Bellcia Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) 1.Jak wygląda obecnie moja sytuacja uczuciowa? 2buław poszukiwanie partnera na stałe, zakochanie (jego ,moje, czy nas obu?) 2. Co czuję do tego mężczyzny? 7mieczy moje wycofanie się, ale nie zrezygnowanie do końca 3. Kim on jest dla mnie? 8pucharów uważam że on nie wie czego chce, jego rozczarwanie feralną rozmową 4. Jak postrzegam naszą relację? sąd wartościowa miłość? 5. Co on czuje do mnie? 4monet ukrywa uczucie, ale może są one 6. Kim jestem dla niego? 5buław uważa że jestem przyjacielska, wrażliwa, ale się stawiam, jestem natarczywa? 7. Jak on postrzega naszą relację? głupiec Pierwsza faza związku, poznawanie się, zakochanie od pierwszego wejrzenia, ślepa miłość? lub na odwrót przygodna 8. Jaki potencjał tkwi w naszej znajomości? 10Pucharów rozwiązanie konfliktu... dogadanie się, harmonia 9. Co utrudnia relację i jej rozwój? 8mieczy jego milczenie, trzymanie się swojego przez niego jego złej interpretacji 10. W jakim celu się poznaliśmy? 3mieczy oboję po złych związkach poznaliśmy sie by się połaćzyc ale to za optymistyczna wersja, plus podobne zainteresowania 11. W jaki sposób powinnam postępować, żeby sytuacja rozwinęła się w sposób jak najbardziej korzystny dla nas obojga? Słońce przeczekać kryzys? TY- królowa mieczy udaję twardą, chłodną, ale w środku cierpię ON- 6pucharów dobrze się przy mnie czuje RADA- sąd poczekać, nieoczekiwane wydarzenia TŁO- 6mieczy zmiany? trudne rozmowy, decyzje PRZYSZŁOŚĆ- księżniczka pucharów tu mam problem niby spełnienie życzeń. ale. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Caliel Cytuj
Caliel Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Hmmm W maju, czerwcu były dotykania, obejmowania, miziana. Później przerwa w kontaktach. Rozmowa, czy on coś czuł, domyślił się że ja coś czuję przy okazji. Doszło do nieporozumienia, walki słownej. Uznał że go oskarżam o to co robił, a ja tylko się pytałam. Wcześniej w maju nie reagowałam zbytnio na to co robił Ale jak to ma sie odniesc do kart? Zgodnie z regulaminem, powinnas wlozyc troche wysilku w interpretacje. Pozdrawiam. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Caliel Cytuj
Caliel Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 Oj dziewczyno Poprawiasz posty klikajac na edytuj zaraz Ci z tym pomoge Cytuj
Bellcia Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Napisano 2 Grudnia 2013 Nie zdąrzyłam bo napisałaś, więc dopisałam kolejny post, żebyś zauważyła . Ok czekam, dzięki Cytuj
gucio19 Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) 1.Jak wygląda obecnie moja sytuacja uczuciowa? 2buław izolacja,niechęć wobec tego mężczyzny,mozliwe ze masz jakies perspektywy i musisz dokonać wyboru miedzy nim a kims innym poszukiwanie partnera na stałe, zakochanie (jego ,moje, czy nas obu?) 2. Co czuję do tego mężczyzny? 7mieczy moje wycofanie się, ale nie zrezygnowanie do końca 3. Kim on jest dla mnie? 8pucharów uważam że on nie wie czego chce, jego rozczarwanie feralną rozmową kims kto wraca i odchodzi, nie pali za sobą mostow 4. Jak postrzegam naszą relację? sąd to też znajomi,przyjaciele, rodzina wartościowa miłość? 5. Co on czuje do mnie? 4monet jest skupiony na sobie raczej ukrywa uczucie, ale może są one 6. Kim jestem dla niego? 5buław konkurencją?uważa że jestem przyjacielska, wrażliwa, ale się stawiam, jestem natarczywa? 7. Jak on postrzega naszą relację? głupiec raczej jako coś przelotnego Pierwsza faza związku, poznawanie się, zakochanie od pierwszego wejrzenia, ślepa miłość? lub na odwrót przygodna 8. Jaki potencjał tkwi w naszej znajomości? 10Pucharów duzy rozwiązanie konfliktu... dogadanie się, harmonia 9. Co utrudnia relację i jej rozwój? 8mieczy jego milczenie, trzymanie się swojego przez niego jego złej interpretacji 10. W jakim celu się poznaliśmy? 3mieczy oboję po złych związkach poznaliśmy sie by się połaćzyc ale to za optymistyczna wersja, plus podobne zainteresowania 11. W jaki sposób powinnam postępować, żeby sytuacja rozwinęła się w sposób jak najbardziej korzystny dla nas obojga? Słońce być cieplo nastawiona do niego przeczekać kryzys? TY- królowa mieczy udaję twardą, chłodną, ale w środku cierpię królowa raczej nie cierpi,stanowczo odcina się ON- 6pucharów wspomina przeszlosc dobrze się przy mnie czuje RADA- sąd zaakceptować obecny stan, nie ignorować ewentualnej wiadomosci poczekać, nieoczekiwane wydarzenia TŁO- 6mieczy może odleglosc? zmiany? trudne rozmowy, decyzje PRZYSZŁOŚĆ- księżniczka pucharów otrzymasz wiadomość,moze jakas randka tu mam problem niby spełnienie życzeń. ale. jestem początkująca także potraktuj to z dystansem pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia 2013 przez gucio19 Cytuj
Bellcia Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Napisano 2 Grudnia 2013 generalnie odpuścić? wspomina przeszłość: to co się działo między nami czy coś co tylko u niego było z kimś innym? Cytuj
gucio19 Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 Raczej to co miedzy wami:) rob co Ci serce dyktuje, ono najlepiej wie Cytuj
Bellcia Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Napisano 3 Grudnia 2013 Chyba odpuszcze szkoda... on ucieka dosłownie przede mna- ocywiście kiedy nie zagaduję też... więc.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi