Skocz do zawartości

jakie mam szanse

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jakie mam szanse by dostać pracę w firmie X? Trochę ryzykowne posunięcie i nie czuję się też zbytnio na siłach z jez angielskim,ale położyłam karty zanim podejmę odstateczną decyzję:

moc VII, cesarzowa III, 3 buław dołożone 8 denarów -> koło fortuny X

wydaje mi się,że karty są pomyślne,więc szanse są...ale koło to pokazuje,że chyba musiałby się zdarzyć cud jakiś...

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Karty są mocne, 2 AW, które mówią o Twojej sile woli, o tym, że jak najbardziej dałabyś sobie radę. 3 buław jak wiadomo to karta brama, mówi też, że praca da Ci możliwości samorozwoju, otworzy jakieś nowe perspektywy. 8 monet tu ewidentnie pokazuje Ciebie jako osobę pracującą :)

Napisano

Bardzo pozytywne karty, więc szanse są:). Koło jako kwintesencja może mówić - to jest właściwy czas na zmiany, że masz siłę i talent do zawalczenia o to. Jednak jak to z Kołem bywa dużo będzie zależeć od szczęścia. Próbuj i bądź dobrej myśli, powodzenia:)

Napisano
Bardzo pozytywne karty, więc szanse są:). Koło jako kwintesencja może mówić - to jest właściwy czas na zmiany, że masz siłę i talent do zawalczenia o to. Jednak jak to z Kołem bywa dużo będzie zależeć od szczęścia. Próbuj i bądź dobrej myśli, powodzenia:)

no właśnie, to koło...ale przełamałam się i wysłałam przed chwilką:)

Napisano

Ja też uważam, że masz duże szanse, ale będziesz musiała się bardzo wysilić, przejść dodatkowe kursy i szkolenia.

Powodzenia :)

Napisano

Jakie mam szanse by dostać pracę w firmie X? Trochę ryzykowne posunięcie i nie czuję się też zbytnio na siłach z jez angielskim,ale położyłam karty zanim podejmę odstateczną decyzję:

moc VII, cesarzowa III, 3 buław dołożone 8 denarów -> koło fortuny X

szanse są, masz swoje atuty... choć może żeby tam pracować powinnaś podszkolić się w pewnych zagadnieniach... może chodzić o ten angielski...

ale szanse są :slonko:

Powodzenia :)

Napisano

Karty pozytywne... a Kolo w podsumie to nic innego, jak zacheta, aby sprawe potraktowac powaznie, jakby to Banzhaf ujal, jak zadanie zyciowe... i wykorzystac energie, spryt i inteligencje Maga (Kolo ---> Mag), zeby temu zadaniu sprostac.