Skocz do zawartości

Witam, bardzo proszę o konsultację ;)

MM19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zrobiłam rozkład na 3 karty i nie do końca jestem pewna jednej, a mianowicie 1.

1. Sytuacja związku w jego ocenia- 8 denarów- wskazuje na to, że on chce jeszcze pracować nad tym związkiem.

2. Ocena w jej sytuacji- Wieża- wskazuje na rozstanie, kłótnie, jakiś nagły wstrząs, moim zdaniem to nastąpiło albo nastąpi szybko bardzo

3. Finał- Paź Mieczy- też nie zwiastuje niczego dobrego, zestawiając z Wieżą moim zdaniem to koniec związku.

Dodam, że zapytałam jeszcze konkretnie czy rozstanie już nastąpiło i pojawiła się karta Koło Fortuny, która w połączeniu z powyższymi kartami może oznaczać zmianę obecnej sytuacji.

Co Wy na to? :)

Edytowane przez MM19
Napisano

witaj:), czy ten rozkład dotyczy ciebie?

a pytanie drugie" ocena w jej sytuacji" - o co chodzi w tym pytaniu???

Napisano

Nie, on nie dotyczy mnie. Z ciekawości zapytałam sama o kogoś innego.

W sensie "Sytuacja związku w jej ocenie". ;)

Napisano

Aha, w tarocie nie stawia się pytań z ciekawości na osoby trzecie, to nie etyczne,,

Napisano

Kobieta uważa, że relacja uległa destrukcji, natomiast należy zauważyć, że wieża nie oznacza całkowitego zniszczenia, gdybyś dobrała kartę, mogłabyś zobaczyć czy ona jeszcze widzi jakąś szansę na budowanie czegoś na nowych fundamentach. Co do 8 monet może oznaczać też pracę nad związkiem, nad relacją. Warto zauważyć, że denary nie noszącą w sobie aspektu emocjonalnego :) Na przyszłość są sprzeczki słowne, jakieś złośliwości, jedno drugiego będzie chciało "uszczypnąć", bo pazie mieczy dla mnie takie właśnie są - troszkę nietaktowne, złośliwie, czające się gdzieś tam za rogiem i obserwujące, po to by zaraz zrobić komuś jakiś siarczysty przytyk :D

Pozdrawiam :)