Skocz do zawartości

Czy uda mi sie wyjechac w tyg.?

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nayala
Napisano

Do Gorzowa wraz Anią W w TYgodniu,a dokladniej w piatek.? Moglabym poprosc kogos o karty?

Napisano
Do Gorzowa wraz Anią W w TYgodniu,a dokladniej w piatek.? Moglabym poprosc kogos o karty?

9 Monet, Pustelnik, Sąd suma Cesarz

Niestety nie ma tu typowych kart podróży. Widać twoją determinację w dążeniu do celu ale później zaczniesz zastanawiać się co dla Ciebie jest najlepsze. W efekcie możesz uznać, że to wcale nie jest ten wyjazd z pytania powyżej i obrać zupełnie nowy cel...

Gość Nayala
Napisano

asiu dziekuje.oby jednak wyjechala..

a moglabgm prosic o inne karty?bd wzieczna......:

Czy Monsur jest wobec mnie szczery...i czy to co pisal o bylej jest prawda ? Jak ta znaj. sie rozwinie:) bd wdzieczna;-) jak potoczy sie znajomosc z nim? 3 pyt.

Gość Nayala
Napisano

hm mni sie wydaje,ze i sie uda bo 9 to spelnienei ;-)

Gość Nayala
Napisano

prezenty jzu pokupowane, a wiec.........mogę jechac ;-))

Napisano
asiul a zerkniesz mi na pytania wyzej :)?

Słońce dziś już nie dam rady. Jeśli nikt mnie nie uprzedzi jutro wieczorem zerknę:)

Napisano
asiu dziekuje.oby jednak wyjechala..

a moglabgm prosic o inne karty?bd wzieczna......:

Czy Monsur jest wobec mnie szczery...i czy to co pisal o bylej jest prawda ? Jak ta znaj. sie rozwinie:) bd wdzieczna;-) jak potoczy sie znajomosc z nim? 3 pyt.

Zadałam 2 pytania kartom

1. Jakie są intencje M wobec N?

8 Monet, As Mieczy, 8 Mieczy suma Papież - Wy się z pracy, szkoły znacie? A może poznaliście się przez internet i jest to znajomość na odległość? Jego interesuje znajomości na poziomie intelektualnym, na nic więcej raczej nie może sobie pozwolić, nie to ze nie chce, ale po prostu nie może (8 mieczy - coś go "ogranicza", nie mama pola manewru). 8 mieczy może czasami symbolizować mistyfikację, więc Pan może też coś przed Tobą ukrywać, celowo wprowadzać w błąd, udawać kogoś innego.

2. Jak potoczy się znajomość z nim? - wróżba na 3 najbliższe miesiące

4 Puchary, Król Mieczy, 5 Buław suma Kochankowie - Nie wydaje mi się, żeby znajomość jakoś znacząco wyszła poza ramy jakie ma teraz, chociaż okazji może nie brakować to najprawdopodobniej nie zostaną one wykorzystane.