ivi123 Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 Moje życzenia na rok 2014 1. MOJA IDEALNA PRZYSZŁOŚĆ To... 10 DENARÓW- bogactwo uczuciowe i finansowe jak osiągnąć- 3 KIELICHY- otworzyć się na innych, wyjść do ludzi, działać 2.GDZIE CHCĘ BYĆ ZA ROK O TEJ PORZE SŁOŃCE- w fajnym, cieplutkim miejscu, wypoczywać jak osiągnąć- 7 DENARÓW- muszę poczekać i zbierać na tą podróż już pieniążki 3.Z KIM CHCĘ BYĆ ZA ROK O TEJ PORZE KRÓL KIELICHÓW- ze swoją drugą połówką jak osiągnąć- AS DENARÓW- powinnam zacząć swoje życie od początku 4.RODZINA CZY NIEZALEŻNOŚĆ 6 KIELICHÓW- z rodziną jak osiągnąć- ŚWIAT- otworzyć się 5.CO CHCĘ OSIĄGNĄC 9 DENARÓW- szczęście radość jak osiągnąć- 4 KIELICHY- muszę pozbyć się lęków, przestać się wycofywać i dostrzegać to co przynosi mi los 6.CZEGO SIĘ CHCĘ NAUCZYĆ 2 KIELICHY- miłości partnerstwa jak to osiągnąć- 6 BUŁAW- muszę przestać być zbyt dumna 7.CZEGO CHCĘ SIĘ POZBYĆ 9 MIECZY- smutków, zmartwień, koszmarów z przeszłości jak to osiągnąć- 2 DENARY- dokonać w końcu wyboru i do tego wyboru się dostosować i co o tym myślicie... z góry dziękuję Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 1. MOJA IDEALNA PRZYSZŁOŚĆ To...10 DENARÓW jak osiągnąć- 3 KIELICHY Idealna to taka, gdzie wszystko jest doskonałe; wystarczająca ilość pieniędzy na potrzeby, trwałe uczucie, rodzina, twardy grunt pod nogami, pewność jutra itp. Musisz być bardziej otwarta, optymistyczna, cieszyć się z tego, co już jest, bawić się ze znajomymi. 2.GDZIE CHCĘ BYĆ ZA ROK O TEJ PORZE SŁOŃCE jak osiągnąć- 7 DENARÓW Tam, gdzie jest ciepło i milusio Gdzie nie ma trosk i zmartwień, panuje tylko optymizm i radość cierpliwości 3.Z KIM CHCĘ BYĆ ZA ROK O TEJ PORZEKRÓL KIELICHÓW jak osiągnąć- AS DENARÓW ze swoją drugą połówką, która czuje to samo co Ty. Rozpocząć znajomość od czegoś trwałego jak przyjaźń/koleżeństwo. Może to też się wiązać pracą lub wydatkami(sklep, restauracja, bar, kafejka, bank), wszędzie tam, gdzie się obraca pieniędzmi, wyjazd... 4.RODZINA CZY NIEZALEŻNOŚĆ6 KIELICHÓW jak osiągnąć- ŚWIAT rodzina otwórz się bardziej na nich, wpuść do swego świata 5.CO CHCĘ OSIĄGNĄC9 DENARÓW jak osiągnąć- 4 KIELICHY niezależność, stabilność, pieniądze, lepszy wygląd, powodzenie w społeczeństwie - u płci przeciwnej także bardziej polegać na sobie niż na kimś, korzystać z nadarzających się okazji 6.CZEGO SIĘ CHCĘ NAUCZYĆ2 KIELICHY jak to osiągnąć- 6 BUŁAW współpracy z drugim człowiekiem musisz mieć siłę przebicia, bardziej pewna siebie i energiczna, nie bać się nieznanego 7.CZEGO CHCĘ SIĘ POZBYĆ9 MIECZY jak to osiągnąć- 2 DENARY niespokojnych nocy, może masz jakieś wyrzuty, czujesz się z czymś niepewnie, boisz się o coś lub kogoś należy dokonać wyboru. W końcu szala i tak się przechyli, lepiej Ty zadecyduj, w którą stronę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi