Sanya Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Zapytałam jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w 2014 roku: 9 pucharów, Król buław, Królowa buław -> Świat Wydaje mi się, że będę osamotniona emocjonalnie, natomiast pojawi się możliwość wejścia w związek oparty na namiętności, wzajemnym przyciąganiu. Cytuj
joana_o Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Jak dla mnie w 2014 czekają cię miłe początki ekscytującego związku:). Sumą wg mnie nie jest Świat tylko Głupiec. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Zapytałam jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w 2014 roku: 9 pucharów, Król buław, Królowa buław -> Głupiec; HB - Pustelnik będą bardzo dobre, widać że w pierwszej połowie roku będziesz skoncentrowana bardziej na sobie, ale już od połowy roku 2014 skupisz sie na relacji, będzie Was do siebie ciągło, a Pan okaze się być przytojniakiem. Nowa racja się szykuje,podchody i wszelkie flirtowe sprawy. Cytuj
werona Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Relacja typowo romansowa i mocno seksualna... 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 na początku będziesz się dobrze czuć sama ze sobą, później faktycznie może się ktoś pojawić na Twojej drodze, dzięki czemu serce zacznie szybciej bić Cytuj
Sanya Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 Dziekuję pięknie dziewczyny, weryfikacja za rok:-* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2013 Maestro Napisano 26 Grudnia 2013 Ja tu widzę luzna relację,oparta glownie na fascynacji fizycznej:) 1 Cytuj
Sanya Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 WERYFIKACJA: Brak zmian, czyli nadal jestem singlem W połowie roku faktycznie pojawiła się szansa na coś, ale bardziej na romans niż coś konkretnego: z moim znajomym. Niestety nic z tego nie wyszło, bo on jest nastawiony tylko na przelotne relacje, ale faktycznie, miałam na niego chrapkę, także karty ładnie to pokazały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi