniu poznałam na żywo kogoś z tego forum:-) i bardzo się z tego cieszę, że w końcu mogłyśmy się zobaczyć:-)

– nie zniechęcaj się na starcie do czegoś, nie oceniaj z góry negatywie zanim coś poznasz lub ze strachu:). Pracuj nad własnym myśleniem bo tylko ono Cie jest w stanie zahamować w uzyskaniu tego czego pragnie Twoje wnętrze głęboko ukryte w Tobie.

dziękuję za te ostatnie zdania... w chwilach zwątpienia, to właśnie do tych dwóch zdań ciągle wracałam.... "pracuj nad własnym myśleniem"... cały czas to robię...

Daff dziękuję:serducho::serducho::serducho::serducho: