Skocz do zawartości

JAK W LUSTRZE (związek)

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Kim jestem albo wydaje mi się że jestem

SŁÓŃCE- ciepłą, wesołą osobą

Kim jesteś albo wydaje ci się ze jesteś

6 KIELICHÓW- dziecinny, naiwny, beztrosko podchodzący do życia

3.Tak ja się czuję

PUSTELNIK- mimo, że mam bliskie osoby czuję się samotna

4.Tak ty się czujesz

CESARZOWA- uważasz, że jesteś w centrum uwagi, ponieważ pokazujesz jakie luksusowe, ekstrawaganckie masz życie

5.Tak ty się czujesz według mnie

5 DENARÓW- masz problemy z finansami i emocjami, musisz dosłownie o nie żebrać mimo, że na zewnątrz pokazujesz coś innego

6.Tak ja się czuje według ciebie

RYCERZ MIECZY-jestem pewna siebie, zwzięta

7.Tego ja pragnę

KRÓLOWA DENARÓW- poczucia bezpieczeństwa i spokojnego domku

8.Tego ty pragniesz

KRÓL KIELICHÓW-bezpieczeństwa emocjonalnego, stabilizacji uczuciowej

9.Taki będzie rezultat

7 BUŁAW, paź denarów, as buław- konfrontacja, rozmowa, obrona swoich racji, jeśli chcemy to ratować musimy zacząć działać, as buław- nowe początki, działanie... czyli jeśli się postaramy może coś z tego wyjść jescze

Gość Euterpe
Napisano
1.Kim jestem albo wydaje mi się że jestem

SŁÓŃCE

młoda, przynajmniej duchem, rozpromieniona, radosna, optymistyczna, dobra, trochę dziecinna

Kim jesteś albo wydaje ci się ze jesteś

6 KIELICHÓW

kimś kogo znasz od dawna

3.Tak ja się czuję

PUSTELNIK

samotna, na uboczy, z dala od wszystkich, interesujesz się bardziej swoim wewnętrznym światem niż otoczeniem, odczuwasz to bardzo silnie

4.Tak ty się czujesz

CESARZOWA

on czuje, że ma kontrolę nad wszystkim, jest mu wygodnie, niczego mu nie brakuje, pogodny nastrój, samotny lub ma kogoś...

5.Tak ty się czujesz według mnie

5 DENARÓW

a Ty z kolei myślisz przeciwnie, że potrzeba mu wsparcia, pomocy

6.Tak ja się czuje według ciebie

RYCERZ MIECZY

wg niego jesteś gwałtowna, szybko wypowiadasz cięte słowa, czepialska, kłótliwa, potrafisz szybko zareagować w danej sytuacji, energiczna, mądra, kontaktowa

7.Tego ja pragnę

KRÓLOWA DENARÓW

stabilizacji, bezpieczeństwa, wygodnictwa, nie przejmowania się troskami, pewności jutra, dość zawirować w emocjach, myślach i działaniach, skupieniu się bardziej na sobie(ale i tak to robisz - pustelnik)

8.Tego ty pragniesz

KRÓL KIELICHÓW

on pragnie poczuć emocje, dla mnie to nie jest karta stabilna, jego tron chwieje się na wodzie, nie wiadomo, gdzie go zaniesie prąd morski, idzie-płynie z wiatrem

9.Taki będzie rezultat

7 BUŁAW, paź denarów, as buław

starania, walka, możesz dostać bardzo cenną informację(paź denarów), która coś w Tobie obudzi(as buław) - mogą teraz to być na nowo rozbudzone działania w jego stronę lub przeciwną. As buław to taka zapalona, pojedyncza zapałka, a czy ona zgaśnie czy przemieni się w pożar lub ognisko zależy od Ciebie.