MM19 Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 zrobiłam rozkład na 3 karty 1. Czy on kocha? 2. Czy chce być w związku z os. pytającą? 3. Co zamierza zrobić? Karta 1- 10 kielichów- bardzo dobra karta, najwyższa z kielichów dla związku, wróży spełnienie, wielką miłość Karta 2- Walet Monet- i tu kompletnie nie wiem, mam problem z interpretacją Karta 3- Słońce- również dobra karta miłosna, wróży związek i pozytywny wydźwięk po jakimś kryzysie co sądzicie? słońce mówi o jakich zamierzeniach? i co z tym waletem? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Żywi do niej ciepłe, serdeczne uczucia, może uważa ją już za swoją rodzinę. Osoba jest sama, może na razie bada sytuację, ogląda wszystko z każdej strony, chce się upewnić lub jeszcze nacieszyć tym stanem. Zamierza cieszyć się tym wszystkim, co już ma, chyba nic nie zrobi, to taka karta radości, odczuwanie szczęścia z tego co jest teraz. Cytuj
Trida Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 zrobiłam rozkład na 3 karty1. Czy on kocha? 10 kielichów tutaj fajna karta ale miłości tu jeszcze wg mnie nie ma. Są ogromne ciepłe uczucia na pewno, chęć przebywania z tą osobą i widać, ze niedaleko do miłości i związku 2. Czy chce być w związku z os. pytającą? Walet Monetjeszcze nie teraz, to nie ten czas. Kolega chce jeszcze trochę czasu 3. Co zamierza zrobić? – Słońce póki co – nie za wiele. Cieszyć się z tego, co jest, spędzać razem czas itd. Chociaż Słońce też może sugerować lekkie poruszenie, małe ciche wyznanie Cytuj
Cata Rina Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) 10 KIELICHÓW - kolega jest osobą bardzo spragnioną miłości. Bardzo lubi osobę pytającą ale ... czytaj poniżej : PAŹ MONET - moim zdaniem karta w tym rozkładzie mówi raczej o powolnym zaciśnięciu więzi między nimi, na pewno zależy mu na przyjaźni z pytającą. Jest to osoba, która nie zako****e się zbyt szybko, potrzebuje czasu i silnych fundamentów(bezpieczeństwa, zaufania, stabilności, czasem komfortu) ażeby dojrzeć i uświadomić sobie co czuje. Tak więc najpierw solidny fundament czyli przyjaźń i dużo pracy, a kiedy już się zakocha będzie to trwałe, bardzo szczere i "dorosłe" kochanie. Jest osobą bardzo rozsądną, nie zrobi niczego pochopnie w stosunku do pytającej. SŁOŃCE - na pewno zamierza się z pytającą zaprzyjaźnić, a karty sprzyjają temu, jak i miłości. Póki co będzie się cieszył z tego co ma, czyli z jej dobrego towarzystwa. To jest czas dla niej, powinna być sobą , szczerością i pozytywną energią da mu radość... UWAGA :tylko go nie naciskać, nic na siłę , on musi sam powoli się do pytającej przekonać Pozdrawiam serdecznie Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Cata Rina Cytuj
Sanya Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 Moim zdaniem żywi do niej serdeczne uczucia (10 kielichów), natomiast jawi się jako osoba nieco niedojrzała, która musi się jeszcze czegoś douczyć, która być może nie do końca jest gotowa na związek. On chce być w związku, wychodzić będzie z inicjatywą (paź monet), ale tutaj bardziej poprzez przyjaźń, powolne zacieśnianie więzów będzie się to odbywać, mówi o tym słońce. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi