joana_o Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Król Pucharów, 2 Monety, Królowa Monet suma Słońce No nie cóż za zagęszczenie kart dworskich. Patrzę i patrzę i wypatrzeć nie mogę. No dobra próbuję... Chyba bardzo dobre nastawienie wobec mnie jakiegoś Pana, który udzieli mi wsparcia\pomocy najprawdopodobniej w kwestiach zawodowych. Cytuj
Trida Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Król Pucharów, 2 Monety, Królowa Monet suma Słońce Jakieś spotkania Ci się nie szykują w sprawie pracy? Bo tutaj bym powiedziała, że jakiś wyjazd / spotkanie służbowe, możliwe jakieś dodatkowe obowiązki. Ale tydzień ogólnie na plus Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 może spędzisz trochę czasu więcej ze swoim mężczyzną? współpraca też może być, ale dwa denary to także pewne wahania, w którą stronę iść, co zrobić... Cytuj
panna.marta Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 obstawiam,ze bedziesz podejmowac decyzje ws jakiegos pana, raczej bedzie to dobra decyzja Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Możesz mieć miłą wymianę wiadomości z panem. Może też pomóc w sprawach zawodowych albo doradzić w kwestii finansowej. Cytuj
joana_o Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 WERYFIKACJA: Współpraca z Panem, który w pewnym sensie opiekuje się mną i jest bardzo pomocny:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi