Skocz do zawartości

Zakup domu

Halsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 rozkład.

4

1 6 2

3 5

1. Moja obecna sytuacja

2. Na tym usze się skupić

3. Kłopotliwe wpływy

4. To ma sens

5. Niespodziewane przebłyski intuicji

6. Wynik

1./ MOC XI

2./ III miecze

3./ KOŁO FORTUNY X

4./ Król monet

5./ SPRAWIEDLIWOŚĆ VIII

6./ X kijów

Dla mnie jest to mieszany rozkład. Mówi mi i tak i nie. Z niego wygląda ostatecznie, że będzie trzeba popracować jak kupie ten dom, ale będzie dobrze.

Napisano

Wyglada na to ze jestes zdeterminowany/na by kupic ten dom. Musisz zgromadzic na to odpowiednie środki i za pewne juz masz cos odlozone (dobra sumke), klopotliwe to chyba sa jakies sprawy formalne, moze nie do konca zalezne od Ciebie-tak jakby pomimo srodkow i determinacji cos Ci nie idzie-jest to dla Ciebie trudne dozrozumienia, uciazliwe. Musisz chyba jeszcze z tym powalczyc i poczekac na lepszy okres.

Napisano

1 rozkład.

4

1 6 2

3 5

1. Moja obecna sytuacja

2. Na tym usze się skupić

3. Kłopotliwe wpływy

4. To ma sens

5. Niespodziewane przebłyski intuicji

6. Wynik

1./ MOC XI - dążysz uparcie do celu, czyli zakupu domu

2./ III miecze - musisz zwrócić uwagę na to czy ta decyzja jest rozsądna, czy nie będziesz musiał wyrzec się czegoś, kogoś

3./ KOŁO FORTUNY X - chyba tu chodzi o zmienną sytuacje finansową, albo niepewna sytuację finansowa - brak stabilności

4./ Król monet - musisz wszystko racjonalnie przemyśleć, może będzie potrzebna pomoc ktoś na kształt sponsora, aby zrealizować ten pomysł

5./ SPRAWIEDLIWOŚĆ VIII - intuicja podpowiada - poddaj swój pomysł beznamiętnemu osądowi, podejdź do sprawy z rozmysłem i rozwagą

6./ X kijów - na karcie z zasady widnieje obraz mężczyzny umęczonego, nie do końca dającego sobie radę ze sprawą/zadaniem chociaż bardzo by chciał żeby mu się udało. Jeśli zdecydujesz się kupić dom niewątpliwie nie będzie łatwo i musisz mieć świadomość, że sam wziąłeś takie obciążenie na swoje barki, więc nie możesz narzekać ani nikogo obwiniać jeśli nie wszystko będzie szło tak jakbyś sobie tego życzył.