beatrycze18 Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 Planuje nauczyć się jeździć na nartach Zadałam pytanie.Czy nauczę się jeździć na nartach? 2 buław, rycerz buław, rycerz kielichów Muszę się odważyć, ktoś mi pomoże pewnie instruktor....Będę musiała troche pojeździć Dobrałam kartę jakim wynikiem zakończy się dla mnie nauka jazdy na nartach? Król kielichów Hmm sukcesem, pod warunkiem ,ze weźmie sie za,to dobry, doświadczony instruktor. Jak , to widzicie? Cytuj
Sanya Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 2 buław dla mnie oznacza teraźniejszą sytuację. Póki co czekasz, zastanawiasz się gdzie i z kim, czy warto? Rycerz buław mówi, że wreszcie podejmiesz wysiłek i zaczniesz działać, natomiast ostatnia karta rycerza kielichów jest dla mnie takim "spowolnieniem" w stosunku do poprzedniej. Mówi mi raczej o tym, że możesz się nauczyć jeździć, natomiast nie będziesz bardzo aktywna w tej kwestii, to samo król monet. Takie jest moje odczucie, inaczej odebrałabym na przykład Maga albo Siłę w tym pytaniu Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj
Sanya Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 A faktycznie Kurcze dla mnie te kielichowe to takie "nieruchawe" też są Pamiętam swój rozkład na pracę w wakacje, wyszły te dwie karty: rycerz i król. Okazało się, że byłam zadowolona z pracy, ale niewiele się nauczyłam, niewiele miałam obowiązków Pamiętaj, że to jednak tylko karty, w dodatku moje odczucie, wszystko zależy od Ciebie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 zaczniesz coś robić w tym kierunku, nabędziesz wiedzy na ten temat. powinnaś być zadowolona Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 a gdzie planujesz się uczyć ? ja bardzo często jeżdze do Szczyrku Cytuj
beatrycze18 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Napisano 4 Grudnia 2013 a gdzie planujesz się uczyć ? ja bardzo często jeżdze do Szczyrku Czy tam jest ok jeśli chodzi o stok dla poczatkujących? ja myślałam o Krynicy Cytuj
Cicha23 Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 Planuje nauczyć się jeździć na nartach Zadałam pytanie.Czy nauczę się jeździć na nartach? 2 buław, rycerz buław, rycerz kielichów Muszę się odważyć, ktoś mi pomoże pewnie instruktor....Będę musiała troche pojeździć Dobrałam kartę jakim wynikiem zakończy się dla mnie nauka jazdy na nartach? Król kielichów Hmm sukcesem, pod warunkiem ,ze weźmie sie za,to dobry, doświadczony instruktor. Jak , to widzicie? Nauczyć - nauczysz bo Rycerz buław to aktywność, ruch.. ale nie wydaję mi po tym pucharowym, że będziesz czynnie jeździć. Może gdyby karty te ostatnie były na odwrót to byłby odjazd ! hehe Ostateczny wpływ będzie miał właśnie ten Król kielonków. Być może to on posypie Ci jakimiś dobrymi wskazówkami, które okażą się dla Ciebie cenne a może i nawet dużo Ci pomogą Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 jest, Biały Krzyż tam jest bardzo łagodny i niedługi stok polecam do nauki Cytuj
beatrycze18 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Napisano 5 Grudnia 2013 jest, Biały Krzyż tam jest bardzo łagodny i niedługi stok polecam do nauki Dzieki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi