Skocz do zawartości

Rozkład na nowy rok...

Gość bakea

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- KROLOWA KIELICHOW - kończy sie moje niespełnienie w uczuciach, wchodzę w nowy etap..

2. Cele, zadania ukończone- 3 MIECZY- no tak tu wszystko jasne .. 3 dni temu sie rozwiodłam..

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku-KRÓL PALEK - mam wziąć sprawy w swoje ręce, może zadbać o pracę , no i tu na pewno wypłynie jakis Pan ?

4. Gdzie jestem dzisiaj, moja obecna pozycja-RYCEK PALEK- życie nabrało tempa, robię zmiany, to mogą być liczne przemieszczania się z miejsca na miejsce, ja myślę, że nabiorę wiatru w żagle, energii, może wyprowadzka - coś koło wiosny ( maj czerwiec ) będzie się działo, ale pozytywnego

5.Nowe sprawy, które się pojawią-KAPLAN- muszę pomyśleć czego chce od życia, może zaczne się dokształcać ...

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzę-7 MIECZY- nie wiem :/

7. Cele, które mogę osiągnąć-4 DENAROW- jak dla mnie zgromadzenie pieniedzy - sprzedaż domu kondycja idealna, zacznie mnie nosić energia, odzyskam wiarę

8.Moja kondycja psychiczna-GWIAZDA- w miłości zawalcze o coś lub o kogoś, i chyba zmieni mi się myślenie i patrzenie na wiele spraw

9.Moja kondycja fizyczna- SPRAWKA - zalatwilam co mialam zalatwic w kwestii zdrowia co sie ciagnelo od lat.. czyli operacja i stane na nogi..

10.Miłość-AS MIECZY- zmienie wszystko, nawet sposób myślenia na wiele rzeczy... ( nie w głowie mi faceci )

11.Przyjaciele i rodzina- WISIELEC- okaże sie kto przyjaciel a kto pseudo przyjaciel, ale raczej ok wszystko - będą przy mnie

12.Finanse- KROL MIECZY- pewnie alimenty od exa...

13.Praca- 5 MIECZY- moze skok na gleboka wode?

14. Niespodzianki w nowym roku- 7 KIELICHOW- być może spełni się jedno z moich marzeń ? mimo, że będe miała wiele przeżyć duchowych i emocjonalnych to gdzieś będę czuła się nadal trochę samotna...

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 4 MIECZY KSIEZYC SŁONCE...- a to dla mnie oczyszczenie - połączenie siły kobiecej i męskiej - przyjdzie nagroda, gdy pogodzę się sama ze sobą tam w środku. To jest potrzebne, aby pobyć trochę samej. Może pojawić się pan,a le nie wcześniej, niż w miesiącach ciepłych, ale pojawi się na nowych zasadach, możłiwe, że dyktowanych przeze mnie...

Ktoś pomoże? :prosi:

Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- KROLOWA KIELICHOW- KOŃCZĄ I ODCHODZĄ!!! czyli kończy się liryczna i romantyczna cecha Twojej osobowości.

2. Cele, zadania ukończone- 3 MIECZY- Skończy się okres cierpienia psychicznego!!!

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku-KRÓL PALEK- Uważam,że jako zadanie, chodzi bardziej o znalezienia faceta o cechach Króla Pałek.

4. Gdzie jestem dzisiaj, moja obecna pozycja-RYCEK PALEK - Jesteś inną kobietą, o cechach Rycerza Pałek, czyli takiego, którego cechą nadrzędną jest żywioł ognia i co z tym związane; odwaga, męstwo, bezpardonowa obrona siebie i swojej rodziny, bez względu na opinię otoczenia.

5.Nowe sprawy, które się pojawią-KAPLAN - Duchowy rozwój, to po pierwsze. Będziesz opoką dla innych i faktycznie sama możesz rozpocząć jakieś dokształcanie, chociaż i bez tego starczy Ci rozsądku i mądrości życiowej.

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzę-7 MIECZY- Uważaj na oszustów i podstępnych ludzi. Ktoś może kopać dołki pod Tobą za Twoimi plecami.

7. Cele, które mogę osiągnąć-4 DENAROW- Niewątpliwie skupisz się na materialnej stronie życia i wzbogacisz się.

8.Moja kondycja psychiczna-GWIAZDA - Ta karta jest kartą ochronną. Poczujesz się wolna niczym ptak. Otworzą się przed Tobą nowe możliwości z miłością włącznie.

9.Moja kondycja fizyczna- SPRAWKA - Adekwatna do wysiłku jaki włożyłaś by osiągnąć dobrą kondycję fizyczną.

10.Miłość-AS MIECZY- Niekoniecznie unikanie ewentualnej miłości, ale zmiana podejścia do uczuć, na bardziej przemyślane. Nic na żywioł.

11.Przyjaciele i rodzina- WISIELEC - Zmienisz dotychczasowe zdanie, przyjrzysz się im dokładniej i tym samym zobaczysz drugą stronę "medalu" Raczej izolacja niż bliższe kontakty.

12.Finanse- KROL MIECZY- Czekają Cię sprawy urzędowe związane z finansami.

13.Praca- 5 MIECZY - W tej dziedzinie raczej trudniej. Pozorne zwycięstwo okupione podstępem.

14. Niespodzianki w nowym roku- 7 KIELICHOW - Pojawią się nowe plany, marzenia. Wcześniej miałaś Gwiazdę, co daje szansę na spełnienie przynajmniej części z nich.

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 4 MIECZY KSIEZYC SŁONCE - Powrócisz niczym z dalekiej podróży do swoich dawnych marzeń i formy i jak wyżej - spełnienie części z nich.

Życzę szczęścia i powodzenia. :)

.

Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- KROLOWA KIELICHOW - kończy sie moje niespełnienie w uczuciach, wchodzę w nowy etap

Dokladnie. Twoje marzenie o uczuciach, wyczekiwanie na cos. To odchodzi.

2. Cele, zadania ukończone- 3 MIECZY- no tak tu wszystko jasne .. 3 dni temu sie rozwiodłam..

No to ladnie to pokazalo. Rozwod. :)

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku-KRÓL PALEK - mam wziąć sprawy w swoje ręce, może zadbać o pracę , no i tu na pewno wypłynie jakis Pan ?

Jakis mezczyzna konkretny. Widze, ze on sie u Ciebie przewija, ten Bulawowy. ;)

4. Gdzie jestem dzisiaj, moja obecna pozycja-RYCEK PALEK- życie nabrało tempa, robię zmiany, to mogą być liczne przemieszczania się z miejsca na miejsce, ja myślę, że nabiorę wiatru w żagle, energii, może wyprowadzka - coś koło wiosny ( maj czerwiec ) będzie się działo, ale pozytywnego

No... uwolnilas sie, teraz chcialabys doswiadczac zycia w pelnej krasie. Chcesz seksu, romansu, faceta, ktory by za Toba szalal i na razie nie chcesz kajdanek. ;)

5.Nowe sprawy, które się pojawią-KAPLAN- muszę pomyśleć czego chce od życia, może zaczne się dokształcać ...

Moga byc tez jakies sprawy dotyczace rodziny. :)

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzę-7 MIECZY- nie wiem :/

Cos bedzie wymagalo Twojego sprycu i inteligencji. Nie wszystko do konca bedzie gladko szlo, tym samym rzeczywiscie czasem bedziesz musiala pokombinowac, zeby sie udalo. ;)

7. Cele, które mogę osiągnąć-4 DENAROW- jak dla mnie zgromadzenie pieniedzy - sprzedaż domu kondycja idealna, zacznie mnie nosić energia, odzyskam wiarę

Zabezpieczenie finansowe.

8.Moja kondycja psychiczna-GWIAZDA- w miłości zawalcze o coś lub o kogoś, i chyba zmieni mi się myślenie i patrzenie na wiele spraw

Etap uzdrawiania siebie po malzenstwie, rozwodzie. ;)

9.Moja kondycja fizyczna- SPRAWKA - zalatwilam co mialam zalatwic w kwestii zdrowia co sie ciagnelo od lat.. czyli operacja i stane na nogi..

A jednak uwazaj... dbaj o siebie nadal, bo jak zadbasz to i tak bedzie. ;)

10.Miłość-AS MIECZY- zmienie wszystko, nawet sposób myślenia na wiele rzeczy... ( nie w głowie mi faceci )

Cos zostanie postawione na ostrzu noza. Jakas rozmowa moze, ktora wszystko zmieni i wyjasni miedzy Toba a pewnym mezczyzna. A moze chodzic o zrozumienie pewnych spraw i zaleznosci i konkretne ukierunkowanie sie w dzialaniu w tej kwestii.

11.Przyjaciele i rodzina- WISIELEC- okaże sie kto przyjaciel a kto pseudo przyjaciel, ale raczej ok wszystko - będą przy mnie

Powiedzialabym, ze zajecie sie swoimi sprawami. Rodzina przyjaciele, tak, ale zejda na dalszy plan. Ewentualnie bedzie to stale to najblizsze grono, ktore jest z Toba od lat... i oni beda teraz przy Tobie.

Prawdopodobnie.

13.Praca- 5 MIECZY- moze skok na gleboka wode?

Tu nie bede sie wypowiadac, bo dla mnie to taka nieciekawa karta w tym miejscu. Ale moze ktos dojrzy w niej cos pozytywnego. :)

14. Niespodzianki w nowym roku- 7 KIELICHOW- być może spełni się jedno z moich marzeń ? mimo, że będe miała wiele przeżyć duchowych i emocjonalnych to gdzieś będę czuła się nadal trochę samotna...

Zakochasz sie. Doswiadczysz prawdziwych motylkow w brzuchu. ;)

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 4 MIECZY KSIEZYC SŁONCE...- a to dla mnie oczyszczenie - połączenie siły kobiecej i męskiej - przyjdzie nagroda, gdy pogodzę się sama ze sobą tam w środku. To jest potrzebne, aby pobyć trochę samej. Może pojawić się pan,a le nie wcześniej, niż w miesiącach ciepłych, ale pojawi się na nowych zasadach, możłiwe, że dyktowanych przeze mnie...

Po okresie wycofania sie i niepewnosci, w jakim kierunku zmierzasz, na Twoim niebie wyjrzy sloneczko i nagle wszystko stanie sie jasne, proste i przejrzyste. ;) To tylko kwestia czasu, az wszystko sie pieknie ulozy.

Powodzenia :bukiet:

Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- KROLOWA KIELICHOW -

takie rozmarzenie w pewnych sprawach..., coś chciałaś ale nie wychodziło i pozostawałaś sama ze swymi odczuciami

2. Cele, zadania ukończone- 3 MIECZY-

swego rodzaju zamknięcie. Coś co było jak cierń w sercu dobiegło kresu. Może to dotyczyć właśnie sprawy rozwodowej.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku-KRÓL PALEK -

ujarzmienie albo jakieś części siebie... albo czegoś wokół... mogą to być też jakieś sprawy związane z jakimś panem...

4. Gdzie jestem dzisiaj, moja obecna pozycja-RYCEK PALEK-

trochę rzeczy się pozmieniało... coś zakończyło coś rozpoczęło... nowy etap rozpoczęty i teraz prawie że niecierpliwie wyglądasz co dalej...

5.Nowe sprawy, które się pojawią-KAPLAN-

sprawy związane z uporządkowaniem pewnych spraw... wyznaczeniem nowych reguł. Może to być też jakaś sprawa związana z osobą, która jest dla Ciebie swego rodzaju autorytetem.

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzę-7 MIECZY-

hmm... może dotyczyć to jakiś pogłosek na Twój temat czy plotek... takim gadaniem za Twymi plecami... albo podejmiesz jakieś wyzwanie, które dotyczyć będzie świata wirtualnego

7. Cele, które mogę osiągnąć-4 DENAROW-

oznaczyć coś, że to osiągnęłaś dzięki tylko sobie... możesz też znaleźć coś ważnego, drogiego dla siebie

8.Moja kondycja psychiczna-GWIAZDA-

raczej dobra... tu jest trochę tęsknoty za czymś lub za kimś... ale to też życie z nadzieją na lepsze jutro

9.Moja kondycja fizyczna- SPRAWKA -

nie najgorsza... trochę może być tak ile zadbasz o siebie tyle będziesz mieć

10.Miłość-AS MIECZY-

możesz się odcinać od tych spraw

11.Przyjaciele i rodzina- WISIELEC-

hmm... mogą starać się Cię wspierać, ale może nie będą wiedzieli jak i czy w ogóle coś działaś w Twym kierunki czy pozwolić Ci trochę odetchnąć, być sama ze sobą

12.Finanse- KROL MIECZY-

możliwe nieoczekiwane wydatki... ale ogólnie źle nie powinno być

13.Praca- 5 MIECZY-

może przyjść Ci o coś powalczyć

14. Niespodzianki w nowym roku- 7 KIELICHOW-

hmm... może spojrzysz na świat trochę "innymi oczami"... jest szansa by osiągnąć coś czego pragniesz :)

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 4 MIECZY KSIEZYC SŁONCE...-

będziesz mogła trochę odetchnąć... mieć czas by inaczej spojrzeć na świat i dostrzec słońce tam gdzie może dotychczas go nie widziałaś

Udanego roku życzę :slonko:

• 4 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- KROLOWA KIELICHOW

kończy się etap, w którym nie czułaś się pewnie siebie i nieco sentymentalna. To odchodzi.

2. Cele, zadania ukończone- 3 MIECZY

zakończył sie przykry czas i trudny dla Ciebie, teraz może być juz tylko lepiej bo najgorsze za Tobą.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku-KRÓL PALEK

a do nowego roku przechodzi nowa znajomość,która będzie kontynuowana w kolejnym.

4. Gdzie jestem dzisiaj, moja obecna pozycja-RYCEK PALEK

dziś jestes pozytywnie nastawiona do życia, potrafisz przeszłosc puścić w niepamięć i cieszyć się życiem na ile to możliwe

5.Nowe sprawy, które się pojawią-KAPLAN

nowe bedą Twoje cechy osobowości, których wcześniej mogłas nie mieć. Jak wiadomo życiowe doświadczenia zmieniają nas i Ty równiez zmieniłaś się i swoją osobowość w jakimś stopniu.

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzę-7 MIECZY

wyzwaniem będzie umiejętność wybrnięcia z niemal każdej niewygodnej sytuacji. To karta sprytu dużego, ale też negatywnych mysli, choć myślę,że Ciebie to nie dotyczy z uwagi na energetyczne karty wyzej. Jeśli jednak dotyczy i torpedujesz swoje czyny to warto starać sie tego unikać i byc nastawioną do życia pozytywnie bo przecież gorzej niż było być nie może. I nie będzie!

7. Cele, które mogę osiągnąć-4 DENAROW

możesz osiągnąć stabilizacje, uważaj jednak by nie zasiedziec się za bardzo bo poyem się nigdzie tyłka ruszyć nie chce.

8.Moja kondycja psychiczna-GWIAZDA-

psychicznie będziesz pięknie nastawiona do życia i jego uroków, wszystko to będzie sie otwierało dla Ciebie w tym roku.

9.Moja kondycja fizyczna- SPRAWKA

fizycznie kondycja będzie taka jak sobie wypracujesz.

10.Miłość-AS MIECZY

w miłości sporo zaczepek, flirtów i przekomarzania się, ale to jeszcze nie związek. Myslę, że jeszcze nie jestes na to gotowa.Najpierw trzeba zamknąć całkowice przeszłosć by wchodzic w nowe poważniejsze, ale wierzę że to wiesz i nie trzeba Ci tego pisać boś mądra dziewczynka :D

11.Przyjaciele i rodzina- WISIELEC

tu bez zmian jesli miałas przyjaźnie mogą zostac zachowane nadal.

12.Finanse- KROL MIECZY

pieniążki będa od meżczyzny w głównej mierze. Jakeiś alimenty? jeśli tak to kasa będzie bo się chłop wywiąże.

13.Praca- 5 MIECZY

nie wiem czy pracujesz, jesli tak to nie skupiaj się na negatywach w pracy, unikaj plotek bo to potem miesza w pracy i problemy moga wyniknąć, poza tym chyba nie widze wiekszych zmian, jesli nie pracujesz to być może nie będzie Ci sprzyjał czas w pierwszej połowie roku na zmianę pracy lub pdojęcię, ale obym sie myliła.

14. Niespodzianki w nowym roku- 7 KIELICHOW

będziesz marzycielko i może romantycznie nastawiona do życia. Pięknie :serducho:

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 4 MIECZY KSIEZYC SŁONCE->SŁONCE/KOŁO/MAG

zostaniesz natchniona pozttywnym mysleniem i radością (choć nie od razu, a tak od połowy roku mniej więcej) i postanowisz to wykorzystac do cna by móc cieszyć sie życiem tak jak na to zasłiugujesz wreszcie! :)))

Powodzenia Lady :buziak:

Napisano
1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- KROLOWA KIELICHOW - kończy sie moje niespełnienie w uczuciach, wchodzę w nowy etap.. Mysle ze już nie będziesz taka oddana,uczuciową , może naiwną osobą.. Przejdziesz metamorfozę wewnetrzna

2. Cele, zadania ukończone- 3 MIECZY- no tak tu wszystko jasne .. 3 dni temu sie rozwiodłam.. odchodzi smutek

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku-KRÓL PALEK - mam wziąć sprawy w swoje ręce, może zadbać o pracę , no i tu na pewno wypłynie jakis Pan ? może jakies niezałatwione sprawy z panem z przeszlosci?

4. Gdzie jestem dzisiaj, moja obecna pozycja-RYCEK PALEK- życie nabrało tempa, robię zmiany, to mogą być liczne przemieszczania się z miejsca na miejsce, ja myślę, że nabiorę wiatru w żagle, energii, może wyprowadzka - coś koło wiosny ( maj czerwiec ) będzie się działo, ale pozytywnego Jak wyżej - posiadasz cechy owego rycerza :) Wypracowalas sobie autorytet, dzieki ktoremu potrafisz wplywac na innych

5.Nowe sprawy, które się pojawią-KAPLAN- muszę pomyśleć czego chce od życia, może zaczne się dokształcać ... zainwestujesz w swój rozwój duchowy... kapłan to też męzczyzna, może poznasz kogoś o wysokich zasadach moralnych, kogos kto będzie Ci imponowal?

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzę-7 MIECZY- nie wiem :/ Tutaj musisz uważać... 7 mieczy to podstęp, jakieś oszustwa, a nawet kradzież. Miej oczy dookoła głowy i nie ufaj ślepo

7. Cele, które mogę osiągnąć-4 DENAROW- jak dla mnie zgromadzenie pieniedzy - sprzedaż domu kondycja idealna, zacznie mnie nosić energia, odzyskam wiarę Wzbogacisz się:)

8.Moja kondycja psychiczna-GWIAZDA- w miłości zawalcze o coś lub o kogoś, i chyba zmieni mi się myślenie i patrzenie na wiele spraw będzie b.dobra, będziesz pełna nadziei i optymizmu

9.Moja kondycja fizyczna- SPRAWKA - zalatwilam co mialam zalatwic w kwestii zdrowia co sie ciagnelo od lat.. czyli operacja i stane na nogi.. a tu nie wiem ..

10.Miłość-AS MIECZY- zmienie wszystko, nawet sposób myślenia na wiele rzeczy... ( nie w głowie mi faceci ) raczej logicznie będziesz podchodzila do wszelkich znajomości,byc może będą dojrzalsze,oparte również na wspólnych zainteresowaniach itp...

11.Przyjaciele i rodzina- WISIELEC- okaże sie kto przyjaciel a kto pseudo przyjaciel, ale raczej ok wszystko - będą przy mnie Spojrzysz na wszystko z innej perspektywy..slyszalam tez ze wisielec to ciaza

13.Praca- 5 MIECZY- moze skok na gleboka wode? Pyrrusowe zwycięstwa. Nie wiem czy dobrze robie. Ale może trzeba to polaczyc z 7 mieczy które masz wyżej... Ogolnie uważaj na ludzi, bo mogą wykorzystywać Twoje zaufanie i dobroc.

14. Niespodzianki w nowym roku- 7 KIELICHOW- być może spełni się jedno z moich marzeń ? mimo, że będe miała wiele przeżyć duchowych i emocjonalnych to gdzieś będę czuła się nadal trochę samotna... Tutaj tez polaczylabym to z Gwiazda która masz wyżej :) Zaczniesz snuc plany na przyszlosc,bedziesz w swiecie marzen i masz szanse na spełnienie ich. Możesz być tez podatna na manipulacje

Będziesz miała czas na przemyślenia, zregenerowanie się, odetchniesz i dostrzeżesz swiatelko w tunelu, to czego wcześniej nie widzialas

zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku ! :*

Napisano

Pięknie dziękuję :) i również życzę najlepszego w Nowym Roku :) :*

Gość Euterpe
Napisano

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą- KROLOWA KIELICHOW

odchodzi kobieta słaba, przewrażliwiona, odchodzą sprawy, który pochłaniały dużo emocji

2. Cele, zadania ukończone- 3 MIECZY

zakończenie nieprzyjemnych spraw, okres smutku i niepewności, żalu

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku-KRÓL PALEK

sprawy, które będą wymagały od Ciebie dużej energii w każdej dziedzinie życia

4. Gdzie jestem dzisiaj, moja obecna pozycja-RYCEK PALEK

obecnie masz jeszcze trochę stresów, przeżywasz bardzo intensywnie, ale też biegniesz już do przodu w nowe życie

5.Nowe sprawy, które się pojawią-KAPLAN

nauka dla Ciebie lub innych, doradztwo, związek na porozumieniu duchowym

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzę-7 MIECZY

kłamstwa, dyplomacja, oszukiwanie, kombinowanie, uciekanie, wymiganie się

7. Cele, które mogę osiągnąć-4 DENAROW

spokój, stabilizację, poczucie bezpieczeństwa, nie wychodzenie poza własne cztery ramy(tutaj mogą to być myśli, miasto, znajomości)

8.Moja kondycja psychiczna-GWIAZDA

będziesz mieć nadzieję na poprawę, też marzenia o lepszym życiu

9.Moja kondycja fizyczna- SPRAWKA

jak będziesz przestrzegać zaleceń lekarza, wszystko będzie dobrze, uważaj na siebie

10.Miłość-AS MIECZY

odetniesz się na jakiś czas, zamkniesz rozdział, na razie chcesz mieć spokój w tej dziedzinie, musisz jeszcze wiele przemyśleć

11.Przyjaciele i rodzina- WISIELEC

tak samo jak do tej pory, nic nowego, ewentualnie zawiesisz na jakiś czas z nimi kontakt

12.Finanse- KROL MIECZY

rozsądne podejście, może nawet aż za bardzo, brak takich dużych nieprzemyślanych wydatków, też pomoc finansowa od kogoś, kto reprezentuje króla mieczy

13.Praca- 5 MIECZY

tutaj walka się pojawia, ale wygrasz w niej(cokolwiek to znaczy), trochę stresów, nieporozumień, ewentualnie plotek

14. Niespodzianki w nowym roku- 7 KIELICHOW

może spełni się jakaś Twoja fantazja lub nadal pozostaniesz w sferze marzeń

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku- 4 MIECZY KSIEZYC SŁONCE...

spokój, błogość, wyjście z marazmu, szczęście po okresie stagnacji