ivi123 Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Poprawiam...relacja między dwiema osobami - chęć naprawienia przez X związku, który się jakiś czas temu zakończył ŚMIERĆ, KRÓLOWA PUCHARÓW, AS BUŁAW Faktycznie związek się zakończył może przez kobietę, w tej chwili jest chęć działania Edytowane 4 Grudnia 2013 przez ivi123 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 Śmierć może mówić o tym , co już się stało, czyli rozpad, kolejna karta obrazuje bierność, dopiero po jakimś czasie zrodzi się potencjał. Działanie a chęć działania to dwie różne rzeczy. Cytuj
gucio19 Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 relacja między dwiema osobami - chęć naprawienia przez X, kiedy związku już nie ma ŚMIERĆ, KRÓLOWA DENARÓW, AS BUŁAW ->KOLO FORTUNY zawsze zadziwia mnie śmierć, bo może oznaczać całkowity koniec znajomości lub koniec złej sytuacji pomiędzy osobami i poczatek czegos nowego.... ŚMIERĆ, KRÓLOWA PUCHARÓW, AS BUŁAW- CESARZOWA/ŚMIERĆ=WIEŻA masakra jakaś... coś się skończyło, ale i tak ta sytuacja wywróci się jeszcze do góry nogami, coś się stanie Raczej będzie ciagla zmiana, może postaw jakiś większy rozkład Cytuj
ivi123 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Napisano 3 Grudnia 2013 dzięki... poczekam troszkę i tak zrobię, chociaż jeśli pytałam o tą osobę w innym aspekcie, też wyszła mi ŚMIERĆ a na końcu rozkładu WIEŻA. Jejku nie wiem co to może znaczyć ale trochę mnie przeraża. Cytuj
ivi123 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Napisano 3 Grudnia 2013 znalazłam coś takiego, ale jakoś optymistycznie napisane... Śmierć- Wieża zmiany, które wyniosą człowieka na szczyt; zmiana miejsca zamieszkania, przeznaczenia budynku; siła pozwalająca zacząć od nowa; poprawa sytuacji mieszkaniowej.Transformująca praca nad zmianą w podejściu do życia; człowiek, który widzi własne ograniczenia, ale pracuje nad ich pokonaniem; silna wola w osiąganiu postawionych celów. Forum Ezoteryczne Ezofrix - Karty Tarota - Arkana Wielkie i Małe - Śmierć Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 relacja między dwiema osobami - chęć naprawienia przez X, kiedy związku już nie ma ŚMIERĆ, KRÓLOWA DENARÓW, AS BUŁAW->KOŁO/MAG; HB - UMIARKOWANIE/KAPŁAN pani w tej relacji mocno postawi na swoim w zależności czego pragnie może to być nowy początek albo odsunięcie od siebie Pana. ŚMIERĆ, KRÓLOWA PUCHARÓW, AS BUŁAW-> CESARZOWA tu nie wiem czy po asie buław jest dociągnięta cesarzowa czy to suma...to na inne osoby? No i czy to samo pytanie? tutaj widać Pani stanowczość, ale i naturę dobroduszną, mimo to postawi Pani ostro na swoim i huknie, a Pan tylko może kurz oglądać za Panią. Odnoszę ogolnie wrażenie, że pytająca wyciągła karty pod wpływem własnych emocji i jesli karty były na dwie rożne relacje to niestety ale myslę że wyciągnęła swój własny stosunek do tego. Może sie mylę... Cytuj
ivi123 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Napisano 3 Grudnia 2013 próbowałam sumować karty stąd cesarzowa i reszta, ale chyba sumowanie mi trochę cienko wychodzi To jest ta sama relacja i emocje już jakiś czas temu odeszły ode mnie, a X pojawia się w moim życiu z jakimiś podchodami, a ja zupełnie nie wiem o co chodzi... ech...życie Cytuj
Czarownica Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Czy chodzi o to, jak relacja się potoczy, czy o co dokładnie? Nie napisałaś pytania... Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Czarownica Cytuj
ivi123 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Napisano 4 Grudnia 2013 czy X chce naprawic relację ze mna Cytuj
Czarownica Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 To popraw proszę pierwszego posta zgodnie z regulaminem. Jeśli chodzi o te karty, to również dalej nie wiem czy tam jest królowa pucharów czy denarów w końcu? Napisz to czytelnie, to wtedy będzie można się wypowiedziec konkretnie, a nie błądzić we mgle, bo teraz to nawet nie wiem czy pokazałaś sie tam tylko Ty czy jeszcze jakaś inna laska i czy pytanie było jedno czy dwa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi