Skocz do zawartości

Uczucia w 2014 roku

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w 2014 roku:

9 pucharów, Król buław, Królowa buław -> Świat

Wydaje mi się, że będę osamotniona emocjonalnie, natomiast pojawi się możliwość wejścia w związek oparty na namiętności, wzajemnym przyciąganiu.

Napisano

Jak dla mnie w 2014 czekają cię miłe początki ekscytującego związku:). Sumą wg mnie nie jest Świat tylko Głupiec.

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano

Zapytałam jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w 2014 roku:

9 pucharów, Król buław, Królowa buław -> Głupiec; HB - Pustelnik

będą bardzo dobre, widać że w pierwszej połowie roku będziesz skoncentrowana bardziej na sobie, ale już od połowy roku 2014 skupisz sie na relacji, będzie Was do siebie ciągło, a Pan okaze się być przytojniakiem. Nowa racja się szykuje,podchody i wszelkie flirtowe sprawy.

Gość Euterpe
Napisano

na początku będziesz się dobrze czuć sama ze sobą, później faktycznie może się ktoś pojawić na Twojej drodze, dzięki czemu serce zacznie szybciej bić :)

• Maestro
Napisano

Ja tu widzę luzna relację,oparta glownie na fascynacji fizycznej:)

• Lubię to! 1
  • 11 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Brak zmian, czyli nadal jestem singlem :P W połowie roku faktycznie pojawiła się szansa na coś, ale bardziej na romans niż coś konkretnego: z moim znajomym. Niestety nic z tego nie wyszło, bo on jest nastawiony tylko na przelotne relacje, ale faktycznie, miałam na niego chrapkę, także karty ładnie to pokazały :P