Skocz do zawartości

nowy tydzien 2-8.12 panna marta

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mnie czeka w nowym tygodniu tj 2.12-8.12?

3 buław, 9 buław, umiarkowanie XIV dołożone słońce XIX-> mag I

nie wiem, może nie chęć przed zmianami? odpoczynek.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

trochę stanie w miejscu, obserwowanie, pilnowanie - taki ruch w bierności. Później powinno być dobrze, w normie, wyrównane, przywrócone do równowagi. Pod koniec tygodnia Słoneczko :) Może akurat zdarzy Ci się coś, co Cię uraduje, coś przyjemnego, nie licząc tego, że weekend też wprawia w dobry nastrój :)

Napisano

Będzie w Tobie chęć zrobienia czegoś zupełnie nowego. Plan tego będziesz układać w swojej głowie. Jednak w nadchodzącym tygodniu będziesz tylko rozmyślać nad tym\planować i nie odważysz się "wypłynąć na szerokie wody", odłożysz realizację tego pomysłu na później:)

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Możesz chcieć zrobić coś nowego albo będziesz miała przed sobą fajną perspektywę, ale się wycofasz. Pomyślisz, że wolisz nie robić kroku do przodu, bo jest Ci dobrze tak jak teraz... Możesz tez chcieć utrzymać, np. znajomość na tym etapie co teraz. Generalnie dobry czas, spokojny ;)

Napisano

na początku trochę zalatana, zabiegana ale pod koniec tygodnia odetchniesz :)

w 3 buław możesz dostać fajna propozycję, ale chyba nie skorzystasz.

Nie planujesz też przypadkiem pobiegać po sklepach w tym tygodniu :)?

Napisano

Może będziesz musiała o coś zawalczyć, ale na pewno Ci się to uda. Ja myślę, że ten tydzień będzie dobry ;)

Napisano

początkowo może coś w rodzaju niechęci, bierności, potem się ożywisz. tydzień skończy się b.dobrze:) może jakiś pan się pojawi? :)

Napisano

dziekuje, rzeczywiscie w poniedzialek mialam jakiegos dola :(