Beata39 Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 Na dzisiejszy szary dzień wyszedł mi rozkład: Arcykapłan, 7 pucharów, 10 mieczy. Powoli uczę się tarota ale jak widzę 10 mieczy to się tej karty boję. W rozkładzie Arcykapłan - jestem pod opieką czegoś lub kogoś, 7 pucharów - marzenia, fantazje, trudności w podjęciu decyzji no i 10 mieczy - nagłe cierpienie, smutek, załamanie,po niej już nic gorszego się nie stanie. 7 pucharów i 10 mieczy dla mnie to koniec pewnego etapu w którym marzyłam i pragnęłam powrotu czegoś co co się rozpadło i się nie powtórzy ale jak z tym połączyć Arcykapłana? I dlaczego to wyszło jako karta dnia? może coś źle interpretuję. Może mi ktoś pomóc? :energia: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 jakiej talii używasz? To bardzo ważne, co masz na ilustracjach. Cytuj
Beata39 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Napisano 5 Grudnia 2013 Karty dostałam od siostry w prezencie, na kartach arkan małych są tylko np. miecze, puchary, nic nie można z nich odczytać, ale znam ich przedstawienie z talii Waite`a oraz Marchettiego. Musze kupić sobie taka talie która będzie do mnie przemawiać. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 Arcykapłan, 7 pucharów, 10 mieczy ja mam talię Ridera Waita nauka, pouczenie, fantazje, marzenia, zakończenie czegoś, dobicie sytuacje, może pod koniec dnia będziesz zmęczona... Cytuj
joana_o Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 Taki zestaw kart może oznaczać, że twoich planów na dzień dzisiejszy nie uda ci się zrealizować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi