Skocz do zawartości

Jak uczuciowo jestem związana z X

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1,ogólna sytuacja między nami, nastroje panujące

3 BUŁAWY- czekanie na ruch, tęsknota

2,3 zewnętrzna postawa wobec siebie

SĄD OSTATECZNY- ja- chcę zacząć od nowa, coś wyjaśnić, zmienić

2 MIECZE- on - dokonuje wyboru

4,5 wymagania wobec siebie, zachowanie

3 MIECZE- ja- pokazuje swój smutek, rozczarowanie... demonstracja żali

7 BUŁAW- on- ma jakieś opory, ale z tym walczy

6,7 uczucia wobec siebie

2 KIELICHY - ja- kocham, chcę partnerstwa

4 MIECZE- 0n- odpoczywa

8,9 co sprawiło, że w chwili obecnej wobec siebie przyjmują dana postawę

10 DENARÓW- ja- sprawy finansowe nas oddaliły

KRÓL DENARÓW - on- zajął się interesami bo to było najważniejsze

10,11 przyszłość związku

10 MIECZY i KRÓLOWA PUCHARÓW - jej i nie wiem, bolesne zakończenie jednego cyklu i początek nowego...

Napisano

10,11 przyszłość związku

10 MIECZY i KRÓLOWA PUCHARÓW - jej i nie wiem, bolesne zakończenie jednego cyklu i początek nowego...

Opcje są dwie albo ponownie wejdziesz w ten związek - bo jesteś w Panu zakochana - i będziecie powielać te same błędy, albo z bólem serca zakończysz, bo zdasz sobie sprawę, że nic już nie da się uratować i trzeba iść ku nowemu.

Napisano

1,ogólna sytuacja między nami, nastroje panujące[/color]

3 BUŁAWY- Wyczekiwanie na ruch którejś ze stron.

SĄD OSTATECZNY- ja- chcesz wszystko naprawić, aby związek "zmartwychwstał"

2 MIECZE- on - póki co m zamknięte oczy na tę kwestię, chce odpoczynku.

3 MIECZE- ja- chyba za bardzo okazujesz mu to swoje cierpienie. To go może męczyć... Niech zobaczy, że masz swoje życie i potrafisz żyć bez niego, praktycznie zawsze to działa :)

7 BUŁAW- on- Broni się, potrzebuje swojej przestrzeni, jednocześnie odważnie stawia czoła problemom.

6,7 uczucia wobec siebie

2 KIELICHY - ja- kochasz, potrzebujesz go.

4 MIECZE- 0n- potzrebuje odpoczynku i wycofania się, to wychodzi praktycznie w każdej karcie przy nim..

10 DENARÓW- ja- finanse? Albo może przepełnienie tego związku, chęć wyciśnięcia czegoś więcej, mimo że już się nie dało.

KRÓL DENARÓW - on- zajął się sobą i swoimi sprawami.

10,11 przyszłość związku

10 MIECZY i KRÓLOWA PUCHARÓW - Tu już raczej nie ma przyszłości, już umarło śmiercią naturalną i możesz przez to pocierpieć, ale pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce i życie toczy się dalej :)

Drugą, wg mnie, mniej prawdopodobną opcją jest to, że Ty jednak zawalczysz o ten związek i coś się zmieni.

Napisano
1,ogólna sytuacja między nami, nastroje panujące3 BUŁAWY
oczekiwanie na to, aż coś się ruszy, cos się stanie, wyczekiwanie jakiejś ‘gwiazdki z nieba’, która pomoże Wam coś rozruszać.

SĄD OSTATECZNY- ja, 2 MIECZE- on -

oj oboje średnio pałacie do siebie optymizmem… Ty patrzysz na niego, aż coś zrobi a on chce ciszy, spokoju, odpoczynku. Czy nie za dużo od niego wymagasz? On może odnosić takie wrażenie.

3 MIECZE- ja , 7 BUŁAW- on-

Ty chciałabyś rozmów, emocji, słów, deklaracji a on, jak już wspomniałam, może czuć się przytłoczony i uważać, ze za dużo od niego wymagasz.

6,7 uczucia wobec siebie

2 KIELICHY – ja, 4 MIECZE- 0n

Ty nadal masz duże szczere uczucia do niego on – chce się na razie wycofać. Odpocząć. Pomyśleć w spokoju.

8,9 co sprawiło, że w chwili obecnej wobec siebie przyjmują dana postawę10 DENARÓW

KRÓL DENARÓW

wydaje mi się, że wymagasz więcej, niż można osiągnąć na chwilę obecną z tego związku a on – chyba ucieka w prace. W swoja jaskinię.

10,11 przyszłość związku

10 MIECZY i KRÓLOWA PUCHARÓW

powiedziałabym, ze jeśli porozmawiacie a Ty będziesz bardzie wyrozumiałą to wiele może się zmienić. Tutaj dołożyłabym kartę radę lub cos w podobie.
Gość Euterpe
Napisano
1,ogólna sytuacja między nami, nastroje panujące3 BUŁAWY

jest odległość, może też jest ktoś trzeci - nie koniecznie dziewczyna, może być jeszcze praca, kumple, rodzina, gra komputerowa...

SĄD OSTATECZNY- ja, 2 MIECZE- on

Ty pragniesz odnowienia związku, zaczęcia wszystkiego od początku, ale już z nowymi doświadczeniami

on jest zamknięty, nie pozwala zbliżyć się do siebie

3 MIECZE- ja , 7 BUŁAW- on

Ty byś chciała, aby powiedział to, co mu leży na sercu - to co do Ciebie czuje, że mu przykro, czuje się samotny itp... no i kontaktu, chociażby internetowego.

on chce, abyś się od niego na jakiś czas odsunęła

6,7 uczucia wobec siebie

2 KIELICHY – ja, 4 MIECZE- 0n

Ty nadal widzisz w nim partnera, kompana, dobrze Ci z nim

u niego uczucia się ostudziły, są chłodne, nic nie robi w tym kierunku, aby Ci je okazać, no bo i tak ich nie ma, chyba coś w nim umarło lub wypaliło się

8,9 co sprawiło, że w chwili obecnej wobec siebie przyjmują dana postawę10 DENARÓW

KRÓL DENARÓW

chcesz rodziny, stabilizacji, życia na odpowiednim poziomie, może wspominałaś mu, że już czas na rodzinę, chcesz dzieci itp?

może praca, rada znajomego/krewnego, nuda, bierność, brak uczuć...

10,11 przyszłość związku

10 MIECZY i KRÓLOWA PUCHARÓW

nie zapowiada się w jasnych barwach :( Widać tutaj śmierć, koniec pewnego etapu w życiu, dość przykry w połączeniu z królową kielichów może jeszcze przez niego płakać. Widać tutaj samotność...

Napisano

Witaj,

1,ogólna sytuacja między nami, nastroje panujące

3 BUŁAWY-

Tak to moze byc tesknota, ale takze czekanie (na karcie osoba czeka), ale takze jakies moze oddalenie, w fizycznym aspekcie badz emocjonalnym. Moze on w podrozy jest, itd.

SĄD OSTATECZNY- moze ty chcesz sie uwolnic od niewygodnej sytuacji (na karcie mamy uwolnione osoby), albo chcialabys z nim zalozyc rodzine (na karcie rodzine mamy). Albo przybierasz taka postawe, osoby uwolnionej od tego.

2 MIECZE- on -

W jego glowie jest wielka niewiadoma, zwątpił, nie wie co zrobic, jest niezdecydoawany. Albo tak jak piszesz chce dokonacw yboru.

3 MIECZE- ja- pokazuje swój smutek, rozczarowanie... demonstracja żali

Tak, ty moglas sie rozczarowac, byl zal, smutek, moze takze placz, serce krwawi.

7 BUŁAW-

A w nim jest jakas walka, konflikt, albo zazdrosc, badz rywale, itd.

6,7 uczucia wobec siebie

2 KIELICHY -

Tak, ty mozesz sie czuc wciaz zakochana

4 MIECZE- 0n-

A on zmeczony ta relacja, albo ta sytuacja mu sie wydaje chora, na karcie mamy czlowieka ktory lezy, chory, Moze tez on sie troche wychlodzil emocjonalnie, albo jest chory.

10 DENARÓW-

Tak to mogly byc sprawy finansowe, albo majatkowe, badz sprawy zwiazane z domem, albo jakies inne inwestycje, rodzinno - finansowe.

KRÓL DENARÓW - on-

Tak on moze byc pochlonioety swoja praca, sytuacja finansowa, jest zapracowany.

10,11 przyszłość związku

Oh 10 mieczy moze mowic o koncu zwiazku, o symbolicznej smierci relacji, takze cos was wrecz wewnetrznie zabiję (na karcie martwy mezczyzna), a krolowa kielichow, moze jakas inna sie tam kobieta pojawi. Krolowa kielichow to tez matka.

Trzymaj się.