Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Thurisaz--Algiz--Isa te same runy, jak tu http://www.ezoforum.pl/interpretacje-rozkladow/75326-kiedy-uda-mi-sie-pozbyc-wiedzmy-z-mojego-domu-na-stale.html#post579870 nic nie mogę zrobić?

Co zrobić, żeby nieprzychylne nastawienie wiedźmy ( a więc i mojego ojca) nbie wpłynęło niekorzystnie na mój związek z G?

Jera--Kenaz--Thurisaz nie odsłaniać naszych planów?

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Moim zdaniem taki układ run wskazuje, że kobita i tak co zasiała to zbierze. Bo Thurisaz jest ewidentnie runą, która szkodzi kobietom i można jej użyć do działań destruktywnych obróconych przeciwko nim, a i Kenaz jest runą, którą ładnie i łatwo można komuś zaszkodzić. Jera to zbiory i plony...

Nawet doszukiwałabym się tu sugestii zadziałania przeciw niej magią.

Szczerze? Ułożyłabym te runy w skrypt i podłożyła między jej rzeczy, ale tak, żeby go nie znalazła a był blisko niej. Zadziałają same...

Napisano

Ona mojego ojca uraczyła swoja krwią z okresu... fuj, wiem bo kiedyś mi w chwili szczerości wytłumaczyła, że takie zabiegi sprawiają , że facet traci wtedy głowę dla kobiety... więc z tym skryptem to moze wcale nie jest zły pomysł

Napisano

Guzik prawda z tą krwią miesięczną, trzeba jeszcze wiedzieć jak i kiedy podać (istotny jest aktualny stan psychiczno-emocjonalny ofiary takiego działania, że tak powiem w skrócie), a nie tylko wpuścić do żarła lub picia. Generalnie metoda godna napalonej nastolatki.

A sprawa jest prosta. Ktoś krzywdzi? Rozmowy i próby załatwienia sprawy po dobroci nie działają, to się załatwia po niedobroci i już.

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Cześć Aga, kupa czasu :)

U niej wcale tak radośnie nie jest... Ona nie ma takiego wpływu na Twojego tatę jak Ci się wydaje :)... Na pewno on nie jest jej marionetką... Przychylam się do zdania bylicy,że prędzej czy później ona zbierze to co zasieje...

Tak na marginesie...Jakby ktoś wlał mi do napoju krew z miesiączki to bym chyba zatłukła tę osobę :icon_smile::_nerwus::icon_smile: Jest jeszcze metoda z włożeniem swojego paznokcia w pokarm, albo jako sproszkowanego dodać do napoju.... Takie gimbusiarskie zagrywki

Napisano

Mnie też się wydaje, że mój tata wydostał się już częściowo spod jej wpływu. Jest obecnie coraz normalniejszy ;) może ta krew przestała działać ;D