Skocz do zawartości

zlorzeczenie osoby z otoczenia

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Od dłuższego czasu czuję że coś nade mną wisi; pozrywałam trochę kontaktów i zastanawiam się czy to mogło mieć jakiś wpływ.

Z ciekawości postawiłam karty na uczucia tych osób, przy jednej był ciezki układ, w necie przeczytałam ze oznacza rzucenie uroku.

Podpytałam 2 niezależnych tarocistów czy jest ktoś taki - podobno tak ale jest problem z określeniem plci, jedna osoba twierdzi, ze to kobieta bylego, a druga-ze jakiś mezczyzna który miał jakies nadzieje w przeszlosci-opis nie pasuje do bylego, z którym kontakt od roku mam sporadyczny z racji odleglosci, ale tez tego, ze jest już w związku z jakas dziewczyna.

Zapytalam czy jest ktoś taki w otoczeniu :

5 pucharów As pucharów As denarow As mieczy Kapłanka p.o 2 buław Król denarów->Gwiazda

Nie wiem jak ugryźć te 3 asy ,ale patrząc dalej 2 buław to partnerstwo i Król denarów -sygnifikator osoby?

dla pewności zapytałam jeszcze raz;

8 pucharów 5 buław Mag p.o Śmierć p.o->Diabel

Chyba jest ktoś taki ;diabeł/mag

Kto to może być ;

Sąd Cesarz Paź pucharów Paź Mieczy Diabel p.o Mag p.o Świat p.o 5 mieczy->Sąd

Nie wiem czy tu chodzi o jedną osobę o paru twarzach czy jest tych osób więcej. Na pewno jest to ktoś z otoczenia(może w przeszlosci go odrzucilam i do tej pory ma jakas zadre?)młody,msciwy /diabel,mag-znowu/ ,zraniony, upokorzony

Z jakiego powodu mi zle zyczy ?

Przed zadaniem tego pytania wypadła Wieża p.o +Koło , potasowałam karty i zadałam to pytanie, i znowu te same karty /

Koło Wieża p.o 6 mieczy Świat 6 den p.o - > Cesarzowa

Może ta osoba czuje się wykorzystana. Koło+odwrócona wieża-nagły wstrząs,Świat-oddalenie. A ta Cesarzowa kim może byc?

Nie jestem jeszcze wprawiona, wiec będę wdzieczna jeśli ktoś mi pomoze w odczycie :)

Edytowane przez gucio19
Gość Daffne
Napisano

Zapytalam czy jest ktoś taki w otoczeniu :

5 pucharów As pucharów As denarow As mieczy Kapłanka p.o 2 buław Król denarów->Gwiazda

jest i to mężczyzna,który mimo błędów w przeszłości czy rozczarowań liczył na relacje z Tobą, a Ty odrzuciłaś jego starania wybirając kogoś innego? :mysli: Jest o to zły bo chyba lubi stawiać na swoim i nie lubi przegrywać, w duchu złorzeczy w wyniku tego.

dla pewności zapytałam jeszcze raz;

8 pucharów 5 buław Mag p.o Śmierć p.o->Diabel

ktoś z kimś sie rozstałaś,8 kielichów wskazujje na rozstania i powroty...a przy powrocie rzucanie wręcz uroku na Ciebie byś ulegała jego czarowi (mag) i nie umiała własnej woli zastosować, taka mentalna klatka złota (śmierć) (diabeł)

Kto to może być ;

Sąd Cesarz Paź pucharów Paź Mieczy Diabel p.o Mag p.o Świat p.o 5 mieczy->Sąd

Sąd, cesarz jeśli miałaś meża lub byłaś w powaznym związku w życiu to właśnie ten meżczyzna. ma mieszankę różnych uczuć i jest zły, może takimi złorzeczeniami zaszkodzić Ci.

Z jakiego powodu mi zle zyczy ?

Przed zadaniem tego pytania wypadła Wieża p.o +Koło , potasowałam karty i zadałam to pytanie, i znowu te same karty /

Koło Wieża p.o 6 mieczy Świat 6 den p.o - > Cesarzowa

Bo zostawiłaś go? i poszłaś swoją drogą przestając dawać mu cokolwiek. Ot cały powód :bezradny:

Napisano

kurcze cala odpowiedz mi się skasowała :/

jest w tym sens, bo zrobiłam tak wlasnie z dwoma facetami ,z tym ostatnim sprzed roku i pare lat wcześniej,ale z zadnym się nie schodziłam , jedno ciecie i koniec , niee wydaje mi się żeby ktorys z nich był taki nawiedzony i rzucał urokami...

czy to pan X rzuca uroki ; Glupiec Rycerz bulaw Paz pucharow p.o As mieczy -> Kapłan raczej nie

pan Y; Mag Rycerz bulaw Pustelnik p.o 6 pucharów -> Rydwan tez raczej nie, chyba sobie calkiem odpuscil

Mam jeszcze takiego przykrego 'znajomego'w necie i on mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o uroki i te sprawy- z tarota nałogowo korzysta

Tyle że nigdy nic mnie z nim nie łączyło, nawet nic do niego nie czułam. Facet wkręcał sobie chore filmy żeby podbić nędzne ego... Może zorientował się, że ciągnęłam to przez tyle czasu z litości?

czy to on rzuca uroki ; Mag p.o Slonce p.o 8 Denarów p.o Kaplan p.o - Swiat

znowu Mag odwrócony, i cala reszta

Aaa i jest jeszcze ktoś z przeszłości, też trochę sobie z nim pogrywałam, miałam wtedy jakies 13 lat, on już chyba z kims się spotyka

2 pucharów 8 mieczy p.o 8 den p.o głupiec p.o ->wieża

I co o tym myślicie? ;d

Gość Daffne
Napisano (edytowane)
kurcze cala odpowiedz mi się skasowała :/

jest w tym sens, bo zrobiłam tak wlasnie z dwoma facetami ,z tym ostatnim sprzed roku i pare lat wcześniej,ale z zadnym się nie schodziłam , jedno ciecie i koniec , niee wydaje mi się żeby ktorys z nich był taki nawiedzony i rzucał urokami...

do tego nie trzeba nawiedzenia... wystarczy wysyłać złe myśli intensywnie wobec kogoś.. i masz złorzeczenie..

ludzie często tak postępują i nawet pojęcia nie mają co robia...

a wyciąg jeszcze karty czy jakiś byt wkół Ciebie Ci szkodzi... istota nie koniecznie musi być z ciałem fizycznym, ale w jakiś sposób może być powiązana z osobą, która wysyła Ci złe emocje.

Ps. nie upartywałabym tu uroków czy czarów.

Edytowane przez Daffne
dopisanie treści
Napisano

Domyślnie złorzeczenie osoby z otoczenia

Zapytałam czy jest ktoś taki w otoczeniu : - czyli, czy ktoś złorzeczy Twojej osobie?

Rozdałaś aż 7 kart! - czy są równorzędne? - czy też nadałaś im jakieś pozycje? - rozpisz je!

Twoje pytanie zaczyna się od CZY - a to również może "zaburzać" odbiór kart - spróbuj inaczej sformułować pytanie! -

- np. - jakie ma podejście do mnie pani, pan X

Gość Euterpe
Napisano

na pocieszenie Ci powiem, że zawsze, jak życzysz źle drugiej osobie, to prędzej czy później wraca. Więc jak Ty teraz dostajesz po tyłku, to oni też dostaną porządnego kopniaka :) Nie koniecznie od Ciebie, ale tak czy siak wróci.

Jeżeli masz nad sobą ochronę, to nic Ci się wielkiego nie powinno stać :)

Napisano

Dziekuje Euterpe :)

Faktycznie może zle sformulowalam pytanie.Karty wyciągam po kolei; Wiec tak, jaki stosunek ma do mnie

pan A - 2 pucharow Rycerz bulaw p.o As pucharow o->Cesarz

pan B -Krolowa pucharów p.o Kolo Wisielec ->Wisielec

pan C -Diabel+Cesarz+Rycerz mieczy p.o ->Cesarz

pan D - Rycerz mieczy p.o Mag Moc ->Wieza

I wyciagnelam tez karty na ten byt niefizyczny - Król buław p.o paź buław śmierć p.o paź denarów wypadł rycerz mieczy

Nie wiem czy do tego powinien być jakiś specjalny rozkład czy tyle wystarczy:)

Gość Daffne
Napisano

I wyciagnelam tez karty na ten byt niefizyczny - Król buław p.o paź buław śmierć p.o paź denarów wypadł rycerz mieczy

Nie wiem czy do tego powinien być jakiś specjalny rozkład czy tyle wystarczy:)

widać, że to żaden byt :)

Pokazuje się energia mężczyny po raz kolejny.

Z rozkładu powyżej widzę, że może to być Pan C lub D.