Skocz do zawartości

Partnerski - prośba o pomoc w interpretacji

bridge

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład na relację z dobrym kumplem ze studiów. Po jednej stronie rozkładu ja, po drugiej on.

1. Ogólny nastrój w związku 5 buław

2. Zewnętrzna postawa (ja) 9 mieczy odwr.

3. Zewnętrzna postawa (on) Giermek Denarów odwr.

4. Wymagania (ja) 4 kielichy odwr.

5 Wymagania (on) 2 denary

6. Uczucia (ja) Gwiazda odwr.

7. Uczucia (on) Koło Fortuny odwr.

8. Okoliczności zewnętrzne (ja) 10 mieczy odwr.

9. Okoliczności zewnętrzne (on) Arcykapłanka odwr.

10. Przyszłość (ja) Sprawiedliwość odwr.

11. Przyszłość (on) Giermek Mieczy

Ogólny nastrój panujący to walka, wydaje mi się, że każde z nas walczy z samym sobą.

On jest bardzo skupiony na sobie, nie potrafi dostrzec mojego zblokowania i tego, że zostałam zraniona.

On chce, abym podjęła jakąś decyzję, może jakiś krok, ale ja sama nie wiem czego chcę.

On ma poczucie braku kontroli nad swoimi uczuciami, jest bierny, boi się zmian. Ja również mam emocjonalny zastój, czuję się zagubiona i słaba.

Wyolbrzymiam moje problemy, stąd może wzięła się moja postawa. On poddaje się nastrojom bez konkretnego ukierunkowania, boi przyznać się sam przed sobą co czuje.

Nie będę miała okazji, aby coś wyjaśnić, wybiorę złe rozstrzygnięcia, ale on zachowa czujność i gotów będzie reagować.

Proszę o pomoc w interpretacji.

Gość Euterpe
Napisano
1. Ogólny nastrój w związku 5 buław

nie można tutaj narzekać na nudę, jest ruch, nie tyle walka, ale też przekomarzanie się, takie dziecinne potyczki

5 Wymagania (on) 2 denary

no tak, on nie wie, czego oczekiwać, waha się

11. Przyszłość (on) Giermek Mieczy

kontakt internetowy, drobne kłótnie, jasna sytuacja

ktoś mu może doradzać, to pewnie jeszcze dziecko lub takowy charakter, niepewny, nie wie czego chce od życia jeszcze, możliwe, że i od ludzi także.

Ty zaś jesteś pełna nadziei na lepsze, chociaż możesz czuć się dobita. Chcesz wreszcie spać spokojnie, pragniesz, aby coś zrobił dobrego w Twoim kierunku(wyciągnął rękę). Wydasz sprawiedliwy osąd.

Interpretowałam wszystko w pozycji prostej, tak jak w pozostałych wątkach, gdzie takie karty również były.