Skocz do zawartości

Duszenie czarnego kota, ojciec, zakupy, kobieta, uczucie pragnienia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem sen.. no niby nic specjalnego :|

Wyglądam przez okno i widze jak ojciec trzyma na rekach czarnego kota, po chwili tego zwierzaka zaczyna dusić ;p siadam przy biurku i pojawia sie podobny, mały czarny kot.. pomyslałem ze skoro ojciec moze to czemu ja nie. i tak go złapałem... slyszalem jak piszczy czy jęczy, nie wiem jak to nazwac. jak przestal sie ruszac, wsadzilem go do szuflady i wyszedlem z pokoju :]

Ma ktos pomysl jak to zinterpretować?:D

pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Czarny Kot duszony przez ojca oraz kot duszony przez Ciebie może oznaczać ,iż w waszym życiu być może, pojawiły/pojawił się osoby/osoba nie godne zaufania .

W twoim przypadku chowasz kota do szuflady -może oznaczać to iż nie chcesz się tych osób/osoby pozbyć ze swego otoczenia, z jakiegoś tam powodu.

Mam pytanie czy w ostatnim czasie, nie poznaliście osób którym zależny na waszej znajomości?

A może ostatnio rozmawiałeś o kotach lub je oglądałeś?

Edytowane przez _Domi_
Gość winteer
Napisano

Najwyraźniej ojciec jest dla Ciebie autorytetem i bierzesz z niego przykład - skoro on dusi kota to Ty też...

Gość greg639
Napisano

biedne zwierzaki, nie róbcie tego więcej ;)

Napisano

Dominika111

zawsze poznawalem pelno osob, taki juz moj zawod, ale nigdy nie mialem takiego snu.. ojciec w jakims stopniu jest dla mnie autorytetem, to prawda ;p a moze to byc powiazane z brakiem zaufania w moim zwiazku? nie wiem czemu o tym pomyslalem ale jakos tak czuje... a tak na marginesie juz, przyznam ze dzisiaj mialem tez dziwny sen,pamietam go dokladnie;p

i zeby mi ktos nie pomyslal ze mialem trudne dziecinstwo ;D

Napisano

We śnie :

Bierzesz przykład z ojca, robisz to samo lecz chowasz do szuflady.

Wiec może to być ten brak zaufania w związku i wspólnie o tym nie rozmawiacie , a Ty zawsze gdzie głęboko chowasz w sobie .

Chowasz do szuflady -smutki ,zmartwienia.Udajesz ze tego nie ma lub nie chcesz na to patrzeć.

Napisano

Czyli to kwestia zaufania... chcesz mi powiedziec ze moja podswiadomosc wysyla impuls ktory relacjonuje wydarzenia i tworzy obrazy podczas mojego snu, ktore w jakims stopniu maja odzwierciedlenie w zyciu codziennym?

Napisano

Wydaje mi się, iż chcesz się pozbyć braku zaufania lub podejrzliwość w niewłaściwy sposób. Chowasz i ukrywasz swoje obawy .Czarny kot wydaje się być, tego odpowiednikiem.

Napisano

A mogla bys mi pomoc zrozumiec dzisiejszy sen? bo nie ukrywam, nie codzienne mi sie cos sni, wlasciwie bardzo rzadko...

Napisano

sen trwal wydawac by sie moglo nie tak krotko a spale tylko godzine...

wielki sklep,jestem z matka i siostra na zakupach. chce wziac wozek, odwracam sie a za mna stoi mloda blondynka, dodam ze to byl ostatni wehikol w pomieszczeniu. wzialem czterokolowiec i poszedlem do matki. chodzimy po sklepie i mowie ze chce mi sie pic i chcialbym cos wziac, matka mowi ze za chwile.. idziemy dalej, mijamy jakiej polki.. znowu mowie to samo, i kolejny raz i nastepny, ze chcialbym cos do picia. w koncu matka mowi ze nie wolno mi nic wziac.chcialem wyjsc, odwrocilem sie i znowu zobaczylem ta sama blondynke,stala za mna z koszykiem w reku. krzyknalem tylko ze wychodze,matka wziela wozek i wyklęła mnie na caly glos. kiedy wrocilem do domu to matula zachowywala sie jakby nic sie nie stalo :|

ja sie gubie w tych snach...

Napisano

Interpretacja o 22:00 powinna być gotowa.

Napisano
sen trwal wydawac by sie moglo nie tak krotko a spale tylko godzine...

wielki sklep,jestem z matka i siostra na zakupach. chce wziac wozek, odwracam sie a za mna stoi mloda blondynka,

-ten fragment –zwykła sytuacja ,prawdopodobnie zapamiętana z życia

Blondynka –jeśli była ładna dla Ciebie ,to prawdopodobnie obiekt pożądania.Występuje na początku snu tak jak była wstępem i miała tu ona główne znaczenie.

dodam ze to byl ostatni wehikol w pomieszczeniu. wzialem czterokolowiec i poszedlem do matki.

-tutaj chyba ukazuje się to co otrzymujesz od świata , czujesz się poszkodowany .

Tak jak by wszystko co najlepsze było już po za Twoim zasięgiem.

chodzimy po sklepie i mowie ze chce mi sie pic i chcialbym cos wziac, matka mowi ze za chwile.. idziemy dalej, mijamy jakiej polki.. znowu mowie to samo, i kolejny raz i nastepny, ze chcialbym cos do picia. w koncu matka mowi ze nie wolno mi nic wziac.

-akcja dzieje się w sklepie , (sklep to dużo różnego typu towaru ,bogactwo) chodzisz pomiędzy tym i chce Ci się pić –oznacza to pragnienia ,mogą one dotyczyć właśnie tej pewnej kobiety(jako symbol) która pokazała się wcześniej ,pragniesz miłości ,bliskości –

Może ciągle napotykasz w swoim życiu pokusy i tutaj bardziej bym na to postawiła.

W mniejszym stopniu bym twierdziła ze pragniesz rzeczy materialnych ale nie wykluczam.

chcialem wyjsc, odwrocilem sie i znowu zobaczylem ta sama blondynke,stala za mna z koszykiem w reku. krzyknalem tylko ze wychodze,matka wziela wozek i wyklęła mnie na caly glos. kiedy wrocilem do domu to matula zachowywala sie jakby nic sie nie stalo :|

ja sie gubie w tych snach...

-Na koniec znów ta blondynka (kobieta) – więc ,nie zaspokojenie pragnienie miłości ,no i ta pokusa . Pomimo wyraźnych starań i nie możesz czegoś osiągnąć, zdobyć ,w efekcie stajesz się nerwowy .

Nie wiem w jakim jesteś wieku ale możliwe że przechodzisz jakiś burzliwy okres w swoim życiu.

Sen bym zakwalifikowała do przekazu-erotycznego.

Takie jest moje zdanie na temat Twoje snu.

Napisano

Dałas mi do myslenia teraz ;p czyli powinienem skupic sie na tej dziewczynie? i to w niej dopatrywac sie ukrytego przekazu:)

czyli to co przechodze teraz lub przechodzilem niedawno odbija sie w moich snach?

jakos nie pomyslalem ze jakos 19 latek moge miec nie zaspokojone pragnienie milosci, ale to moze mi sie tak zdawac:)

dziekuje za wyczerpujaca wypowiedz :)

Napisano

Głównym symbolem w Twoim śnie jest pragnienie picia ,czyli tutaj pożądanie, pokusy erotyczne.

Możliwe że w swoim życiu często napotykasz jakieś pokusy - pokusą może być dla Ciebie dziewczyna -blondynka :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...