panna.marta Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Co mnie czeka w nowym tygodniu tj 2.12-8.12? 3 buław, 9 buław, umiarkowanie XIV dołożone słońce XIX-> mag I nie wiem, może nie chęć przed zmianami? odpoczynek. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 trochę stanie w miejscu, obserwowanie, pilnowanie - taki ruch w bierności. Później powinno być dobrze, w normie, wyrównane, przywrócone do równowagi. Pod koniec tygodnia Słoneczko Może akurat zdarzy Ci się coś, co Cię uraduje, coś przyjemnego, nie licząc tego, że weekend też wprawia w dobry nastrój Cytuj
joana_o Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Będzie w Tobie chęć zrobienia czegoś zupełnie nowego. Plan tego będziesz układać w swojej głowie. Jednak w nadchodzącym tygodniu będziesz tylko rozmyślać nad tym\planować i nie odważysz się "wypłynąć na szerokie wody", odłożysz realizację tego pomysłu na później:) 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Możesz chcieć zrobić coś nowego albo będziesz miała przed sobą fajną perspektywę, ale się wycofasz. Pomyślisz, że wolisz nie robić kroku do przodu, bo jest Ci dobrze tak jak teraz... Możesz tez chcieć utrzymać, np. znajomość na tym etapie co teraz. Generalnie dobry czas, spokojny Cytuj
Trida Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 na początku trochę zalatana, zabiegana ale pod koniec tygodnia odetchniesz w 3 buław możesz dostać fajna propozycję, ale chyba nie skorzystasz. Nie planujesz też przypadkiem pobiegać po sklepach w tym tygodniu ? Cytuj
pretoria Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 Może będziesz musiała o coś zawalczyć, ale na pewno Ci się to uda. Ja myślę, że ten tydzień będzie dobry Cytuj
gucio19 Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 początkowo może coś w rodzaju niechęci, bierności, potem się ożywisz. tydzień skończy się b.dobrze:) może jakiś pan się pojawi? Cytuj
panna.marta Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Napisano 3 Grudnia 2013 dziekuje, rzeczywiscie w poniedzialek mialam jakiegos dola Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi