redlabel Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 jakis czas temu w pelnie ksiezyca , o polnocy uzylam laleczki voodoo ( dokladniej byl to zwykly pluszak) wbilam igle w glowe i jej nie wyjelam nie zyczylam smierci ani zle tej osobie . Nie wypowiadalam zadnych konkretnych zaklec , chcialam tylko zeby osoba zmienila swoje postepowanie , poczulam wiele emocji i rozne energie. Jakis czas pozniej isoba ta umarla na uraz glowy ... nie wiem czy to moja wina ? pomozcie prosze Cytuj
Kobalt60 Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 pomozcie prosze W czym mielibyśmy pomóc, skoro ta rzekoma osoba nie żyje?;p I co oznacza sformułowanie... poczułem różne energie? O.o Cytuj
bylica Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Bzdury. Zwłaszcza jeśli to był "zwykły pluszak", niezawierający np. włosów, paznokci, krwi, spermy czy śliny osoby, przeciwko której był użyty. Bez takich elementów nie mógł w żaden sposób przenieść na tę osobę twojego działania. Chyba że był jej własnością, np. ukochaną przytulanką. A jakiej pomocy oczekujesz? Że ktoś wskrzesi osobę, którą "zabiłaś"? To nie tutaj - może trzeba iść do kościoła i pomodlić się do Jezusa, podobno miał za życia niezłe efekty w wskrzeszaniu umarłych Wiek autorki wątku oceniłabym na poniżej 15 lat. Tak ze 12 maksymalnie. Przydałaby się jednak na forum weryfikacja wiekowa, jak mieliśmy na neopogaństwie i wpuszczanie tylko pełnoletnich... ale ze względu na rozmiar forum trudno byłoby ją przeprowadzić, a ręczne uaktywnienie przez administratorów po udzieleniu odpowiedzi przez rejestrującego się na parę standardowych pytań (skrypt wysyłający maila z pytaniami można do forum dopisać, problem w tym że ktoś musiałby czytać odpowiedzi ) byłoby chyba nierealne. Szkoda... Edytowane 2 Grudnia 2013 przez bylica Cytuj
Seid Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 A jakiej pomocy oczekujesz? Że ktoś wskrzesi osobę, którą "zabiłaś"? To nie tutaj - może trzeba iść do kościoła i pomodlić się do Jezusa, podobno miał za życia niezłe efekty w wskrzeszaniu umarłych Można też iść na stadiom jak znowu przyjedzie Czarne Mzimu... pardon ojciec Bashobora. I co oznacza sformułowanie... poczułem różne energie? O.o znaczy się prund! Brakuje nam tylko wątku typu "przyszywałam guzik, myślałam o moim ex wkłuwając i wykłuwając igłę, a potem go zasztyletowali w ciemnej bramie" - czekam, czekam może się doczekam. Cytuj
nowa_anna Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 ojj za duzo netu sie czlowiek naczyta , i potem sa skutki:-P Cytuj
little.miracle Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 a jeżeli dziewczyna mówi prawdę? naprawdę nie możemy się obronić przed takim atakiem, gdy już ktoś ma cząstkę nas w postaci krwi, włosa, itd? Cytuj
Rasphul Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Niektórzy mogą, niektórzy nie "Silniejszy duch zawsze pokona słabszego." ~Paracelsus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi