pretoria Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 ogólna aura giermek buław Będzie ok, kontakty z innymi. samopoczucie 3denarów Dobre, karta oznacza również zdanie egzaminu, a akurat mam kolokwium uczucia pustelnik, 8 denarów, umiarkowanie Tak jak dotychczas, nic specjalnego. Zajmę sie czymś innym niż uczuciami. niespodzianka królowa mieczy, 9denarów, 2mieczy Tutaj nie wiem co by mogło być niespodzianką. Może jakaś blokada, brak działania. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 ogólna aura giermek buław Ogólna aura w porządku. Jakieś wyjścia ze znajomymi, ruch. samopoczucie 3denarów Dobre. Jak sama piszesz, po zdaniu egzaminu, odetchniesz z ulgą. uczucia pustelnik, 8 denarów, umiarkowanie Bez zmian, zajmiesz się nauką. niespodzianka królowa mieczy, 9denarów, 2mieczy Będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru, który z początku może Cię trochę przytłoczyć / zdenerwować, ale ostatecznie wyjdzie Ci na dobre Miłego tygodnia! 1 Cytuj
filomena Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 hej, mysle, ze ta 2 mieczy oznacza jakis zastoj i spadek energi. Mozliwe, ze uczac sie za bardzo skoncentrujesz sie na jednym zagadnieniu. Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 ogólna aura giermek buław Trochę zabiegana będziesz, możliwa jakaś niespodziewana wiadomość, spotkanie odnowienie kontaktu z kimś. samopoczucie 3denarów Pozytywne. Zajmiesz się troszkę sobą. Dobre przygotowanie do wspomnianego egzaminu uczucia pustelnik, 8 denarów, umiarkowanie Ty chyba niekoniecznie masz teraz głowę do uczuć chyba bardziej zajmujesz się szkołą niż romansami niespodzianka królowa mieczy, 9denarów, 2mieczy powiedziałabym, że zakończenie sporu z kimś bądź dowiedzenie się ‘prawdy’ w jakimś temacie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 ogólna aura: giermek buław -> bedziesz radosna, komunikatywna,flirtujaca samopoczucie 3denarów -> dobre uczucia pustelnik, 8 denarów, umiarkowanie -> mozesz kogos poszukiwac jesli szukasz, szukanie efektywne, da ci to spokoj wew niespodzianka królowa mieczy, 9denarów, 2mieczy -> wydaje mi sie,ze zaskoczy cie to,ze zlapiesz sie na mysli,ze czasami jestes zbyt chlodna 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 ogólna aura giermek buław bardzo dobra samopoczucie 3denarów bardziej bierna niż aktywna, ale ogólnie dobre uczucia pustelnik, 8 denarów, umiarkowanie obecnie jest pochłonięta zdobywaniem wiedzy, później wszystko dojdzie do normy niespodzianka królowa mieczy, 9denarów, 2mieczy może ten zaliczony egzamin? Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 ogólna aura giermek buław energia będzie Ci towarzyszyć i entuzjazm. samopoczucie 3denarów będzie to czas dość towarzyski albo skoncetrowany na życiowych sprawach: nauce, kontaktach z innymi, ale i egzaminom. uczucia pustelnik, 8 denarów, umiarkowanie->Słońce/Koło/Mag Nie będą Ci w głowie uczucia, skupisz sie na nauce, a potem będziesz się cieszyć spokojem i tym, że już "po" niespodzianka królowa mieczy, 9denarów, 2mieczy->Sprawiedliwość myślę, że zdasz egzamin, będziesz dobrze przygotowana i może byc dobra ocena, zwłaszcza jesli egzamin jest w połowie tygodnia. Potem końcówka miesiąca odpoczynek. Udanego tygodnia i powodzenia na kolokwium Cytuj
pretoria Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Napisano 9 Grudnia 2013 Aura : wyjścia; radosna; komunikatywna; entuzjastyczna; i tak jak napisała Trida - odnowienie kontaktu, niespodziewana wiadomość\ Samopoczucie : Dobre Uczucia : Tak jak dotychczas, ale studiami zajęta nie byłam. ( pewnie się ocknę jak przyjdzie sesja ) Niespodzianka : Z niespodzianką mam dalej mały problem Kolokwium zdane oraz tak jak napisała Trida - zakończenie sporu, lecz to nie był spór, a zawieszony kontakt na jakiś czas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi