Skocz do zawartości

rozkład na egzamin, prośba o konsultację

MM19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Król Monet- nastawienie dobre, taki zastrzyk do walki

2. Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Zakochani- nie wiem czy tu nie wybiło moje myślenie o kimś i ciężkość w skupieniu się nad nauką

3. Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? 3 Mieczy- yyy, chyba nie najlepsze

4. Co mi pomoże w egzaminie? Paź Monet- zdecydowanie nauka, nauka teraz i wytrwałość do końca

5. Jaki będzie wynik egzaminu? 4 Kielichy- raczej nie zdam

6. Jak się będę czuła po egzaminie? Wieża- jak po ciężkim egzaminie, fatalnie

7. Co mi da egzamin na przyszłość? Królowa Monet- hmmmm może nauczy mnie to więcej pracować nad sobą?

Napisano

1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Król Monet- Będziesz się czuć pewnie, uważać, że masz wystarczająco bogatą wiedzę by Ci pomogła go zdać

2. Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Zakochani- Będzie pewne wahanie :)

3. Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? 3 Mieczy - No tutaj wychodzi, że niezbyt dobre, niby to miecze, ale jednak.. ta karta kojarzy z angielskim zwrotem "learn by heart" czyli nauczyć się czegoś na pamięć, no i czasami takie rycie na pamięć zawodzi ;)

4. Co mi pomoże w egzaminie? Paź Monet- pracuj.. musisz się dużo douczyć, tak sugerują karty właśnie w tym podpunkcie

5. Jaki będzie wynik egzaminu? 4 Kielichy - no niestety, mnie zawsze wypada na niezdany egzamin

6. Jak się będę czuła po egzaminie? Wieża- będziesz bardzo wyczerpana

7. Co mi da egzamin na przyszłość? Królowa Monet - no włąśnie nauczysz się, że żeby coś mieć to trzeba na to zapracować ;)

To tylko karty, jak przysiądziesz to zdasz.. Więc do dzieła, bo zapowiada się ciężki egzamin. Pozdrawiam! :)

Napisano (edytowane)
1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Król Monet-

Witaj,

Ta karta moze oznaczac, ze nastawienie moze byc takie realistyczne, brak bujania w oblokach, swiadomosc, ze nie bedzie to latwe, i ze trzeba sie wziac konkretnie do roboty. Trzeba stanac twardo na ziemi, oraz starac sie zdac ten egzamin. Mozliwe, takze np: egamin jest z czegos praktycznego, albo masz ogolnie powazne nastawienie (Krol monet), badz np: bedziesz miec mezczyzne egzaminatora.

2. Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Zakochani- nie wiem czy tu nie wybiło moje myślenie o kimś i ciężkość w skupieniu się nad nauką

Mozliwe, ze bedziesz sie wachac jaki wybor dokonc, wachac, czy to sie uda czy nie, albo bedzie cie wspiarac ktos bliski (kochankowie).

3. Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? 3 Mieczy-

Albo osoby, ktora sie nie bardzo przygotowala, badz osoby bardzo zestresowanej, wrecz smutnej, wystraszonej, zdenerwowanej.

4. Co mi pomoże w egzaminie? Paź Monet-

Tak trzeba sie jeszcze uczyc, szlifowac swoj warsztat, bo Pan moze mowic, ze sa braki w wiedzy.

5. Jaki będzie wynik egzaminu? 4 Kielichy-

Tutaj jest ryzyko, ze mozesz nie zdac, na karcie mamy czlowieka, ktory siedzi pod drzewem i jest niezadowolony, apatyczny, ale z drugiejstrony on nie zauwaza szansy jaka sie kolo niego pojawila, (reka losu, ktora podsuwa mu kielich), wiec jak uda ci sie zauwazyc ta szanse, albo gdy ogolnie ja wykorzystasz, to ci sie uda.

6. Jak się będę czuła po egzaminie? Wieża-

Tak, mozesz sie sie rozbita/ rozbity.

7. Co mi da egzamin na przyszłość? Królowa Monet-

Da ci jakies korzysci, wartosci (monety - korzysci, waryosci), albo materialne, finansowe, badz inne korzysci (monety), takze swiadomosc, ze zdobedziesz jakies kwalifikacje (krolowa), albo lepsze warunki na przyszlosc np: materialne, badz inne (wokol krolowej jest bogactwo, szczegolnieladne, wartosciowe przedmioty). Takze to moze byc jakies praktyczne umiejetnosci.

Powodzenia zycze.

Edytowane przez Tarocistka_doradca